Klantvriendelijkheid , vakkennis en flexibiliteit zorgen ervoor dat ik altijd naar VDA Autoservice ga.
VDA autoservice een fijn contact en goede service
goede service
Als je een specifieke bedrijfsauto dagelijks nodig hebt, is het van groot belang dat je op je auto kunt rekenen. Er wordt bij VDA meegedacht hoe dit te realiseren. Als er bij de inspectie dingen uitrollen die aandacht nodig hebben, dan worden deze aangepakt. Geheel onverwachte zaken worden goed overlegt om niet voor verrassingen van te komen staan. Het contact met hen is heel persoonlijk en aangenaam. Een goede plek om de zorg voor je auto aan toe te vertrouwen.
Wij komen intussen al vele jaren bij Paul. Altijd goed geholpen, bij onverwachte kosten altijd van te voren overleg. Denken goed mee naar de juiste oplossing. Vriendelijk personeel.
Mijn auto loopt weer prima en ik ben snel geholpen.
Snelle service zoals altijd!!!
Klantvriendelijkheid staat voorop. Ik hoefde alleen 2 nieuwe banden en vroeg tevens om te kijken naar de andere banden. Men kon oprecht laten zien dat ook de andere banden aan vervanging toe waren. De uitvoering van vervanging ging op een deskundige wijze en de uitlijning ging professioneel . Als klant werd ik keurig behandeld en het ging zoals afgesproken . Afspraak werd gemaakt voor de andere banden.
Perfecte service, geen verrassingen, alles in overleg. Top garage !!
Goede service ! Paul is een top-eigenaar die altijd vriendelijk is net als zijn medewerkers.
Ik kom al 13 jaar bij Vda. Altijd netjes behandeld. Zeer vriendelijk al het personeel. Meedenkend , en echt vakmanschap!
Ik kom nu al even bij VDA. De service is onwijs goed. Ze geven goed advies en helpen waar nodig is. Ze zijn oprecht en denken goed mee.
Altijd goed geholpen
Paul was quite nice, very approachable, Friendly as well as quite direct. Really appreciate.
Goed en professioneel geholpen
Al jaren onderhoudt VDA onze auto en bus naar volle tevredenheid.
Zeer zeker aan te raden, betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, en daarnaast een fantastische service
super monteur en zeer betrouwbaar wat ze zeggen doen ze ook
Een zeer vakbekwame garage voor alle merken en types (zelfs hybride!) Vriendelijk en mee denkend personeel.
Er wordt vanaf het eerste kontakt meegedacht en zowel op technisch als logistiek en economisch niveau geadviseerd en gehandeld in belang van de gebruiker. Ook wordt de klant tijdig geïnformeerd en geadviseerd ingeval van onverwachte waarnemingen over de technische staat van het voertuig tijdens de uitvoering van onderhoud/ reparatie werkzaamheden.
Wij worden altijd eerlijk en fijn geholpen, vriendelijke mensen en altijd top service. Laatst heb ik pech gehad met mijn auto en ik kon meteen mijn auto naar de garage brengen. Ik heb toen ook een leen auto meegekregen voor 1 dag en de volgende dag was mijn auto alweer klaar. Altijd top service!
Vriendelijke benadering. Pas betalen als alles achter de rug is, ook al duurt het even. Als het veilig is om te rijden, krijg je je auto al mee. In mijn geval. Heb mijn vader ook al overgehaald.
Al jaren klant bij VDA met verschillende soorten auto's en altijd goed geholpen. Ook fijn dat er vooraf even overleg is wat beter wel of niet gedaan kan worden. Deskundigheid is goed, ook voor nieuwere auto's.
Hallo beste mensen van : VDA . jullie begrijpen de klantvraag vrij snel , denken dan mee , evalueren en communiceren goed en pakken dan in de praktijk het werk zorgvuldig aan . Het maatwerk gericht overleggen en daarna uitvoeren geeft mij een goed gevoel . Zeker als de factuur dan nog meevalt . Ga zo door a.u.b. Gijs de Vocht .
Bitswijk 15
5401 JA Uden
VDA Autoservice voor Goed en Duidelijk Onderhoud aan uw Auto. Actief sinds 2006 en uitgegroeid van een kleine garage thuis in de schuur naar een alround garagebedrijf waar alle vookomende reparatie's uitgevoerd. Het stelllen van een goede diagnose staat hoog in ons vaandel om een duidelijk reparatie voorstel te doen naar u als klant. Wij onderhouden ook Hybride en Elektrische auto's. Verder kunt u bij ons terecht voor Aircoservice, Accu controle, Bandenservice, Spoelen van automatische versnellingsbak / DSG, Bandenservice, Bandenhotel hebben wij inpandig voor uw winterbanden opslag, Uitlijnservice. Een kleine greep uit onze activiteiten. Graag tot ziens Team VDA Autoservice
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.