Vriendelijke ontvangst en niets is te veel.

Doen wat ze beloven. Werd vriendelijk ontvangen en serieus genomen. Proefrit was geen probleem Taxatie inruil gebeurde op basis van foto's. Straalt vertrouwen uit. Omtrent de Aftersales nog geen ervaring. Wacht dit dus nog even af.

tevreden

Kom er al jaren, zonder problemen.

Deskundig personeel en erg klantvriendelijk

Ik word hier altijd prima, behandeld, hier staat de klant nog centraal. Dit is bij veel garages ver te zoeken! Erkan luistert goed en weet de juiste vertaling te maken naar de monteurs, top! Carlo

Erkan is zeer betrokken

Een uitstekendr garage snelle service tegen een redelijke prijs

Fijn, netjes, meedenkend

Blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Zeer goed alternatief voor officiële dealer

Dank voor uitgebreide service en raparaties aan mijn BMW760 i

Mijn BMW 760 i weekje achtergelaten voor meerdere zake, prima opgelost en tevreden over prijs, bij BMW dealer ging het lang duren.. en zal zeker niet goedkoper geweest zijn.

heel goed

Goed en snel geholpen

Ondanks dat het lastig in de tijd was, toch gelukt om mijn APK en bandenwissel in te plannen en goed af te handelen.

Keurig geholpen en alles netjes volgens afspraak.

Auto weggebracht voor grote beurt, deze is keurig uitgevoerd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief kleine problemen opgelost en deze niet berekend. Top service.

Snelle proffesionele service

Voor een kleine reparatie meteen goed geholpen zonder eerst te moeten wachten wegens drukte. Goede service en erg professioneel bedrijf!

Snel geholpen alle problemen zijn opgelost. Hartelijke bedank.

Goed geholpen

Zoals altijd netjes en correct geholpen

altijd betrouwbaar en goede service

Wij komen al jaren bij Verkuylen voor de onderhoudsbeurten van onze auto maar ook voor de terugkerende APK (autokeuring). Maar ook voor onverhoopte mankementen bij onze eerdere auto's. Een vervangende auto was daarbij geen probleem.

Goede service, bekwame en zeer vriendelijke mensen

Gewoon echt goed. Bekwaam, adequaat, vriendelijk. Aanrader!

zo'n fijne garage om mee te werken

Wij wonen sinds een klein jaar in Australië. Door diverse omstandigheden moeten wij af en toe op en neer vliegen. Een mailtje naar Perry dat we eigenlijk een huurauto voor die periode nodig hebben. Altijd super geregeld, geen probleem, komt goed. Super goede service !!!

gemoedelijke open sfeer en deskundig

bmw x3 gekocht fijne onderhandeling met perry verkuylen

Persoonlijke service

Ben storing wordt snel adequaat gehandeld

Keurig bedrijf!

Goed overleg, meedenkend

Over het algemeen goed.

Prima service. Afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke mensen.

BMW 420 gekocht. Auto ziet er super uit. Naderhand nog uitleg gevraagd hoe de afneembare trekhaak werkt. Werd ook alle tijd voor genomen. Prettig om zaken mee te doen.

Een bedrijf dat denkt in oplossingen met een super service

Je wordt bij dit bedrijf echt als een klant behandeld, met een zeer persoonlijke benadering en niet als een nummer. Ze doen er alles aan om je een goed gevoel te bezorgen. Ik ben zelf een kritisch persoon, maar niets was hen teveel. Ik heb deze service nog niet eerder meegemaakt. Ik kan dit bedrijf dan ook iedereen aanraden.

Een extra check ter voorbereiding van de wintersport voor weinig geld, een prima idee.

voortreffelijk

zeer correcte benadeling, deskundig en menselijk

in één zin fantastisch

Autobedrijf verkuylen heeft mij geholpen waar andere afhaken

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel