Het was een mooi en warm afscheid

Onze dank gaat uit naar Berber van Turnhout. Niets was teveel, met een lach en een traan en door haar persoonlijkheid en vakkundigheid en is het een mooi en warm afscheid geworden. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

Is excellent door de vakkundigheid van de uitvaart verzorger (berber)

Berber maakte voor ons het verschil en door haar goede vraagstelling en dit te vertalen najaar onze wensen. Zij heeft actief meegedacht in de mogelijkheden. Ze maakte een goede klik, en beschikt hierbij over voldoende empathie. Dit in combinatie met haar vakkundigheid, gaf zij ons een gevoel van begrip en juiste ondersteuning.

uitstekend

zie eerdere opmerkingen: m.n. de rust tijdens gesprekken : er de tijd voor nemen...

Prima begeleiding en verzorging van de uitvaart

klantgericht en persoonlijk gericht

Alle verwachtingen overtroffen

Heel persoonlijk en prettig.

Uitstekend verzorgd

De uittstekende persoonlijke en vakkundige begeleiding door de uitvaartverzorger zijn van zeer grote waarde

Erg fijne begeleiding

Professionele benadering met een grote dosis menselijkheid.

Respectvol

Mijn vader is 2 januari j.l overleden aan asbestkanker, hij is 71 geworden. Het was een zwaar halfjaar geweest en nadat hij is overleden heeft Monuta ons zo fijn opgevangen en ons door deze rollercoaster geholpen. Je kunt zelf niet helder meer nadenken en dan is het heel fijn om Berber naast je te hebben staan en je door deze periode heen helpt. Wij zijn ook enorm dankbaar voor jullie dienstbaarheid. Jullie hebben mijn vader een prachtige laatste eer kunnen geven.

Vriendelijke en betrokken medewerkers

Mijn ervaring met Monuta is heel goed. Vooral de omgang met Peter Mol was heel positief.

Fantasies

Ik heb alleen maar positieve reacties

Uitvaart van onze Vader en Schoonvader is zeer respectvol verlopen

diverse ervaringen gehad met Monuta jammer genoeg, als we van een dierbare afscheid moesten nemen, werd dit altijd zorgvuldig en respectvol geregeld en afgehandeld door Monuta. zo nu ook het verlies van onze Vader en Schoonvader. s'morgens het overlijden gemeld bij Monuta en s'middags was Peter Mol al bij ons om de uitvaart te bespreken. we kunnen alleen maar zeggen dat Peter dit zeer netjes heeft geregeld, hadden we vragen ook telefonisch werden we altijd terug gebeld door peter met de juiste info. Het verdere verloop van de uitvaart verliep vlekken loos. Dank Peter voor je betrokkenheid en je inzet.

Monuta begeleid en ontzorgt echt geweldig!

Peter Mol is een echte professional, een hele rustige en vakkundige uitvaartbegeleider die iedereen op z'n gemak stelt. Het contact klikte meteen, hij helpt je van A-Z waarbij er niets onmogelijk is. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld waardoor we terugkijken op een warm afscheid en een geslaagde uitvaart.

Mijn ervaring was zeer positief!

Van medewerking van het KCC tot het ophalen. Ik kan niet anders dan lof over de medewerking geven! Tot aan de zeer mooie uitstrooi urn aan toe! Ik ben boven verwachting ontzorgt! Complimenten voor de mensen die dit werk doen!

Monuta heeft alles geweldig voor ons geregeld

Vanwege de hulpvaardige en snelle manier van handelen na het onverwachte overlijden van mijn vader, maar vooral door de professionele en persoonlijke manier waarop Peter Mol alles voor ons tot in de puntjes geregeld heeft. Dat bracht ons heel veel rust en troost.

Monuta, vertegenwoordigd door Peter en Sabina hebben de uitvaart zeer goed verzorgt. Signalen werden goed opgepakt. Ad Hoc kon er nog dingen geregeld worden. We hebben geen verrassingen gehad, alles werd goed uitgelegd en geregeld. De 24h kamer was een uitkomst. De informele opstelling van de ceremonie was zeer welkom.

Mijn ervaring met monuta was heel prettig

De uitvaart is heel fijn verlopen.

Uitstekend.

Wij en onze vader / man wisten al even dat zijn dood eraan zat te komen. We hebben een voorbereidend gesprek gehad met Peter die in eerste instantie de uitvaart zal begeleiden, een erg fijne man om mee te praten die alle tijd van de wereld neemt om te luisteren te plannen en te zorgen dat het zo goed mogelijk voor elkaar komt. Toen mijn vader overleed, was Peter op vakantie. De uitvaart is toen vlekkeloos overgenomen door Berber, zij wist tot in detail wat wij met Peter besproken hadden en wist van hieruit de rest in goede banen te lijden, hiervoor zijn wij Peter en Berber zeer dankbaar!! Ook de nazorg is uitstekend, telefoon of app verkeer kan altijd en antwoorden volgen vaak al erg snel. Peter heeft een week na de uitvaart ook nog contact opgenomen om zijn condeleances over te brengen en te bespreken of alles naar wens is verlopen. Al met al zijn wij dus erg tevreden, en hebben we absoluut niks om over te klagen. Met hartelijke Groeten Famillie van Dijk.

bijzonder goed

zie boven

Toppie

Goed geregeld

Prettig contact met uitvaartverzorger.

zeer goede begeleiding van de uitvaartverzorgster

Hulde voor uitvaartverzorgster Berber van Turnhout. Was van het begin gelijk een goede "klik" en het voelde bij het eerste gesprek al zeer vertrouwd. Berber heeft voor ons alles tot in de puntjes zeer goed verzorgd. Als we vragen hadden kregen we zeer snel een reactie en als er nog iets extra geregeld moest worden werd dat gelijk geregeld. Ook e nazorg was perfect.

Heel bekwaam

Als een dierbare komt te overlijden. Stort de wereld in. De uitvaartbegeleider heeft op een prettige manier er voor gezorgd dat je horizon blijft zien. En stond 24 uur voor je klaar in die moeilijke tijd.

Warmte en betrokkenheid

Van het begin tot het einde was de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van alle Monuta medewerkers heel prettig en persoonlijk.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.