Een aircoservice werd spontaan ingepland en dezelfde dag uitgevoerd. Uitstekende ontvangst en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
Bedankt voor het delen!
Na enige jaren afwezigheid, goede service, prijsopgave en afspraken gemaakt en deze volgens opdracht deskundig en snel uitgevoerd.
Fijn om te horen dat de service goed bevallen is! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Er is geen vervanging voor, want ik vertrouw de meeste andere garages niet.
Fijn om te horen dat u onze service goed beoordeeld.
Vriendelijke, behulpzame en kundige ploeg.
Bedankt voor het delen!
Heel vriendelijk en gemoedelijk autobedrijf. Wat is dat toch anders dan bij ons in de Randstad. Zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Arne, de verkoper, was heel redelijk en eerlijk. Hij nam overal de tijd voor en je had zeker niet het idee dat je gepusht werd. Overall zijn we zeer tevreden hoe we geholpen zijn en gingen we naar huis met een prachtige auto, een mooie bos bloemen en een fles wijn!
Bedankt voor de positieve review, nog veel veilige km toegewenst!
Staan altijd voor je klaar! Nog nooit eerder zo’n goed garagebedrijf gehad waar ik in het volste vertrouwen m’n auto aan over geef!!
Fijn om uw positieve reactie te lezen! Bedankt voor het delen!
Kom er nu een paar jaar en bevalt goed.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Bedankt voor positieve beoordeling!
Zoals altijd word ik netjes geholpen. Hoop er lang te komen met mijn auto
Fijn om uw positieve reactie te lezen! Bedankt voor het delen!
Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Een bedrijf waarbij de klant op de eerste plaats staat, op watvoor moment je ook komt!!!!
Bedankt voor de leuke review!
Goede service goede prijs afspraak
Fijn om te horen dat u onze service goed beoordeeld.
Doen wat ze beloven. Gebruikte auto samen met klant opgezocht, Beoordeeld door Autobedrijf Heinkenszand en goed bevonden, Dus aangeschaft. Tevreden en veilig gevoel!
Fijn om te horen dat u onze service goed beoordeeld. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Wij van PooLTec zwembadservice hebben onze bedrijfswagens hier in onderhoud. Altijd servicegericht en meedenken in oplossingen, precies zoals wij dat zelf ook doen. Klantvriendelijkheid staat bij Rinus en zijn team voorop. Top
Bedankt voor het delen van uw postitieve ervaring!
Als ik een probleem heb met mijn auto dan is iedereen heel erg behulpzaam en geduldig. Er is altijd tijd en ruimte voor vragen. Deze vragen worden zeer geduldig beantwoord. Er wordt hier echt tijd gemaakt voor de klant. Moet er iets gerepareerd worden? Dan wordt er gelijk een bakje koffie aangeboden. Er wordt ook altijd mee gedacht aan oplossingen. Ook voor wat het betekent voor de portemonnee. Zeer tevreden.
Nu tot twee keer toe mij uit de brand geholpen. Denken mee in financiële persoonlijke kwesties. Grote reparaties worden keurig uitgevoerd. Prettige crew. Kortom, geen aanmerkingen.
Bedankt voor het delen van uw positive ervaring!
Voor herhaling vatbaar
Bedankt voor de leuke review!
Er wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is, waarom er bepaalde dingen moeten worden gedaan. En van te voren een ongeveer kostenplaatje. Er wordt tijd voor jou als onwetende gemaakt. We hebben veel vertrouwen in het team
Bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve beoordeling!
Vakkundig, eerlijk en servicegericht
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
Al jaren klant en altijd erg tevreden.
Fijn om te horen dat u onze diensten als prettig heeft ervaren, bedankt voor het delen!
Het voelde eerlijk
Snel en vakkundig geholpen. Ook voor advies
Ales wat je vraagt word geregeld en naar gekeken Denken goed mee en darom heb ik koeken voor ze geregeld
Vriendelijke en vakkundige crew, met een gedegen kennis van autotechniek.
Duidelijke uitleg en toelichting. Vaklui en zeer klantvriendelijk
Noordland 28
4451 RP Heinkenszand
Autobedrijf Heinkenszand is al ruim 10 jaar een begrip in de regio Zeeland. We beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en APK van alle bekende merken personen- en lichte bedrijfsauto's. Ook voor een mooie, jonge en frisse occasion bent u bij ons op het juiste adres.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.