Persoonlijk en proffesioneel

Fijn contact. Goede balans tussen onze wensen en wat praktisch uitvoerbaar en haalbaar is. Proffesionele begeleiding.

Betrokkenheid, meedenken, uitvaart mooi geregeld.

Verrassend de steun die wij kregen van de medewerkers van Monuta. Tijd, aandacht, betrokkenheid, persoonlijke aandacht, denken buiten geijkte kaders, waarmee we kunnen terugkijken op een mooie, goed geregelde uitvaart. Ook de nazorg is prima voor elkaar.

Goed ervaring

Wij werden uitstekend geholpen de de uitvaartverzorgster was echt een toppertje

Uitermate tevreden over de gehele begeleiding

Ik ben zeer tevreden over de algehele afhandeling en begeleiding van de uitvaart en in het bijzonder door het contact met de uitvaart verzorger Peter Mol. Nogmaals hartelijk dank.

Persoonlijke benadering door vooral Peter Mol en Renate

Zie hier boven de korte versie

Was monuta Ede

Geweldig maar ik weet niet hoe de andere medewerkers zijn

Veel steun gehad

Alles is goed verzorgd. Personeel erg aardig. Uitvaartverzorger ( diegene die thuis kwam bij ons) helemaal top, goed meedenkend en aardig. Mooi gebouw van buiten en van binnen.

We zijn fijn en respectvol geholpen bij een moeilijke taak.

Vanaf binnenkomst uitvaartverzorger voelde het goed zaken te delen die noodzakelijk zijn voor een uitvaart. De uitvaart is dan ook helemaal verlopen zoals we gehoopt hadden. Alles liep soepel en op tijd. Een waardig afscheid dat was het!

Persoonlijk kontakt erg goed.

Professioneel

Zeer deskundig. Denken in alles mee. Alles kon volgens onze wens geregeld worden. Goed bereikbaar. En het contact was altijd naar tevredenheid. Niets was hun te veel.

Goede service.

Wij hadden al eerder een beroep gedaan op Monutastichting, daarom deze keer weer. En ook nu hebben wij goede service ontvangen.

Handelend, meedenkend, meelevend.

Na het overlijden van onze moeder nam begrafenisondernemer Peter Mol direct alle relevante zaken met ons door. Peter Mol handelt snel en zorgvuldig, denkt mee, begeleidt en ook niet onbelangrijk is empathisch. Het deed ons goed een eigen invulling te kunnen geven aan de uitvaart, rekening houdend met alle coronamaatregelen door de overheid gesteld. De dagen voor de crematie hadden wij dagelijks contact. Het afscheid van onze moeder was precies zoals wij voor ogen hadden: mooi, verzorgd, warm en persoonlijk. Muziek, gedichten, toespraken, alles klopte. Fijn was ook de nazorg die Peter Mol ons gegeven heeft. Een paar telefoontjes om te horen of het wel gaat.

Fijne begeleiding van begin tot eind

Omdat mijn ouders een verzekering hadden lopen bij Monuta hebben we hun gebeld na het overlijden van onze vader. We zijn erg fijn geholpen met alles te regelen onze uitvaartondernemer dacht telkens met ons mee en heeft er voor ons en onze moeder die dementerend is er een fijn afscheid van gemaakt waar we prettig op terug kijken.

Betrokken , en begripvol

Een uitvaart zoals gewenst. Zelfs dagen erna , werd er nog contact opgenomen , hoe het er mee ging . Personeel , allemaal super aardig.

Alles top behandelijk/goed luistert oor

Er word goed geluisterd na de mensen. Wat de wensen zijn. En goed voorbereid wat er wel/niet kon (Corona tijd) Wij vonden het een hele mooie uitvaart van onze moeder. Echt top geregeld

Alles heel correct geregeld en verzorgd door vriendelijke medewerkers. In deze corona periode ook goede voorzorgsmaatregelen. Alle lof!!!

Dankbaar en perfect

Het was weer een fantastische ervaring om monuta de uitvaart te laten verzorgen. Van begin tot het einde van de uitvaart zeer goede begeleiding van ervaren mensen zeker een compliment voor de uitvaartbegeleider Peter Mol In een woord top.

Zeer professioneel en persoonlijk

Professionele uitvaartorganisatie en een met name zeer competente Peter Mol die ons enorm goed geholpen, gesteund en begeleid heeft.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.