Goed, snel en vakkundig.
Top service!
Ik ben uitstekend geholpen. De installateur was vriendelijk en kundig!
Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam
komen heel snel hun afspraak na. De monteur is geduldig en neemt de tijd. Ging pas weg toen alles oké was.
Zeer ter zake kundig en klantvriendelijk
Probleem is opgelost echter hoe deze is ontstaan en hoe deze is opgelost blijft een mysterie
Afspraak via internet gemaakt om mijn Google nest 3e generatie draadloos aan te laten sluiten. Gelijk de volgende dag stonden ze op de stoep. Zeer vriendelijke monteur die het aansluiten keurig heeft gedaan en alle tijd nam om de app te downloaden en de werking van de thermostaat uitgebreid uit te leggen. Echt aan te raden.
Vakkundige installatie die snel ingepland kon worden. Top gedaan tegen een schappelijke prijs. Meneer heeft ook de tijd genomen om uitleg te geven. Super tevreden.
Zie boven
De monteur moest zijn afspraak verzetten van de ingeplande ochtend, naar de middag. Maar desondanks in de middag een nette en snelle installatie van de Nest Hello.
Alle tijd is genomen om het heel goed te installeren. Duidelijke uitleg over wat hij ging doen en uiteindelijk deed de Nest thermostaat wat ie moet doen. Aanraders!
Een installateur van Smartproof kwam langs om een Nest thermostaat te installeren. Hij heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. De thermostaat werkt perfect en is aangesloten op de correcte manier. Aardige gasten, helemaal top!
Werk was in een half uurtje gedaan inclusief uitleg en controle. Geeft mij een goed gevoel dat het zonder problemen gedaan wordt, zonder dat je zelf moet rommelen.
Vriendelijk, snel, beleefd en deskundig. Monteur stond met 15 minuten weer buiten, omdat de aansluiting alleen gecheckt moest worden. Wel jammer dat dat dan tóch gewoon €79 kost.
Super snel en binnen en dag geleverd en geïnstalleerd
De monteur was ongeveer 1.5 uur te laat. Wel netjes gebeld dat hij een kwartier later zou komen. Dit werd 1.5 uur. Na montage en het vertrek stopte het systeem met functioneren. Na veel moeite om met de monteur in kontakt te komen werd het overgenomen door zijn leidinggevende. Montage bleek ook niet correct. Vanaf hier echter alle lof. Prettig, snel en ging pas weg toen het klopte.
Goed werk geleverd. Het lukte niet om ineen keer onze bel te installeren. later heeft de monteur keuring netjes de hele installatie voltooid.
En snel en goed en goede uitleg
Afspraak maken is makkelijk. Keurig een bevestiging vwb de afspraak. Keer een uur van te voren hoe laat men er ongeveer zou zijn. Keurige vakmensen die schoon, goed en vakwerk afleveren. Binnen een uurtje gefikst. Wordt van a t/m gemonteerd met een goede voorlichting/uitleg. Een dikke aanrader!
Wat super snel , netjes gewerkt. Kwam van zich zelf met mondkapje binnen.
Snel vriendelijk en vakkundig.
Ben er heel blij mee
Our Smartproof technician was professional and friendly and provided a perfect customer experience. He called to notify us that he was on his way and completed the installation of our Nest Hello device quickly and easily without any fuss. He set up everything as required, including linking the device to our smart home setup which was an unexpected bonus.
Bijzonder snel een afspraak kunnen maken, werd telefonisch geholpen maar moest wel via de website een afspraak maken. Dat ging best wel goed. De medewerker was enthousiast en heeft goed werk geleverd. Wij zijn blij met jullie service!