Top service

Ik heb mijn auto laten schoonmaken door car-cleaners en ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn auto was erg vies en kauwgom was op de mat gevallen. Zelfs dat hebben ze eruit gekregen en de auto ruikt ook zo lekker fris!! Ben helemaal gelukkig en ik zou het iedereen aanraden.

Super service!!!

Geweldig wist niet dat het bestond. Auto is weer keurig schoon vlek vrij. Bedankt Fabian

Super goede service, erg klantvriendelijk

De heren die gingen door de wind en kei harde regen gewoon door! Auto is top gereinigd en binnen een mum van tijd gegaan! Echt een top service!

top geregeld en erg netjes

keurig geregeld allemaal

Super service!!!

Zeer vriendelijke medewerkers, die je een goede service bieden, klant staat centraal. Ben zelf vrij kritisch en mijn verwachtingen zijn hoog, maar door de vriendelijkheid en goede service worden deze goed gemanaged, Chapaeu! Ik zal zeker weer een afspraak maken voor een wasbeurt.

Super fijn bedrijf

Nette service. Ideaal dat ze aan huis komen en leveren net werk op!

Prima service, goed personeel!!

Car cleaners doet wat het belooft. Duidelijke kosten vooraf besproken, het beloofde resultaat behaald. Geen poespas, gewoon kwaliteit.

De auto is weer erg schoon

Car cleaners heeft mijn auto super schoon gemaakt. De bekleding is weer als nieuw. Eén nadeeltje: vandaag was de bekleding nog erg nat en moest ik met vuilniszakken de stoelen bedekken. M’n nieuwe jas was aan de achterkant helemaal nat en gevlekt, hopelijk trekt dat nog weg.

Makkelijk online afspreken en mission well done!

Makkelijk online afspreken en mission well done!

Prettige, aardige man, auto goed gereinigd

Auto weer mooi schoon!

Positief verrast!

Omdat wij binnenkort een baby krijgen willen wij haar in een schone auto vervoeren. Positief verrast door het resultaat en de vriendelijkheid. De auto voelt als nieuw. Zelfs in de kleinste hoekjes en kiertjes! We hadden een combinatie van shamponeren en stomen. Heeft ons een mega klus en tijd bespaard! Proficiat Marvin en Appie en wie weet tot de volgende keer

Allen voorruit niet goed schoon

Afspraak via chat snel gemaakt en een dag later kwamen de poetsers al hun werk doen. Goed werk geleverd. Interieur als nieuw.

Super! Altijd perfect

Super tevreden, altijd netjes Medewerkers zijn netjes En communiceren duidelijke Auto ziet er weer geweldig auto care cleaners heeft mijn voorkeur voor de auto reiniging.

Houd aan de afspraken

Heel snel naar en schoon en voordeliger

En hele perfecte klantbeleving

Ik ben zeer tevreden met de service en klantbeleving! Alles verliep goed, de naam past perfect bij het concept en zie je terug in de praktijk! Dankjewel

Top kwaliteit

Car Cleaners BV is een bedrijf waar je niet meer weg gaat willen. In het verleden heb ik meerdere andere partijen gehad, maar die waren nooit naar tevredenheid. Sinds ik bij Car Cleaners BV ben is het alsof ik elke keer dat ik mijn auto heb laten schoonmaken door hun weer een nieuwe auto rij. Dat gevoel wil je toch niet missen? Ik ben in ieder geval verkocht voor het leven!

niet verwacht top service

auto is weer helemaal top gereinigd.

Perfect!

Vandaag auto laten reinigen die in 20 jaar nog nooit was schoongemaakt. Marvin had het niet beter kunnen doen! Super tevreden, heel klantvriendelijk en super service.

Ben weer helemaal blij met mijn auto

Vriendelijk maandag gebeld dinsdag auto gepoetst en zeer tevreden

Echt fantastisch! Ik had een start pakket en ben echt dik tevreden. Aardige meneer die echt goed Z’n best heeft gedaan. Echt een aanrader!

Van smerig naar shiny!

Ook al was het rond de 100 graden Celcius buiten, er werd stevig door geboend en gestoomd. Zeer aardige cleaner (ik dacht Fabian) Resultaat: Het ziet en ruikt er van binnen ietsjes anders uit dan hoe het was. Mijn vrouw, waarvan de auto is, dacht in eerste instantie niet dat het nodig was dat cleanen... maar toen ze zelf keek moest ze me toch gelijk geven.. Alleen daarom was het me het al waard!

Marvin is een toppertje! Dik tevreden. Keurig gewerkt.

Marvin is een toppertje! Dik tevreden. Hij ziet er weer pico Bello uit. Dank je wel.

Goede en vriendelijke service

Goede ervaring, kundig en klantvriendelijk

Top, aanrader!!!

Onze auto was echt een vuilnisbak en na de schoonmaak ziet de auto er weer uit als nieuw! Daarnaast ook erg vriendelijk. Ben enorm blij en heb ze meteen doorverwezen naar meerdere vrienden.

Neonweg 106 106

1362 AE Almere

Over Car Cleaners BV

Car-Cleaners.nl is toonaangevend in autoschoonmaak op locatie sinds 2010. Wij werken voor de particulieren, bedrijven en overheid. Boek een poetser aan huis.