Goede service en vakkundig personeel
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Verschillende auto's in onderhoud (gehad). Word altijd goed geholpen. Deze keer trekhaak laten monteren. Opties zijn eerst besproken, daarna laten uitvoeren. Het resultaat ziet er netjes uit en alles (inclusief elektrisch en sensoren functioneert perfect).
In 1 woord perfect
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Planning gaat in onderling overleg. Er vindt altijd telefonisch contact plaats voor herstel, en er wordt meegedacht in mogelijkheden. Vriendelijk en kundig!
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Als er iets extra's bij komt bellen ze je netjes
Zie bovenstaande
Fijn om te horen dat u onze service goed beoordeeld. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
het probleem met mijn auto heel snel en vakkundig gerepareerd
Auto ook ongevraagd schoongemaakt
Als er iets bijzonder aan de auto is worden we gebeld. dat vinden we fijn.Jullie denken ok mee
Indien nodig overleg met de klant.
Goede service en deskundigheid
Goed overleg en tussendoor contact over wat er het beste gedaan kon worden, voor de reparatie.
Snelle afspraak voor keuring APK. Direct leen auto aanbod Zelfde dag auto terug. Over bepaalde onderdelen eerst telefonisch contact.
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Denken mee met de klant wanneer er kosten gemaakt dienen te worden en zijn hier zeer open over. Als je een eerlijke en deskundige garage zoekt zou ik autobedrijf Heinkenszand zeker aanbevelen.
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Zijn er onverwachte mankementen/ extra kosten dan wordt dit altijd eerst netjes overlegd !!
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Autobedrijf Heinkenszand heeft professionele monteurs. Hebben goed inzicht op het monteurs werk. Al enkele jaren ben ik er klant en dan ook zeer tevreden. Er is dan ook wel even tijd voor een babbel met één van de monteurs. Staan open voor vragen wat je wil weten hoe het werk aan de auto gebeurd.
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Eerlijke nette garage. Zeer betrouwbaar.
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
betrouwbaar, geen onnodige reparaties, je weet waar je aan toe bent, en vriendelijk personeel! Zeer aanbevelingswaardig!
goede en snelle service
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Duidelijk Eerlijk Goede service.
ieter
Fijn om uw positieve reactie te lezen, bedankt voor het delen!
Zeer vriendelijk en vakbekwaam.
Goed geholpen
Ik moest uit Maastricht komen, dus een flinke rit. Informatie vooraf voldeed bij het zien en testrit van de auto. Anders zou een rit vanuit Maastricht voor niks geweest zijn. Afhandeling ging vloeiend en tussen de middag nog een beker soep gekregen in de kantine. Kortom, een fijne ervaring en zou hier weer terugkomen!
Prettige ontvangst, goede kwaliteit service
Noordland 28
4451 RP Heinkenszand
Autobedrijf Heinkenszand is al ruim 10 jaar een begrip in de regio Zeeland. We beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en APK van alle bekende merken personen- en lichte bedrijfsauto's. Ook voor een mooie, jonge en frisse occasion bent u bij ons op het juiste adres.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.