Beter kan niet.

Snelle, goede en betrokken service. Aanrader+++

Snel ingepland en zeer snel geïnstalleerd. Top!

Uiterst professionele installateur die helpt totdat alles werkt, inclusief de app van Google Home.

Vriendelijk, snel en duidelijk

Top monteur

Goed werk geleverd

Had in eerste instantie een andere bedrijf benaderd voor Nest Hello deurbel installatie. Kreeg een flinke offerte en kon pas na 4 dagen een afpraak maken wat mij ook niet goed uitkwam. Smartproof telefonisch gesproken en vervolgens zelf een afspraak ingepland, tarieven en meerwerk is erg transparant. Monteur kwam wel iets later dan afgesproken maar dit goedgemaakt door goed werk af te leveren. Ben tevreden!

Na wat zoeken smartproof gevonden, ring pro deurbel laten installeren. Monteur was erg vlot in handelen en nam de tijd om over de ring app uitleg te geven.

Prima installatie, vlot en vakkundig

Ik ben prima geholpen met de installatie van de NEST-thermostaat (3e generatie). De thermostaat is keurig via open-thermprotocol aangesloten en de medewerker nam alle tijd om de app en de instellingen door te nemen. Aanrader

Snel, goed en geweldige service!

Super service en kwaliteit van de dienstverlening. Nest 3 thermostaat op stadsverwarming en Hello deurbel was binnen een uurtje netjes geïnstalleerd. De ervaren monteur was uitermate vriendelijk en vakkundig. Hebben perfecte uitleg gekregen hoe alles werkt. Een absolute Aanrader!

Vriendelijk en vakkundig monteur

Monteur kwam netjes op tijd, monteur heeft netjes en vakkundig gewerkt en na de installatie heeft hij de tijd genomen om de werking van de thermostaat (Nest Learning) uit te leggen en heeft ook de Nest aan mij Google Home gekoppeld wat erg fijn was.

Fijne monteur

Vriendelijk, kennis van zaken, goede uitleg en snelle aansluiting

Smartproof is een aanrader!

Beveel ze ook aan, service gericht

Op aanraden van mijn schoonzoon heb ik Smartproof benaderd voor een slimme deurbel. Kreeg diverse opties en ben voor de nest gegaan. Installatie monteur was beleefd en heeft hetzo ver ik het kon volgen goed werk verricht. Op onze telefoon is het ook ingesteld. Ben blij met ze!

Offline ervaring perfect, online ervaring niet best

De offline ervaring was perfect. De monteur was professioneel en had dit zichtbaar al heel vaak gedaan. Hij was dan ook met een half uurtje klaar. Online ervaring was niet zo best. Ik had een afspraak om 11.00u maar blijkbaar was er iemand ingeboekt die vrij was. Dus er zelf maar eens achteraan gebeld. Uiteindelijk een direct lijntje met de monteur. Die dezelfde dag nog een afspraak gemaakt heeft.

prima service en lekker snel

Snel en professioneel geholpen

Prima services

Prima, snelle en goeie installatie en uitleg. Zelfs s’avonds via whats app nog verder geholpen!!

Mijn Nest zoals je zou verwachten snel en kundig gemonteerd inclusief uitleg zodat je meteen aan het werk kunt.

Snelle en kundige hulp

Monteur wist precies wat te doen en ook een klein startprobleem werd adequaat afgehandeld

Duidelijke communicatie en hoogwaardige setvice

Binnen een afspraak kunnen maken. Installatie perfect uitgevoerd met duidelijke uitleg.

Erg snelle service, goed werk afgeleverd.

Wat ik vooral fijn vond, was de informele manier van communiceren via whatsapp. Snel en zonder poespas werd er om extra informatie gevraagd, die je dan kon aanvullen met foto's vanaf je mobiele telefoon. De monteur op locatie was erg kundig en wist alle antwoorden op de vragen die we hadden over de Nest deurbel.

Snelle en goede service

Zeer snel en goed geïnstalleerd. Alles netjes achter gelaten. Zeer tevreden.

Zoals beloofd

Super helder en vriendelijk. Besproken wat nodig is voor goede eindresultaat.

Keurig netjes en professioneel

Super service gericht

Vriendelijke medewerker die kennis van zaken had. Keurig een half uurtje van te voren melde wanneer hij er was. Duidelijke uitleg na installatie. Voor herhaling vatbaar indien nodig

Geweldige service

Naast de sms en emails die ik ontving belde hij ook nog eens op dat die onderweg was. Zoals de aanvraag was ingediend de ring bel aangesloten en uitgelegd hoe het werkt. Nogmaals bedankt smartproof.

Goede en snelle service en vriendelijk

Alles-in-1

Ik wilde in eerste instantie de installatie zelf doen maar toen ik de ketel openmaakte dacht ik wel anders. Monteur was zeer vriendelijk, hij heeft de hele installatie met mij doorlopen en alle vragen beantwoord die ik had. Tussendoor ook even gezellig gepraat over onze ICT interesses. De Nest Thermostaat is nu ook zo geïnstalleerd dat je hem niet hoeft op te laden, iets wat ik niet eens wist!