Super service en keurig werk

Mooi en net werk geleverd tijdens niet alledaagse klus

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Altijd tijd voor spoedreparaties, vriendelijk bejegening. Goede service.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

gewoon een betrouwbaar bedrijf op alle fronten

Al een hele tijd klant en zeer tevreden.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Snelle service

Gewoon goed zo we gewend zijn van deze garage. We prijzen die ook echt aan als mensen in de buurt een goed garage zoeken.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Goede service voor een schappelijke prijs

Ik heb mijn auto ingeruild voor een golf 7 die de garage nog had staan. De service was snel en vakkundige waardoor ik de auto dezelfde dag nog mee kon nemen.

uitstekende service

zeer vriendelijk en prima service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Geschikte klantvriendelijkheid en goed overleg

We zijn maar korte tijd geweest maar er werd tijd voor ons genomen, we hebben op een juiste manier overleg ondervonden ook m.b.t. inkoop van deze auto.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk en vertrouwt waardoor je zonder zorgen je auto kunt gebruiken

Zeer klantvriendelijk. Goede service. Er wordt met je meegedacht hoe iets beter of anders zou kunnen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer betrokken en deskundig team!

Vanaf het 1e moment heeft dit bedrijf zich als een deskundig en professioneel team getoond die hun vak verstaan. Ook bij de aankoop van mijn laatste auto heb ik autocrew Heinkenszand als een zeer betrokken vakgarage ervaren! Wat geresulteerd heeft in een zeer tevreden klant! Nogmaals hartelijk dank!

Noordland 28

4451 RP Heinkenszand

Over AutoCrew Autobedrijf Heinkenszand

Autobedrijf Heinkenszand is al ruim 10 jaar een begrip in de regio Zeeland. We beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en APK van alle bekende merken personen- en lichte bedrijfsauto's. Ook voor een mooie, jonge en frisse occasion bent u bij ons op het juiste adres.

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.