Netjes en met aandacht voor de mens

Al het contact dat we hadden met de medewerkers van monuta was fijn. Iedere medewerker is netjes en correct. Niets is te gek en bij alles wordt er meegedacht. Bedankt

als een warme deken

respectvol, warm en meedenkend. fijne mensen. fijn om op deze manier afscheid te hebben kunnen nemen

Alles tot in de puntjes geregeld.

Had telefonisch contact eerste x de telefoniste ondernam meteen stappen even nadien werd ik gebeld door Bas zeer correct vertelde mijn wensen en maakte afspraak voor s’middags om t door te spreken. Ik kan niet meer zeggen maar alles werd top en top geregeld, had zelf nergens meer omkijken naar. Bijdeze Bas en medewerkers nogmaals bedankt voor t super regelen van t laatste afscheid. Bedankt Chris van huigevoort

Zeer melevend , vriendelijk,meedenkend en hart op de juiste plek.

De dienstverlening van Monuta is heel aangenaam en professioneel.

Wat ik prettig vond is dat de medewerkers van Monuta meedenken, een situatie goed kunnen inschatten en een juiste mate van flexibiliteit hebben. Men luistert goed en ‘speelt’ adequaat in op wat wij als familie graag wilden. Als wij bepaalde voorstellingen hadden hoe het afscheid vorm te geven werd dat goed opgepakt en geregeld aangevuld met tips en ideeën. Dat versterkt het gevoel van persoonlijke begeleiding en aandacht te krijgen, heel belangrijk bij een afscheid.

Vertrouwd en deskundige begeleiding

Dit was de derde keer dat we contact hadden met de uitvaartverzorgers. Het voelde weer vertrouwd. Alles zo rustig en persoonlijk. Wij hebben 3 heel verschillende maar mooie herinneringen aan het afscheid over gehouden. Bedankt daarvoor.

Uitmuntend

Zo ontzettend fijn, als je een dierbare verliest en je kunt een uitvaart en afscheid verzorgen die memorabel is. Hiervoor heeft de uitvaartverzorger en zijn team voor kunnen zorgen, zelfs in deze vervelende Corona tijd..

Menselijkheid

Zoveel menselijkheid en liefde zoals wij terzijde zijn gestaan.

Alles perfect geregeld.

Vanaf het begin had ik contact met Bart Schuitema met hem heb ik alles overlegt . Hij heeft alles perfect geregeld en verzorgt. Ook de afscheidskamer was gezellig en mooi in gericht.

Warme begeleiding

Medewerkers namen de tijd, goed opgevangen en de gehele uitvaart was zeer netjes geregeld. Ook werd er ruim de tijd genomen voor voorbereiding, begeleiding voor onze met autisme, en er werd door de uitvaartverzorger meegedacht aan de mogelijkheid dat onze zoon de dienst vroegtijdig kon verlaten en dat hij opgevangen werd

Karel Boddenweg 7

5044 EL Tilburg

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.