betrokken en integer

gaat integer met de wensen om.

bijzonder zorgzaam

Zoals de wens was, is uitgevoerd. Bijzonder betrokken, duidelijk, exact. Zoals je alleen kunt hopen was het verloop van een uitvaart tot in detail voorbereid en uitgevoerd. Ook al hoop ik Monuta niet spoedig weer nodig te hebben, als de dag daar is. weet ik wie ik moet bellen.

Goede begeleiding

Meelevend en neemt ons een hoop zorg uit handen.

Very good excellent service

Very good all round service run bt impecable staff looking after us and our guests throughout the day thank you

Uitstekend geregeld van A tot Z

De uitvaart verzorger gaf ons rust en ruimte om te delen wat onze gedachten waren bij deze moeilijke tijd.

Onze ervaring met Seepers is alleen maar positief

In de maanden dat wij ons vader en broer zijn verloren. Hebben we veel aan Mark Seepers gehad. Hij heeft ons goed begeleid eerst met Pa,daarna3,5 week later met Martin

Zeer tevreden over uitvaart.

Ik ben zeer tevreden over de uitvaart en bij alles wat daar bij komt kijken. Mijn gezin, familie vrienden en kennissen hebben dit ook zo ervaren. Er krijg heel veel positieve reacties over hoe de uitvaart verlopen is. Daarom ben ik tot het cijfer 8 gekomen. Ik vind dat een heel mooi cijfer. Een tien geeft Ik nooit omdat er altijd wel ergens een verbeterpunt zal zijn.

Wij zijn Mark dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning.

Op 1 januari 2022 is onze lieve man, vader en opa overleden. Als zoiets ingrijpends is gebeurd, dan staat de wereld werkelijk stil. Ondanks het grote verdriet mogen wij terugkijken op een fijne tijd met elkaar, waarin we ons gesterkt voelden door God’s nabijheid. Mark staat als uitvaartondernemer dichtbij het gezin en bijzonder is de warme rol die hij daarin vervult. Wij zijn hem dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning. Mark luistert, ontzorgt, adviseert, denkt mee en geeft duidelijkheid. Zijn liefdevolle en heldere manier van communiceren heeft ons rust gegeven waardoor wij geen zorgen, geen stress hebben ervaren en ons konden richten op het naderende afscheid. Hierin werden naast de volwassenen ook de allerkleinsten meegenomen. Dankjewel Mark, namens de familie Bos uit Harderwijk.

De begeleiding van Monuta Sepers was fijn, liefdevol, respectvol en perfect in alle facetten!

Met grote dank aan Mark Sepers hebben wij op een mooie, liefdevolle en respectvolle wijze afscheid kunnen nemen van ons lieve (schoon)zusje. De persoonlijke manier waarop hij naast ons stond als mens, alle wensen gestalte gaf en zorgde dat deze tot in de perfectie uitgevoerd werden, maakte het grote verschil voor ons in deze moeilijke tijd. We zullen dit nooit vergeten!

Kan alle zorg uit handen nemen.

Geweldig! Mark begeleidt de hele familie door dit proces. Alles is tot in de puntjes geregeld naar eigen wens. Regelmatig contact, zeer correcte bejegening, oog voor degene die voor hem zit. Ook wat betreft het zakelijke gedeelte een persoonlijke, correcte afhandeling. Voor ons was dit nieuw en onverwacht, Mark was ons baken in deze storm.

Onze contactpersoon van/bij Monuta heeft ons op een geweldige wijze ondersteund.

Onze contactpersoon (Mark Sepers) heeft ons in deze moeilijke tijd er stap voor stap doorheen geloosd. Het contact was persoonlijk en prettig. Mark heeft ons het gevoel gegeven dat hij helemaal authentiek is en dat het voor hem niet de zoveelste uitvaart is. De afspraken werden nauwkeurig vastgelegd en alle afspraken zijn ook nagekomen. Hoewel het een verdrietige tijd was, kijken we met voldoening terug op de uitvaart die door Mark en Monuta geregeld is. Ook de zakelijke punten (kosten en begroting) zijn op een transparante en duidelijke manier afgehandeld.

Netjes geregeld en goed geholpen

Mark heeft ons ondersteund tijdens de begrafenis van mijn schoonvader.. Hij heeft ons goed begeleidt en alles top geregeld omdat Mark behoorlijk perfectionistisch is. Dit is wat mij betreft echt enorm belangrijk tijdens zo’n proces. Zou Mark zeker aanraden!

Extreem goed

Een nette verzorging betreft alle zaken.

Mark is de man voor deze baan, beter kun je het niet treffen

De uitvaart van onze (schoon)moeder heeft Mark uitstekend vorm gegeven ondanks de moeilijke coronatijd waarin we leven. Alles kon en alles was mogelijk en Mark nam alle tijd voor ons als familie. Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft.

Deskundig en professioneel.

Komt zeer vertrouwd over, direct een klik mee.

Zeer prettige begeleiding met liefde uitgevoerd

In deze lastige tijd is het geweldig om begeleid te worden door iemand die alles stap voor stap rustig uitlegt, meedenkt in mogelijkheden en dit alles op een serieuze en op gepaste momenten met wat humor doet. Wat ik nog het meest prettig vond was de manier waarop Mark onze jonge (7 en 10 jaar) kinderen meenam in dit proces. Kortom een zeer vakbekwame man die zijn vak merkbaar met liefde uitvoert.

Ontzettende fijne zorg voor ons en onze dochter

Wij verloren onze dochter tijdens de zwangerschap, ik kende Mark vanuit mijn werk dus ik zei tegen mijn man we bellen Mark. Mark heeft ons zo goed geholpen en in alles begeleid. De steun die Mark ons bood rondom het verlies van onze dochter was ontzettend mooi en heel fijn. Wij hebben het als fijn en prettig ervaren ondanks de nare situatie waarin we zitten.

Een warm bad!

In een tijdsbestek van 8 maanden beide ouders verloren. Het laatste afscheid van mijn vader werd door Mark verzorgd en voelde als een warm bad. Niet alleen de begeleiding in de voor ons heftige week maar ook in de periode daarna is door ons als erg waardevol ervaren. Bewonderenswaardig hoe Mark ten alle tijden voor iedereen klaarstaat.

Perfecte begeleiding aansluitend op onze wensen

Wij zijn uitstekend begeleid in het proces van overlijden tot aan de crematie. Naar mijn mening is er geen onderdeel in het proces voor verbetering vatbaar.

Goed verzorgd

Ze luisteren goed naar onze wensen .

Prima, met volle tevredenheid mee samengewerkt.

Dit was de eerste keer dat wij als familie, een begrafenis van dichtbij mee maakten. Doordat er veel geregeld moet worden en je alles zelf niet weet, is het een verademing dat Mark ons daarbij hielp. We konden elk moment van de dag bij hem terecht, voor al onze vragen. Wij hebben dat als zeer positief ervaren.

Duidelijk , begripvol, met veel kennis over het vak en zeer bekwaam

Ik had geen betere kunnen wensen . En de nazorg is verder ook prima.

Mark is een vakman.

Mark heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij zijn blij dat hij ons hiermee heeft geholpen. Tijdens de gesprekken met hem nam hij alle tijd voor ons. Mark is ervaren in zijn vak en dat merkten wij. Voor alles heeft hij een oplossing. Hij dacht aan zaken waar wij niet aan hadden gedacht, wat prettig is als je verdriet hebt. Mark regelt alles tot in de puntjes op een vriendelijke en betrokken manier. Onze dank daarvoor is groot.

Met een warm gevoel terug denken.

Vanaf het eerste telefoontje tot aan de uitvaart van mijn man, heeft Mark ons heel fijn bijgestaan.Hij was vriendelijk, warm en betrokken.Dacht mee en was een grote steun voor ons.We denken er met een warm gevoel aan terug.

persoonlijke benadering en neemt de tijd om alles door te nemen

De benadering was persoonlijk en er werd veel tijd genomen om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Alles was transparant en voldoende mogelijkheden om persoonlijke wensen in te kunnen brengen. Bij vragen was hij altijd bereikbaar en zeer goed ondersteunend. Wij hebben het als familie zeer prettig ervaren en er werd veel regelzaken uit handen genomen.

Buitenkruier 7

8082 BB Elburg

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.