Het is altijd fijn om in de puntjes uitgelegd te krijgen waarom en hoezo er bepaalde acties gepleegd moeten worden met onderhoud of reparaties. Het leven is duur en dat weten ze bij Autobedrijf Heinkenszand ook dus ik vind het altijd fijn om de uitleg er bij te krijgen. Dat verklaart de prijs al een stuk meer!
Ze leggen alles goed uit de wat ze gaan doen en wat ze gedaan hebben en houden goed contact met de genen waar van de auto is die ze aan het maken zijn
Deskundig bedrijf
Vooral het overleg vooraf kwam prettig over zodat je weet waar je aan toe bent.
het is een goede garage met deskundig personeel,en denkt ook met je mee om de kosten te besparen
Goede service, altijd uitleg waarom zaken moeten worden aangpakt, oplossingsgericht. fatsoenlijke prijzen en vakwerk ze gaan stapsgewijs met hun tijd mee kortom een garagebedrijf gericht op de toekomst met een warm manangement.
Ik breng mijn auto al jaren. Ik wordt er kundig en vriendelijk geholpen. Wel zou ik het fijn vinden dat de leenauto gratis zou zijn ipv een klein bedrag. Uiteraard de benzine kosten wel betalen.
Ik heb een auto gekocht kwamen afspraak na voor de rest nog geen ervaring
In voorbereiding van de APK de benodigde reparaties eerst laten beoordelen. Deze worden altijd duidelijk en qua kosten transparant toegelicht. Er wordt altijd goed meegedacht en de kosten vallen uiteindelijk altijd mee. Goede service van stuk voor stuk vriendelijke mensen.
De contacten met Arne waren prettig, eerlijk advies ontvangen.
Fijn te horen, nog veel veilige kilometers!
Snel geholpen. Prettige communicatie. En goede service.
Bedankt voor het delen!
Ik kom al jaren bij Autobedrijf Heinkenszand, ook nu weer. Ik was erg laat voor mijn APK en ze hebben er echt alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. Dat noem ik nou service. Het hele team bedankt.
Graag gedaan!
Kwam op een zaterdagmorgen langs om een auto te bekijken. Wat mij direct opviel dat je nog als klant wordt behandeld.
Veel rijplezier!
Elke keer weer: zeer tevreden met de geboden service
Bedankt voor het delen!
Totnogtoe heel netjes geholpen.Afspraken zijn na gekomen
Bedankt voor het vertrouwen. Veel veilige kilometers gewenst!
Tevreden adequaat en kenners van zaken
Bedankt voor het compliment!
Snelle service en goede reparatie
Fijn om te horen, bedankt!
Reparaties worden goed teruggekoppeld. Heldere en transparante communicatie betreffende (mogelijke) reparaties. Idem aangaande kosten. Nooit verassingen achteraf. Perfecte service.
Bedankt voor de reactie en het vertrouwen!
Ze doen wat ze moeten doen. Duidelijke uitleg. Vriendelijke mensen.
Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren.
Snelle actie en zeer klantgericht.
Bedankt voor het delen!
Vakkundig geholpen bij de reparatie van mij Bus.
Bedankt voor de positieve review
Een afspraak gemaakt en op het afgesproken tijdstip kon ik een proefrit maken, prettig gesprek, goede uitleg en na een geslaagde proefrit kon ik de wagen zo meenemen en mijn oude auto laten staan, alles kon daar geregeld worden. Na deze aankoopervaring zie ik het rijgenot in mijn "nieuwe" auto dan ook met vertrouwen tegemoet!
Bedankt voor de leuke review!
Ik ben heel goed geholpen. De mensen zijn servicegericht en klantvriendelijk.
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen!
kom er al jaren, en ben erg tevreden over de kwaliteit, aandacht, en service.
Fijn om te horen dat de service goed bevallen is!
Mijn ervaring is heel prettig elke keer weer. Ze hebben goede service doordat ze niet alleen doen wat nog is of wat ik gevraagd heb, maar ze kijken ook verder of alles wat ze "tegenkomen" nog goed is. Als dat niet het geval is bellen ze mij en vragen ze wat ik fijn vind wat ze doen. Dat scheelt ook zeker weer in kosten, doordat ze zo ander onderhoud door slechte onderdelen voor zijn. Dus erg prettig om zo goed en vriendelijk geholpen te worden.
Bedankt voor uw positieve review!
Noordland 28
4451 RP Heinkenszand
Autobedrijf Heinkenszand is al ruim 10 jaar een begrip in de regio Zeeland. We beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en APK van alle bekende merken personen- en lichte bedrijfsauto's. Ook voor een mooie, jonge en frisse occasion bent u bij ons op het juiste adres.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.