enthousiast

We waren opzoek naar een cabrio als tweede auto. Na wat research was ons keuze gevallen op een cabrio mini Cooper. Na wat zoekacties kwamen we uit op PPW Auto's. Na een aantal leuke gesprekken met Patrick hadden we een goed gevoel en vonden we het,de moeite waard om de rijden naar Dordrecht. We werden leuk ontvangen door Patrick. Hij was super enthousiast en weet precies wat hij te koop heeft staan. Hij is zeer gepassioneerd en enthousiast en heeft een eigen draai aan zijn zaakje gegeven. Ook na de verkoop zoekt hij op een leuke manier contact en is hij betrokken. Het is hem zeker gelukt om zijn passie voor de auto door te geven. Ik ben nu een blijde berijdster van Cabrio Mini Cooper, zoals hij me ook op de foto heeft gezet :)

Net bedrijf, eerlijke auto’s

Het bedrijf ziet er netjes uit met nette auto’s. Het komt betrouwbaar over en zo is ook mijn ervaring. Ik heb hier een geïmporteerde auto gekocht en alle zaken zijn afgehandeld zoals afgesproken. Al met al een aanrader.

Flexibel en ontspannen sfeer

Heel fijn dat wij op zondag een proefrit konden maken. Prettig geholpen, ontspannen sfeer. En prima auto!

transparant en eerlijk verhaal

hier kan je prima een auto kopen

Perfecte service!

Telefonisch contact opgenomen na een goede, duidelijke en aantrekkelijke advertentie op marktplaats. Kon meteen, zelfs na openingstijd, langskomen om naar de auto te komen kijken. Besloten de auto te kopen en de papieren ook meteen allemaal ingevuld en alles afgerond. Verkoper is veel vriendelijk en denkt ten alle tijden mee. Kortom, super service!

Klantvriendelijk en snel antwoord

Auto gekocht in coronatijd. PWW auto's leverde de auto aan huis af. Ik heb het contact als prettig ervaren, bij vragen kreeg ik al snel antwoord en alles kon snel geregeld worden.

Boven verwachting!

Vergeet alle andere aanbieders en haal je auto bij Patrick. Communicatie was snel, open en eerlijk. Gisteren telefonisch de deal gesloten en vandaag kwam hij de auto persoonlijk afleveren in Vlissingen, inclusief nieuwe APK. Als bonus bleek er nog een extra set zomerbanden bij te zitten. Wat een fijne ervaring, niets dan lof!

Mooie auto en super service

Vrij snel uit een groot aanbod via Autotrack, bij PPW de beste en mooiste auto gevonden voor het budget, met meer opties dan we wensten. Informatie opgevraagd en zelfs 's avonds antwoord van Patrick. We hadden hem snel nodig. Ophalen 's avonds door sneeuw vonden we teveel risico. Toen werd 'ie na een paar dagen aan huis geleverd. 150km rijden! Gepoetst, garantie. Aan tafel de admistratieve afwikkeling binnen no time klaar, want alles was al compleet, op de handtekening na. Bij een volgende auto kijken we eerst naar het aanbod bij PPW. Die halen we dan gewoon zelf op.

Top!

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met m'n nieuwe auto. Bedankt voor de goede service.

Toppie

Klantvriendelijk in een ontspannen sfeer.

Snel en betrouwbaar

Ik ben goed geholpen. Klant vriendelijke ontvangen met een snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Goede ervaring met Patrick. Reageert snel!

Patrick reageert snel en komt afspraken na. Service aan huis. Zeer tevreden met mijn auto, gekocht van PPW.

Geweldig autobedrijf!

Inmiddels 1 week in het bezit van onze prachtige C-klasse. We hebben de auto op zaterdag gekocht en zondagmiddag kwam Patrick hem al bij ons thuis afleveren. Super service! Ook een mooie inruil prijs voor onze auto ontvangen. Alle afspraken netjes nagekomen, zeer fijn bedrijf!

Denkt met je mee

Patrick heeft een neus voor leuke auto's. Heeft ook het juiste netwerk om zich heen om de klant te ontzorgen bij de aankoop (banden etc). Dit in combinatie met scherpe prijzen maakt het kopen van een auto bij Patrick een waar feestje.

Fijne, betrouwbare en vriendelijke verkoop

Vanaf het moment dat we contact opnamen met Patrick was er snel een afspraak gemaakt voor een proefrit. We werden warm ontvangen. De service en klantvriendelijkheid sprak ons erg aan. Patrick had veel kennis over de auto, waardoor al onze vragen direct waren beantwoord. Na de koop van de Seat Leon stelde hij voor om de auto persoonlijk naar ons adres in Lelystad te brengen, zodat wij niet nog eens terug moesten naar Dordrecht. Dit vonden wij echt super fijn!

Goed en eerlijk autobedrijf met klantvriendelijke verkoper

We zijn erg blij met de aankoop van onze Renault Twingo. De auto rijdt perfect en is in zeer goede staat. Patrick was klantvriendelijk en transparant. Hij vertelde eerlijk wat er wel en niet was gedaan aan het onderhoud van de auto en ging op verzoek ter plekke nog achter extra gegevens aan. De service was ondanks de coronamaatregelen erg prettig.

Keurige accommodatie vriendelijk verkoper.

Keurige zaak vriendelijk ontvangst. Gewoon kort en zakelijk open voor onderhandeling eerlijk zaken doen met Patrick Ik heb er mijn droom auto gekocht voor een nette prijs. Puntje van kritiek moet er ook zijn en dat is deze:ik denk eerst een proefrit en dan praten over verkocht ja of nee Patrick ipv andersom. Verder dik tevreden en indien ik nog een andere auto zou willen kopen kom ik zeer zeker nog een keer bij jou langs om te kijken. Gr Peter Maas

Nette en betrouwbare auto zaak.

Voor mijn dochter hebben we een Suzuki Swift bij Ppw auto's gekocht. Mijn dochter is heel tevreden met de auto. Ppw auto's is een betrouwbare auto zaak.

Blij :)

Zeer nette locatie. Fijne verkoper geeft je netjes de tijd en ruimte om de auto te bekijken. Goede ervaring en blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader.

Top bedrijf met een zéér fijne eigenaar!

Na ontvangst en een lekkere kop koffie zaten we gelijk in een vertrouwt gesprek met Patrick. Na een proefrit gemaakt te hebben, hebben we de puntjes nog even op de i gezet en de zaken netjes afgehandeld. Kan niet anders zeggen dan dat de wagen geweldig reed en er werkelijk tip top uitzag! Erg mooi bedrijf met een zéér fijne eigenaar. Mijn ritje uit het zuiden had ik dus niet voor niets gemaakt! Patrick, héél veel succes verder met je mooie bedrijf.

Auto kopen

Top service, alles uitstekend . Ik ben blij.

Top service!

Mooie VW Sirocco gezien op de site, na gebeld te hebben waren we direct welkom. De auto was nog mooier dan op de foto's en we waren gelijk verkocht! Vriendelijk ontvangen en een proefrit gemaakt. Auto rijdt super, erg blij mee.

Klantvriendelijk!

Vorige week een mooie mini gekocht bij PPW auto's. We zijn daar zeer vriendelijk geholpen en kregen alle ruimte om de auto op ons gemak te bekijken. Al onze vragen werder verder netjes beantwoord. Zeer blij met de aankoop!

Top garage!

Ik ben super goed geholpen door Patrick van PPW Auto's, ik kon terecht met al mijn vragen. Super blij met mijn eerste auto van PPW Auto's!

Klantvriendelijk

Goede ervaring met dit bedrijf! Gewoon zoals een autohandelaar moet zijn. vriendelijk, klantgericht en een duidelijk verhaal.

Pascalstraat 85

3316 GR Dordrecht