In persoonlijke benadering en uitvoering, perfect

Overvallen door het plotselinge overlijden van mijn tante uitstekend bijgestaan door Audrey Peper die met veel warmte betrokkenheid en kennis vrijwel op elke vraag een antwoord en of een oplossing had. Het is goed te weten dat er mensen bij Monuta werkzaam zijn die naast menselijke benadering ook erg goed op de hoogte zijn van de praktische zaken en daarbij niets word vergeten.

Mijn ervaring met Monuta is erg goed

Mijn ervaring met Monuta en vooral met John Bres was erg goed heeft de uitvaart goed verzorgt. Iemand die een goed luisterend oor heeft.

Warm, persoonlijk en professioneel

Binnen 6 weken hebben wij eerst van onze tante (schoonzus) en daarna onze moeder en echtgenote afscheid moeten nemen. Wij hadden het afscheid van onze tante en de manier waarop dat geregeld was bij Monuta als zeer prettig ervaren en besloten mede nog met inbreng van mijn moeder dat we een dergelijk afscheid wilde na het overlijden na haar overlijden. Alle lof voor Audrey die beide crematies verzorgd heeft. Vanaf het eerste moment was het contact met Audrey erg prettig. Ook omdat wij echt herkend werden. Dit maakte het voor ons nog persoonlijker. Audrey heeft ons volledig ontzorgd, had goede adviezen en tips als we er zelf even niet uitkwamen. Er werd echt met ons meegedacht. Ondanks de afschuwelijke tijd waarin wij nu zitten is het dankzij Audrey en John toch een warm en persoonlijk afscheid geweest. Ook na de crematie was er nog tijd en aandacht voor onze vader middels een bezoekje telefoontje en of mail. Dank voor alles.

Wij hebben ons tijdens het hele proces gesteund gevoeld.

Vanaf het eerste gesprek tot en met de crematie zelf hadden wij de ervaring dat er alle tijd en ruimte was voor onze ideeën. Ook werden er mogelijkheden aangereikt waar we zelf niet aan hadden gedacht. Prettig dat we een vaste contactpersoon was, die de dagen voor de plechtigheid goed bereikbaar was. Alles verliep uiteindelijk zoals we het hadden afgesproken!

Vriendelijk en respectvol

Door Audrey zeer goed geadviseerd en passende hulp ontvangen. Ook het nabellen door Audrey als zeer prettig ervaren.

Ze zijn er voor je in een moeilijke tijd. Denken mee en komen met ideeën. Ook geven ze je de tijd om te denken wat je wilt en als je wat wil aanpassen doen ze zeker niet moeilijk.

Zeer vriendelijk en meedenkend en behulpzaam.

Zeer goede vriendelijke troost volle begeleiding

Het is een zeer goede en rust gevende begeleiding als er iemand van Monuta bij je thuis komt. Vragen ook meteen, gaat het een beetje. Heel vriendelijk allemaal. En ook op Sterrenheuvel hangt een hele goede sfeer. Groetjes Arthur Schot

Complete hulp met raad en daad bij het organiseren van het afscheid.

Vanaf het eerste telefoontje zijn we door John en zijn team op een geweldige manier, passend bij al onze wensen begeleid in de emotionele en hectische tijd die volgt na een overlijden. Elke dag ontzorgd daar waar kon, meedenkend en meewerkend, oog voor details, altijd klaarstaand met hulp en raad waar nodig of gevraagd, een heel fijn mens. Kortom: Echt betrokken bij het organiseren van ons afscheid, dat voor ons en mijn man -mede door hem- in onze optiek niet beter had gekund.

Vergierdeweg 458

2026 BJ Haarlem

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.