Ik heb een Nest bel besteld incl. montage. Communicatie verliep prima vooraf en de bel en nieuwe trafo netjes gemonteerd en uitleg gekregen.
Aardige man kwam langs om voor mij de nest learning thermostat te installeren, dit ging snel en is goed gebeurd, kreeg er ook extra uitleg bij!
Alles super geregeld
Top! Ervaren en vriendelijke installateur.
tevreden
Wij hadden een afspraak gemaakt voor een Nest deurbel te laten installeren. Hij denkt goed met je mee, heeft ook alles bij zich om goed te installeren. De communicatie was echt super. Belde netjes dat die eraan kwam en dat hij later kwam dan gepland vanwege file. Vervolgens hadden wij ook een google thermostaat en ook die wilde hij gelijk installeren zonder een extra afspraak te maken.
Binnen een dag een afspraak. Bij installatie wordt er meegedacht en alles netjes geïnstalleerd. Tevens prima uitleg van de app en opties
De service van Smartproof was duidelijk & snel!
Er was snel contact en er kon ook snel een afspraak gemaakt worden. Erg prettig en kundige installateur.
Wist tot op heden niet dat er zo makkelijk een online afspraak geboekt kon worden voor een installatie. Wij hebben Nest deurbel en thermostaat gekocht, installeren was toch wat complexer dan gedacht. Monteur legde elke stap uit en heeft ons hulp aangeboden bij het installeren van de app. Wij bevelen Smartproof zeker aan!
Was op zoek naar een Nest installateur en ben via de Google website bij Smartproof terecht gekomen. Afspraak gemaakt voor onze nieuwe Nest deurbel, monteur was vriendelijk en heeft de klus geklaard!
Afspraak gemaakt bij het bedrijf voor een Nest Hello deurbel inclusief installatie, dit kon gemakkelijk via de website en had ik kunnen plannen voor de volgende dag om 19:00. De volgende morgen rond 09:00 een email gehad dat de afspraak geannuleerd was met als opgegeven rede: "", wel kon ik volgens de email een nieuwe afspraak maken via de website. Na deze email heb ik het bedrijf gebeld om te gaan vragen wat er precies aan de hand was, en om wellicht een nieuwe afspraak te maken. Na lang wachten aan de telefoon werd de verbinding verbroken zonder iemand gesproken te hebben. Daarna geprobeerd om via de website een nieuwe afspraak te maken, en opeens kreeg ik een melding dat het bedrijf niet meer kon leveren op mijn postcode, terwijl dit de avond ervoor nog mogelijk was. Daarna gezien dat het ook mogelijk is om contact op te nemen met het bedrijf via Whatsapp, dus ik heb een berichtje gestuurd met de vraag dat mijn afspraak geannuleerd is en of het mogelijk is om een nieuwe afspraak te maken, hierop kreeg ik snel een reactie met de vraag om welke postcode het ging. Ik heb mijn postcode verstuurd en daarna nooit meer een reactie gekregen, nog wel na drie uur nog een bericht verstuurd of er nog een antwoord kwam, maar geen reactie. UPDATE: Smartproof heeft naderhand contact gezocht n.a.v. de slechte review en heeft gevraagd wat ze beter konden doen en of ze iets konden verbeteren. En ze hebben aangegeven te gaan proberen hun service verlening te verbeteren.
Originele beoordeling
Het hele concept was al prettig. Niet zelf alles moeten uitvinden. Gewoon langskomen. Installeren, uitleg en weer een tevreden klant.
Installateur was goed en vriendelijk, gaf uitleg. Echter moest ik opeens een gong en omvormer extra kopen om de Nest Hello goed te laten werken, de informatie op jullie website heeft niet aangegeven dat naast een transformator ook nog een extra gong en omvormer nodig was. Onverwacht extra kosten was niet fijn. Advies is om op jullie website beter te vragen naar de situatie zodat er een betere inschatting gemaakt kan worden door zowel de installateur qua werk en de klant qua kosten.
Really easy to set up an appointment through the website, quick to confirm it and when the technician was here, he was very quick to install it while answering all of my questions. Highly recommended!!
Snel een afspraak kunnen maken voor montage van nest Hello incl. Trafo. Bleek ook een nieuwe chime nodig te zijn (ivm voltage); gelukkig was deze gelijk beschikbaar! Al met al ongeveer 30 minuten later was alles naar wens geregeld! Top service en professionele monteurs!
Na heel wat gehannes met allerei deurbellen besloten wij nu maar eens een goede bel te kopen....een met een camera, die je ook kon zien als je ergens anders was. Wij dachten niet dat we hem zelf konden installeren en kochten hem bij Smartproof, omdat zij hem konden installeren, dus ook bij problemen bereikbaar waren. De bestelling ging telefonisch en na wat foto's van onze situatie bekeken te hebben, was de afspraak snel gemaakt. Ersin kwam de intstallatie doen. Hij luisterde naar wat wij wilden en in overleg voerde hij het uit. Toen dat klaar was, hielp hij ons met de installatie op onze telefoon en gaf ons de nodige informatie. Hij liet zijn telefoonnummer achter. We kunnen hem bellen bij problemen. Hij doet het prima. We zijn er blij mee.
Snel een afspraak kunnen maken via internet voor installatie van de nest hello. Installatie professioneel uitgevoerd met duidelijke uitleg. Prettige communicatie met installateur
Aardige installateur met goede kennis van zaken.
Top service, de Google Pro gecertificeerde monteur (Ersin) kwam al na een dag langs om onze Google Nest Hello te installeren. Binnen een half uur was hij klaar. Van begin tot eind goed zijn werk gedaan, aan het einde nog alles samen gecontroleerd en uitleg gekregen.
Kundige medewerker, duidelijke uitleg en nieuwe dingen geleerd via de Google Home app
Goede service, kwamen alleen iets later dan afgesproken.
Onze Netatmo deurbel wilde niet aangesloten worden, zo leek het. We hadden zelf de bel al gecombineerd met een gong die we hadden gekozen vanwege de volumeregeling. Een elektricien had de bedrading aangelegd, maar kwam met de aansluiting niet verder - zelfs na drie bezoeken. Smartproof fixte het in één ochtend. De monteur was vastberaden en vindingrijk en ging niet weg voordat het allemaal werkte. Chapeau!
‘s-Avonds aangevraagd; de volgende dag was mijn Nest thermostaat al aangesloten; vlotte, vriendelijke en professionele service met kennis van zaken.