Betrouwbaar, volledig & enthousiast

Super blij met mijn mooie BMW 1-Serie en erg blij met de service van Garage Verkuijlen. Snel, volledig en met enthousiasme wordt daar gewerkt. De klant is koning(in)! Ik kom zelf uit Schijndel en daarom is mijn keuze op Verkuijlen gevallen omdat je weet dat het goed geregeld word. Is er wat met je auto of heb je vragen je bent welkom en in mijn geval ben ik er in 5 minuten. Dat voelt goed & vertrouwd.

Service is super goed

Top bedrijf, met veel aandacht voor de klant.

Vriendelijk personeel, die service hoog in het vaandel hebben staan. Ook met een klein budget (niet iedereen kan een dikke vette nieuwe BMW kopen), krijg je alle aandacht en wordt er zoveel mogelijk aan alle wensen voldaan. Bij de auto die we hebben gekocht hadden we een heel lijstje opgesomd van dingen die aan de wat oudere auto moesten gebeuren (de ingeruilde auto was net binnengekomen en zag er niet uit), die stuk voor stuk door het bedrijf zijn opgelost en uitgevoerd. Technische mankementen verholpen. De auto ziet er nu keurig uit ( zowel interieur als exterieur) en is netjes afgeleverd met een nieuwe APK.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel