Prima service zoals altijd

Vriendelijke ontvangst. Fijne werkplek om te wachten (werken) met een kopje koffie. De beurt was binnen de tijd klaar.

Probleem prima en snel opgelost.

De aflevering van de nieuwe auto is op een bijzonder prettige manier verlopen

Prima service,altijd goed geholpen!

Alleen vond ik de factuur van de reparatie wel een beetje tegenvallen qua hoogte van het bedrag!

Erg klantvriendelijk

Erkan, is zeer vriendelijk en komt gemaakte afspraken na. Kortom erg tevreden over de service gerichtheid

Service exceptionnel!

Gentil propriétaire, véritable entreprise familiale.

Vakkundig en fijn bedrijf

Bedrijf die de tijd neemt voor klanten met een mooie voorraad aan jonge auto’s

Top!

Top service door uiterst vriendelijk personeel!

Denkt met de klant mee.

Kom er al jaren zonder klachten.

Deskundig bedrijf met een kwalitatieve en snelle service!

Kom hier al jaren en dik tevreden. Gewoon goed.

Gerepareerd volgens afspraak

Goede hulp

Vanaf de eerst keer dat ik binnen kwam tot dat ik weg reed met mijn nieuwe auto netje behandeld en heb overal hulp bij gehad wat ik nodig was

Klantvriendelijk en professioneel.

Uitzonderlijk klantvriendelijk, korte lijnen en professionele service.

Een warm bad

Doen wat je beloofd, meedenken in het belang van ons als klant Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een goed verhaal in een heel nette omgeving! Wij zijn heel erg tevreden met de Aankoop van onze Volkswagen Transporter en verwachten er nog vele km mee te rijden.

Erg klantvriendelijk

Goede contacten, erg klantvriendelijk

Top service!

Altijd behulpzaam.

Top!

Goed geholpen bij aanschaf van een Seat Mii.

Maken direct tijd voor je probleem en lossen het snel en vakkundig op!

Zonder afspraak wordt er direct tijd gemaakt. Snelle diagnose, oplossing en reparatie.

Heel Klantvriendelijk zoals gewoonlijk

Heel Klantvriendelijk zoals gewoonlijk

Zeer goed autobedrijf

Zoals altijd is de auto goed onderhouden.

Super tevreden

Goede service en duidelijke uitleg van de werkzaamheden die hebben plaatsgevonden.

super goede ervaring weer

Wederom erg goed geholpen, dit keer met de aanschaf van een nieuwe auto. Uitstekend advies gekregen, goed op de hoogte gehouden en een leuke en prima uitlevering. Bedankt.

Fijn dat ik zou snel terecht kon en fijne persoonlijke benadering

Snel, goed, klantgericht - alles top

Ik kwam onverwacht met pech te staan, en kwam bij Autobedrijf P. Verkuylen terecht. Niet alleen boden ze direct hulp aan, ook voor de reparatie hebben ze er alles aan gedaan om me diezelfde dag weer op weg te krijgen. Daarnaast een fijne plek om te wachten aangeboden, en zo was ik na een paar uur weer op weg, waar mijn alternatief taxi's, sleepdiensten, dagen wachten etc. was geweest, Ik geef ze een dikke 10!

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel