Zeer tevreden betreffende de samenwerking met de tussenpersoon.

Alles is naar wens verlopen.

Was alles netjes en in orde

ALLES WAS OK

Crematie tot in de puntjes verzorgd!

We zijn zeer te spreken over de wijze waarop de heer Cleven van Monuta de crematie heeft verzorgd. Van eerste contact tot nazorg, dienst en koffietafel als was volgens wens.

Ondanks Treurige gebeurtenis een memorabel afscheid

Zakelijk, professioneel, meelevend, meezorgend, meedenkend en vooral flexibel en constructief.

Voldoening

Door het overlijden van mijn man was ik , compleet van de kaart. Meneer Goffin was een geduldig man en een luisterend oor.

Waardig afscheid

Sfeervolle omgeving, familiair . Onze wensen werden goed uitgevoerd, er werd alles mogelijk gemaakt, heel persoonlijk. Heel tevreden met meneer Cleven, was bij mijn moeder al de uitvaartverzorger.

Geweldig!

Eerbied en respect. Dat is wat wij hebben mogen ervaren. Met veel warmte en liefde werden we door Monuta begeleid.

Super georganiseerd

De uitvaart van mijn grootvader is van AtotZ super begeleid en georganiseerd. Het was een hele waardige uitvaart. Zonder de zorg en expertise van Monuta was dit niet het geval geweest.

Supergoed gekwalificeerd personeel

Ik het personeel vriendelijk duidelijk begripvol niets meer aan doen.

Schifferheidestraat 7

6466 EN Kerkrade

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.