Eerlijke en snelle autoverkoper

Geweldige Mini gekocht van een eerlijke autohandelaar die ons vertelde dat hij ze vaak importeert uit Duitsland. Daarnaast wilde wij onze auto bestickeren en dat heeft hij voor ons geregeld. Binnen vijf dagen kwam Patrick bij ons voorrijden, samen met zijn vader. Al met al zijn we diktevreden met onze nieuwe aanwinst.

Zéér klantvriendelijk, betrouwbaar en niet te duur autobedrijf

Werd de eerste keer dat ik kwam kijken naar een auto welke ik gezien had op internet vriendelijk te woord gestaan door een vrolijke maar ook serieuze en meedenkende jonge man genaamd Patrick. Na zijn kundige, vrijblijvende advies, en een proefrit was de keus snel gemaakt en rij ik nu trots rond in een auto van PPW auto’s.

Top en klantgericht

Netjes en klantvriendelijk. En in overleg konden we zelfs 's-avonds de auto ophalen. Wij zijn blij en happy!!!

Top service

eigenaar gaf de klant een koning gevoel. Alle in en outs over de auto werd verteld. Testrit goed begeleid. Eerlijkheid stond voorop. Auto netjes afgeleverd. 2e sleutels achteraf netjes opgestuurd naar het huisadres. Top vakman!

Goede service en vriendelijk geholpen.

Van uit Drachten ( Friesland) naar Dordrecht gereden om onze mooie Opel Mokka te kopen, goede zaken gedaan. Het was de reis wel waard,

Top Service ❗️

Zeer klantvriendelijk en komt afspraken na. Zeker een aanrader. Groet, Tevreden klant uit Arnhem

Zeer prettige en professioneel geholpen

Op zoek naar een Mini kwamen we bij PPW Auto’s terecht. Patrick nam ruim de tijd om de Mini’s in de showroom te laten zien en gaf goed advies naar aanleiding van onze wensen. Er werd een goede inruil voor onze Peugeot 208 gegeven. We hebben gekozen voor een mooie Mini met automaat, open dak en diverse opties. De Mini werd enkele dagen netjes door Patrick bij ons thuis bezorgd. Wij zij zeer tevreden over onze nieuwe Mini. P.P.W Auto’s bedankt voor de hele fijne service......Top! Paul en Greeth

Zeer tevreden!

De aankoop van mijn nieuwe auto als zeer prettig ervaren. De kennis, klantvriendelijkheid en service van Patrick is top!

Onderscheidende auto's én uitstekende dienstverlening

Ik wilde graag een jonge gebruikte Clubman vinden en kwam bij PPW auto's terecht. Patrick heeft oprecht passie voor auto's. Het is zijn specialiteit om bestaande uitvoeringen nog specialer te maken. Mijn al mooie donkergrijze Clubman is van prachtige zwarte accenten op handgrepen enzo voorzien. Dat maakt mijn auto persoonlijk en onderscheidend. Daarnaast heb ik Patrick als zeer klantvriendelijk ervaren. Hij is aardig, geduldig en trots op zijn collectie auto's. Tenslotte heb ik mijn bestaande auto goed kunnen inruilen. Veel succes, Patrick! Je hebt een mooi concept ontwikkeld.

Super!

Patrick is eerlijk en open in de info verstrekking rondom de Mini die ik bij hem gekocht heb. Achteraf nog wat kleine dingetjes, maar loste hij gelijk op zonder gedoe. Echt top service! Bij een volgende auto zou ik zo weer naar PPW Auto's gaan!

Zeer fijn contact en goede persoonlijke service!

Soepel en vlot contact. Persoonlijk en geen nummer. We hadden met de BMW 5Serie een probleempje dat hebben we in goed overleg snel en naar tevredenheid opgelost!

Correcte afhandeling, goede service, komt alle gemaakte afspraken na.

Koop was snel rond, goede afspraken kunnen maken, geen verborgen mankementen bij de auto, auto zoals beschreven en op de foto's. Prettige ontvangst en correcte afhandeling. Ben nog elke dag erg tevreden met de aankoop, recent door eigen garage voor APK keuring geweest, en ook zij gaven aan keurige auto voor een goed prijs.

Super geholpen en service

Ik heb zeer goede ervaring met pow auto’s Goed geholpen en super service een garage waar u echt als klant geholpen wordt

Goed bedrijf!

Wij hebben hier begin juni onze Seat Leon gekocht. Patrick is een aardige verkoper met verstand van zaken. Hij is begin van het jaar voor zichzelf begonnen maar heeft al vele jaren ervaring in de autobranche. Tijdens de bezichtiging liet hij ons rustig de auto bekijken en een proefrit maken was ook geen probleem. Geen 'gladde verkooppraatjes' gelukkig! Na een tweede bezichtiging besloten de auto te kopen en een paar dagen later opgehaald. Tot op heden nog geen problemen ondervonden met de auto en zijn wij zeer tevreden met onze aankoop.

Wat je ziet is wat je krijgt.

Ik heb hier onlangs een auto gekocht/verkocht en ben daar zeer tevreden over. Al het papierwerk en overschrijvingen waren snel en netjes geregeld. Patrick is open en oprecht.

Top service

Ik heb een goede ervaring gehad bij PPW autos. -nette service. -eerlijke auto. Zeker aan te raden.!

Uitstekende Service

Prettige samenwerking en erg klantvriendelijke behandeling gehad. En uiteraard super blij met de auto...

Mijn eerste waar ik nu in rijd super gaaf ik ben er trots op mijn auto Audi

Eerlijk en professioneel!

Inmiddels een paar maanden na de koop kan ik nog altijd zeggen dat de auto in goede staat en netjes is geleverd. Niks aan te merken op de service, zeer professioneel.

Heel goed!

super enthousiaste verkoper!

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Zeer gastvrije autodealer, heeft veel ervaring in de automotive branche en hele mooie auto’s in de verkoop tegen een goede prijs. Zal PPW Auto’s aanbevelen bij kennissen, vrienden en bekenden! Zeer blij met onze aankoop een Mini Countryman. (Cooper)

Vriendelijke en goede service op alle onderdelen

Enigszins impulsief reisden wij af voor het bekijken van een andere auto. Aangekomen bij PPW zagen we de prachtige blauwe Mini staan - en de deal was snel gesloten. Het benodigde papierwerk werd direct geregeld; dit ondanks dat het al in de avond was. Vanwege een file moesten we omrijden en waren we erg laat. Bij PPW geen probleem: er werd rustig op ons gewacht. Met veel plezier rijden we sindsdien in onze Mini. De prijs was erg goed en de auto start en rijdt als een zonnetje. Dank voor de goede service en mooie auto dus PPW!

Superservice en een topauto!

Een vriendelijk, eerlijke en goede service . Heb hier een auto gekocht waar ik heel veel plezier van heb!!Mocht ik in de toekomst aan een ander toe zijn kom ik hier zeker weer terug!!

Eerlijk vriendelijk vertrouwd gevoel

Goede eerlijke communicatie. Fijn ontvangst. Vertrouwd gevoel ondanks dat het voor ons de eerste keer was. Fijne auto gekocht.

Doet wat hij beloofd.

Kwalitatieve auto’s. Fijne manier van zaken doen. Iemand die gelukkig nog weet wat het woord SERVICE inhoudt.

Pascalstraat 85

3316 GR Dordrecht