alles wordt in overleg gedaan, je staat niet voor verrassingen
VDA Mijn garage, Een bak met passie voor het monteur vak… en OOK de klant. Duidelijk en menselijk zodat wat er ook aan de hand is qua reparatie aan je auto het altijd goed komt. Dat geeft mij altijd een fantastisch gevoel. Heerlijk dat we zulke bedrijven mogen hebben in Uden een bedrijf met complete inhoud VDA mijn garage ! Veel voorspoed en geluk. Thirsa Noevers
Weer een prima service ervaren
Top bedrijf. Klantvriendelijk, aardig en deskundig personeel. Zeker een aanrader!
Ik kom al sinds het begin bij Paul en hij heeft me nog nooit teleurgesteld. Aanrader!
Met bovenstaande zin alles gezegd!!
Fijne service. Erg klantvriendelijk.
Goede service vakmensen denken met je mee
Kom al jaren bij VDA (Paul) in de garage voor onderhoud. Heb hier vijf auto's in onderhoud. Bevalt mij prima.
Een fijn betrouwbaar adres waar je de auto kan laten maken. Ze leveren goede kwaliteit en zijn echte vaklui van alle merken auto’s
Goede service en meedenkend, vriendelijk
Doorgaan tot het opgelost is
VDA is een modern auto onderhouds- en reparatiebedrijf met een ouwerwets uitstekende service voor haar klanten. Mede door VDA rijdt mijn 16 jaar oude BMW, met een kleine 4 ton op de teller, nog altijd als een zonnetje. Onderhoud en reparaties worden professioneel uigevoerd en zijn van zeer hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Denken in oplossingen is bij VDA de standaard, of het nu om reparaties gaat of om het inplannen van onderhoud en reparaties. Vast staat dat ook mijn volgende auto bij VDA onder de technische zorg van VDA zal komen.
Bij Paul en zijn team je auto(‘s) laten onderhouden voelt als een warm bad van kundigheid, service en meedenken!
Brengen alles in beeld waarbij veiligheid op nummer 1 staat. Klantvriendelijk en kundig.
Vriendelijk, denken met je mee.
Super! Ook het secretariaat denkt altijd mee! Zal nooit ergens anders heen gaan!
Afspraken worden nauwkeurig gemaakt. We krijgen een herinnering. Alles netjes en gedocumenteerd afgewerkt.
Nauwkeurig alles wordt gecontroleerd en krijg je op papier mee, ook wat eventueel de volgende keer vervangen moet worden.
4 keer terug voor een heel eenvoudige storing. Zelf testen of het is opgelost, niet 4 keer aan de klant overlaten. Een vraag is al 3 keer ingepland en nog steeds niet uitgevoerd. Ik betaal alle uren, ook voor wat al 3 keer niet goed is gemaakt en onderdelen die voor niets zijn vervangen.
Waar je ook bent, VDA Autoservice is er voor je. Al meerdere keren gehad dat er op vakantie iets mis was met de auto. VDA Autoservice is ook dan zeer betrokken, denkt mee en geeft advies waar we op moeten letten of wat we moeten vragen aan de garage daar. Bij terugkomst kijken ze zelf de auto ook nog een keer na. Service en klantvriendelijkheid is top!!
We zijn al jaren klant en zijn gewoon tevreden
Klanrtgericht, flexibel en betrouwbaar.
Men denkt bij VDA pro-actief mee met onderhoud en planning .
Wordt altijd netjes geholpen en kan vaak wachten op kleinere reparaties of Apk na afspraak en wordt netjes en vakkundig gemaakt en denkt vaak mee ivm onkosten en of andere oplossingen voor technische problemen
Bitswijk 15
5401 JA Uden
VDA Autoservice voor Goed en Duidelijk Onderhoud aan uw Auto. Actief sinds 2006 en uitgegroeid van een kleine garage thuis in de schuur naar een alround garagebedrijf waar alle vookomende reparatie's uitgevoerd. Het stelllen van een goede diagnose staat hoog in ons vaandel om een duidelijk reparatie voorstel te doen naar u als klant. Wij onderhouden ook Hybride en Elektrische auto's. Verder kunt u bij ons terecht voor Aircoservice, Accu controle, Bandenservice, Spoelen van automatische versnellingsbak / DSG, Bandenservice, Bandenhotel hebben wij inpandig voor uw winterbanden opslag, Uitlijnservice. Een kleine greep uit onze activiteiten. Graag tot ziens Team VDA Autoservice
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.