Geweldige service

Goede service! Auto voor de deur afgeleverd en goed contact. Laagdrempelig en eerlijk. Snel tot een goede deal gekomen en een mooie auto in mijn bezit gekregen. Ook nog erna goed contact gehad!

Zeer goed en betrouwbaar

Mercedes vito gekocht en onderhoudsbewijzen zaten erbij. Keurige auto en motorisch helemaal in orde. De service is klasse en mocht ik een andere auto willen kopen zal ik zeker als eerste bij PPW kijken. Aanrader!!

Vriendelijke snelle service

Nadat we op de website een mooie auto hadden gezien, hebben we contact opgenomen met Patrick. We zijn erg snel en vriendelijk geholpen en na een proefrit hebben we de auto dan ook voor een topprijs meegenomen! Zeker een aanrader!

Fijne vriendelijke onderhandeling

Wat een snelle service. Kregen echt serieus goed geld terug voor onze oude auto, en wat zijn wij blij met onze nieuwe Mini Countryman die wij dezelfde nog nog eens mee konden nemen ook, niets is teveel gevraagd bij PPW auto’s Groetjes Louis & Kim

Pascalstraat 85

3316 GR Dordrecht