Snel en vakkundig geholpen

Auto maakte raar geluid bij koude start. Bij aankomst was dit geluid grotendeels weg omdat de auto warm was. Toch nagekeken en uitgelezen. Bleek Bobine te zijn. Direct vervangen en probleem opgelost.

Zeer prettig

Ze denken goed met je mee, zijn klantvriendelijk en werken snel.

Auto weer snel de weg op

BMW-liefhebbers die BMW-liefhebbers helpen. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Voor mij het adres om mijn oudere BMW op de weg te houden. Ongetwijfeld kunnen ze ook bij andere merken helpen, maar hier spreek ik uit eigen ervaring. Ook nu weer adequaat en snel.

Goede keuze

We konden snel terecht en zijn voor een vriendelijke prijs en goede diagnose geholpen!

Betrouwbaar familiebedrijf

Topservice

Snelle en goede reparatie bij een onverwacht probleem met mijn BMW

Mijn ervaring is een prettige en goede ervaring met het bedrijf P Verkuylen

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk

Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.

Dit was de eerste kennis making.

Vakkundig en vriendelijk

Ik kan niet anders zeggen dan dat het personeel van de BMW specialist Verkuijlen mij uiterst vakkundig en vriendelijk heeft geholpen. Ik zocht een Bmw X1 hybride. Die stond in hun mooie showroom in Schijndel te glimmen. Op al de vragen die ik stelde kwam een correct antwoord. Er werd alle tijd genomen. Niets opgedrongen. Ik besloot tot koop over te gaan. Afspraken omtrent levering werden meer dan 100 % nagekomen. ‘S avonds ontving ik een app berichtje. “Is de reis terug goed verlopen ?”. Ik kan niets anders dan meer dan tevreden zijn.

Staan direct voor je klaar en van betekenis!

Motorkoelvloeistofpomp kapot. Snelle diagnose en reparatie!

Al jaren goede vriendelijke vakkundige serivce

Goed vriendelijk vakkundig

afspraak is afspraak

vriendelijke omgang met mij als klant, al meer dan 30 jaar.

Uitstekende service

Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden. Deze service is een zeldzaamheid geworden tegenwoordig

Je wordt er altijd hartelijk ontvangen en waarvoor je komt : ze doen hun best,zodat je tevreden weer wegrijdt!

Prima bedrijf, prima service

Ik word hier altijd keurig geholpen. De prijzen zijn niet over de top en men heeft verstand van zaken. Ook zijn ze altijd bereid om mee te denken met de klant. Kortom prima bedrijf!

Prima service en snel werk

Vriendelijk en meedenkend

Zoals altijd keurig en uitstekend geholpen.

Mijn BMW en Ik worden er vrolijk van!

goede service en klantvriendelijk

goede service

Zeer vriendelijke en snelle behandeling

Ook bij een reguliere onderhoudsbeurt en winterbandenwissel wordt je altijd zeer goed behandeld. Snel, vriendelijk en vakkundig. Daarbij ook nog een lekker kopje koffie.

Al jarenlang een prettig en betrouwbaar bedrijf, ga zo verder

Zie voorgaande tekst

Geweldige service!

Staan direct voor je klaar, altijd behulpzaam!

Deze keer slechte ervaring

Onlangs auto bij u voor bandenwissel en kleine beurt. Gewisselde banden niet op juiste spanning en lichte vloermat chauffeurszijde besmeerd met olievlek. Dit niet gewend.

Uitstekende ervaring. Hier heb ik niks aan toe te voegen.

Gemoedelijk, klantvriendelijk.

Mooie nieuwe auto aangeschaft, keurig te woord gestaan.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel