Vanaf het eerste moment van contact liep alles eigenlijk erg soepel. Duidelijke en eerlijke communicatie. Dit was de eerste keer dat wij een advocaat nodig hadden en door de vriendelijke en kundige behandeling zijn we er fijn doorheen gekomen.
Ik had een heel moeilijke situatie toen ik haar bereikte. Ze heeft me heel goed en juist advies gegeven en me geholpen mijn probleem op te lossen. Ze stond altijd voor me klaar. Ze is heel coöperatief en toegewijd aan haar klanten.
Ik heb Mr Noordanus mogen ervaren als een warm persoon die op een menselijke manier luistert en toch zakelijk en zeer accuraat advies geeft. Zeer goed op de hoogte hoe het toe gaat tijdens een verhoor, en waar voor haar cliënt zich potentiële valkuilen bevinden. Als cliënt die nooit eerder met justitie en verhoor te maken heeft gehad is dat een waar anker waar je je aan vast wilt houden. Want er komt in zo'n situatie van alles op je af. Zeer duidelijk in haar adviezen en scherp van geest. Ik ben zeer tevreden over de snelle respons, bereikbaarheid en beschikbaarheid tijdens mijn zaak. Mijn complimenten aan Mr. Noordanus en haar team !
Mijn ervaring met advocaten bureau Noordanus was uitstekend. Mevr Noordanus is een topper,en een rots in de branding.Ik kan niks anders zeggen dat ze een tien met een griffel krijgt.Dank u wel voor al het goede werk,en niet vergeten u bent altijd welkom op tenerife
Vanaf de eerste ontmoeting een fijn contant en alles geheel duidelijk. Heel goed bijgestaan naar mijn rechtszaak toe en daarna ook. Een goed gevoel geven en alles in goed vertrouwen kunnen vertellen! Fijne communicatie en een geweldige vrouw vol met passie.
Ondanks dat de zaak zeer lang duurde, heeft mr Noordanus mij altijd te woord gestaan dmv open communicatie en vriendelijke benadering, ook was ik erg blij met haar juridische deskundigheid, wat bij de rechtszitting geresulteerd heeft in een veroordeling/straf voor de verdachte. Ik ben erg blij dat mr Noordanus mij heeft bijgestaan in het verkrijgen van gerechtigheid. Ik kan deze advocaat zeker iedereen aanbevelen als het om strafzaken gaat.
Als je een advocaat nodig heb dan raad ik iedereen L. Noordanus aan!
Top advocaat
De expertise van mevrouw Noordanus speelt een belangrijke rol in de uitkomst van juridische zaken. Het gaat niet alleen om de hoeveelheid ervaring die ze heeft opgebouwd, maar ook om kwaliteit van die ervaring en de kennis die ze daaruit heeft opgedaan. Mevrouw Noordanus is echt een top advocaat die haar sterke communicatievaardigheden, empathie en vastberadenheid gebruikt om de beste resultaten voor haar cliënten te behalen. Ze is gewoon een superheld in de rechtzaal!
Leonie Noordanus werd me aangeraden door een familielid…het eerste gesprek dat ik had met Leonie was zeer confronterend en emotioneel…Leonie was meteen eerlijk in haar communicatie naar mij en wist niet hoe mijn zaak zou verlopen…nadat ze zich had ingelezen gaf het toch wat hoop…haar advies is goed en logisch ze beantwoorden al me vragen die ik had…ze heeft me zeer goed bijgestaan vanaf dag één tot de laatste dag van de strafzaak…raad haar dan ook bij iedereen aan mocht je in een lastig situatie zitten…
Door een eerdere ervaring met een ander advocatenkantoor, had ik zeer weinig vertrouwen in een goede afloop van mijn zaak. Door een familielid ben ik toen in contact gekomen met mevrouw noordanus en haar medewerkers. Na het eerste gesprek met mevrouw Noordanus heb ik er toch voor gekozen om in zee te gaan met mevrouw Noordanus. Naar mate de gesprekken volgde kreeg ik steeds meer vertrouwen in mevrouw Noordanus en een goede afloop. Uiteindelijk heeft het harde werk van mevrouw Noordanus en haar team er toe geleid dat ik ben vrijgesproken, iets wat ik zeker niet had verwacht.
Werd snel en vriendeijk geholpen e het resultaat hellemaal goed Mvg G Meerveld
Een betere advocaat ga je niet vinden. In alle opzichten de allerbeste.
De begeleiding was op maat.
Dankzij jullie kan ik deze moeilijke periode veel beter doorstaan. Bedankt voor de goede zorgen.
Via Noordanus bezwaar gemaakt op een stevige boete. Voor een bescheiden vergoeding heeft het kantoor mij telefonisch en via de mail van juridisch advies voorzien. Uiteindelijk aan de hand van het advies besloten om mijn bezwaar in te trekken. Niet de uitkomst die ik had gehoopt, maar dat doet natuurlijk niets af aan het advies dat ik heb ontvangen.
Ik had een moeilijke zaak maar mevrouw noordanus heeft er voor gezorgd dat die tot een goed einde is gekomen. Ze is heel vriendelijk neemt de tijd voor Je Goed bereikbaar Luisterend oor Legt alles goed uit
Deskundig, duidelijke communicatie & accuraat.
voor diverse cliënten is de juridische hulp op tijd en goed geleverd. processen worden gevolgd en ook het doorzetten naar een hoger beroep af artikel 12 gaat goed. er wordt goed gecommuniceerd waarom iets wel of niet kan.
Online kwam ik Noordanus advocatuur tegen omdat ik zocht naar bijstand voor het instellen van verzet n.a.v. een strafbeschikking. Het contact met mr. Leonie heb ik als zeer prettig ervaren; ze is daadkrachtig en zeer professioneel, maar vooral duidelijk gedurende het proces. Dat ik aan de andere kant van het land woon is dan ook geen enkel probleem geweest qua communicatie en vorderingen. Noordanus Advocatuur raad ik dan ook iedereen van harte aan.
Verstand van zaken, snel en correct! Kortom een als je een advocaat nodig hebt een aanrader.
Mijn ervaring is als volgt ,dat er goed geluisterd woord naar je ,en zeer bekwaam is in het gene wat ze doet een betere advocaat kan ik mij niet wenzen TOPPER
Noordanus advocatuur heb ik ervaren als een betrokken en kundige partij. Communicatie is helder en respectvol.
Door mevr. Noordanus een verzetbrief laten opstellen voor mijn strafbeschikking. Toen bleek dat e.e.a. toch voor de rechter ging komen heb ik mevr. Noordanus gevraagd mij bij te staan. Het contact verliep zeer prettig en mevr. Noordanus toonde veel interesse in de zaak. Uiteindelijk, mede dankzij haar pleidooi, vrijspraak gekregen!
Zilverparkkade 85
8232 WK Lelystad