Aankoop BMW320i

Duidelijke en eerlijke adviezen gehad bij aankoop

Prima bedrijf

Prima bedrijf met verstand van zaken. Denken mee met de klant in mogelijkheden en hebben een prima service.

Op elk onderdeel van de totale beoordeling een uitstekende beoordeling gekregen. Vier sterren ipv vijf, omdat er steeds ruimte voor verbetering blijft.

Top bedrijf

Overgestapt van Renova naar autobedrijf P. Verkuylen vanwege gebrek aan service en klantvriendelijkheid in Tilburg. Geen moment spijt van gehad. De service bij Verkuylen is top. Dit zijn mensen met passie en kennis van het vak. Fijn om niet meer als nummer te worden behandeld en dat tegen een lagere prijzen, dan bij de officiële merkdealers. Al was dit laatste niet mijn reden om over te stappen.

Duidelijke afspraken vooraf en helder communicatie. mijn auto rijdt weer super.

Fantastisch

Fantastisch geholpen, veel kennis van zaken. Dit bedrijf werd aanbevolen door een kennis. Ze mogen mij noteren als vaste klant. Bedankt jongens.

Super bedrijf

Reparatie volgens opgave uitgevoerd

Snel en goed geregeld,

uitstekend

Uitstekende ervaring, goed advies.

wij ervaren dit bedrijf als een vriendelijke en betrouwbare garage.

wij ervaren dit bedrijf als een vriendelijke en betrouwbare garage.

goede service

klant vriendelijk en een goede service

Serieus en klantvriendelijk

Na telefonisch te hebben gesproken, snel een afspraak kunnen inplannen. Probleem opgelost. Gebruik kunnen maken van een leenauto.

Ik ben erg tevreden over de goede service

Is bij jullie bekend

Ik ben er achter dat een review plaatsen weinig zin heeft, dus verder geen reactie.

Geweldige service, goeie prijs !!

Zo kan het dus ook. Bij sommige officiële BMW dealers kun je meer zaken aan je auto laten doen dan strikt noodzakelijk, voor een prijs die hoger is dan gewenst. Bij deze expert krijg je een eerlijk advies en geweldige service. Ik rijd er volgend jaar weer voor van Haarlem naar Schijndel. Veel dank Erkan en team ! top. Gijs.

Zeer servicegericht

Zeer servicegericht

Perfecte service en een goede leenauto

Onze Mini had een grote beurt nodig en dat hebben ze bij Verkuylen perfect uitgevoerd tegen een heel schappelijke prijs. Oliekeerring bleek lek dus het duurde wat langer dan gepland maar door de fijne huurauto die ik meegeregen had maakte dat niets uit. Een aanrader voor de MINI rijders onder ons.

Klantverindelijk en goed

Ze komen na wat ze zeggen

Klantvriendelijk en professioneel

Vakkundig en persoonlijk

Super garage vriendelijke behandeling naar de klant en reparatie aan de auto met hoge kwaliteit uitgevoerd. En er worden nette prijzen gevraagd. Weer een tevreden klant

Fijn,gemoedelijk bedrijf met goede service

Ontzettend fijn bedrijf,en een top service,!!

Altijd efficiënt en eerlijk,

Had iets wat niet lekker klonk en voelde in de BMW, dan merk je snel of ervaring aanwezig is. Gelijk even bekeken en advies waar actie op genomen kon worden.

Fantastische service

Het was "maar" voor een kleine beurt, maar zelfs de auto was gewassen. Verder goed meegedacht met het vervangen van de voorruit. Kortom, prettige afhandeling, goede service en top kwaliteit geleverd!

TOP bedrijf

Hele goede ervaring. Nu mijn tweede auto gekocht en altijd vriendelijk, deskundig en goede service.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel