Het was een lastig proces maar uiteindelijk alles goed opgelost.

Nadat mijn auto ermee gestopt was duurde het even voordat het probleem bekend was en er juist gecommuniceerd werd. Uiteindelijk is alles vakkundig en naar tevredenheid opgelost.

Smooth and Trustable Service

Thanks for everything and for your hospitality, He is very helpful and trustable person. I recommend it.

Uitstekende service

Goede service. Vriendelijk personeel. Snel geleverd. Top bedrijf.

Fijne ervaring met oplossingen super fijn!

Snel en goed geregeld. Duidelijke communicatie

Voor eerste keer met onze Mini Cooper bij Perry geweest. Fijn persoonlijk contact vanaf moment één en duidelijke communicatie vooraf wat er allemaal gedaan moest worden. Grote beurt en APK waren netjes afgerond binnen tijdsbestek. Kon zelf de auto buiten openingstijden brengen, waar vindt je die flexibiliteit nog heden ten dage.

super goed advies en geholpen door Perry

super goed advies bij keuze voertuig en prima geholpen door Perry bij de aflevering en uitleg

sterk in meedenken met de klant

Positieve ervaring door financieel mee te denken doordat een 1e reparatie goed was uitgevoerd maar niet het probleem volledig oploste

Bij dit mooie bedrijf breng ik graag mijn BMW naar toe voor diagnose en onderhoud !

Met storing van de luchtvering BMW X5 (F15) bij P.Verkuylen terecht gekomen, uit diagnose blijkt de aansturing en compressor de veroorzaker te zijn, duidelijke terugkoppeling ontvangen en herstel keurig uitgevoerd, waarvoor dank ! Gelijk maar afspraak gemaakt voor APK-service bij dit mooie, vriendelijk behulpzame bedrijf, u’n plaats waar mijn BMW thuishoort … Theo Markus / Oostvoorne

Zeer gastvrij ontvangen.

Komen afsprake na. Beurt goed gedaan. Vervangend vervoer. Auto gepoetst. Wat wil je nog meer? Zo veel beter dan de dealer.

Auto gekocht was 1005 geregeld

Volgens afspraak.

Goede snelle service

Storing aan mijn Bmw x5! zonder te bellen direct naar P Verkuylen gereden. Daar een gratis leen auto meegekregen dag er na duidelijke offerte van de reparatie. Snel en perfect uitgevoerd.

Goede communicatie en overleg

Voor een grote beurt ivm APK van mijn BMW moest er veel worden vervangen (olie, banden, etc). Voordat er iets moest worden vervangen wat geld kostte werd er netjes gebeld en overlegd en toestemming gevraagd. Heel fijn.

Snelle service

Snelle service en vakkundig.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

top

zoals altijd een goede en vriendelijke service

prima service

prima service

Top service!!

Mijn BMW hand een aanlopende voorrem maar had de auto 's avonds weer nodig. Verkuylen heeft het meteen opgepakt, remklauw gereviseerd, nieuwe remblokken en dezeflde dag kon ik weer rijden!

Probleem zsm opgelost

Snelle diagnose, direct tijd gemaakt, reparatie zsm gerealiseerd

Snelle levering

Ik was mijn enige autosleutel verloren. Maar door de snelle levering en goede service van verkuylen heeft mijn auto niet lang stil hoeven staan. Bedankt

Ik vind dat ik altijd goed behandeld word.

Ik heb zeer goede ervaringen.

Wordt altijd prettig geholpen.

Top bedrijf korte lijnen makkelijk in communicatie.

Gelukkig zijn er nog bedrijven zoals dit bedrijf, fijne korte lijnen, blij met het advies wat ik heb gekregen. Ook na de aankoop top service geleverd, thanx

Snelle en duidelijke service

Ik heb een Mini Countryman gebracht waar enkele onderdelen van vervangen zijn. Om alles naar behoren te laten werken kon deze auto terecht bij Verkuylen. Alle functies werken weer naar behoren en de auto rijdt weer fantastisch! Bedankt voor de snelle en duidelijke service!

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel