Probleem met roetfilter. De Toyota dealer kwam er niet uit. Roetfilter specialist gezocht op internet, kwam hier uit notabene bijna om de hoek. Alles opgelost voor een fractie van de prijs ipv het vervangen van een roetfilter. Ook communicatie was meer dan bevredigend. 5 sterren echt verdient en een vaste klant erbij.
Snel geholpen
Komt afspraken na onder het genot van een kop koffie
Ok
om 9:30 gearriveerd met een kapotte band op 9:50 weer rijden. Super!
Banden en AKP keuring vlot en volgens afspraak uitgevoerd
Snelle service en vriendelijke medewerkers.
Service geweldig
Een correcte en snelle afhandeling
vanmorgen op afspraak geweest voor wielen wissel, er werd direct aan de auto begonnen, de zomer wielen lagen al klaar, het ging zo snel, dat ik bijna geen tijd had om mijn koffie op te drinken.
Duidelijk in het maken van afspraken Een bedrijf met grote kennis en ervaring in de autobranche
Snelle service
vriendelijke ontvangst, zeer flexibel in service ( leenauto)
Positieve ervaring en zal dit doorgeven aan anderen.
altijd klantgerichte service
Om 8 uur stond iedereen klaar en binnen het half uur was ik weer op weg met de gewisselde banden onder m'n auto.
Vriendelijk en betrouwbaar
De bijgeluiden van mijn Hyundai werden snel geanalyseerd en vastgesteld. Vervolgens werd na bestelling van onderdelen en reparatie alles perfect verholpen.
Zeer correct werk uitgevoerd !!
Ik kon snel een afspraak maken, ze wisten precies wat ik nodig had, geen hoge extra kosten, ben zeer tevreden
Vorig jaar 4 nieuwe Vredestein Ultrac banden gekocht. Hiervan bleken er 3 na 1 jaar (21000km) al op het APK keuringsrapport gemeld te moeten worden, 1 zelfs aan ondergrens (1.7mm). Uitlijning blijkt niet goed te zijn, is vorig jaar niet gemeld terwijl men dat toen al aan de oude banden had kunnen zien. Na enig aandringen als pleister op de wonde wel 2 nieuwe Continentals gekregen. De andere 2 blijven wel 'pijn doen'. Moet auto ergens anders laten uitlijnen.
Snelle vakkundige en prettige ervaring.
ben zeer tevreden
wachttijd kort vriendelijk en behulpzaam kennis van zaken
Rucphenseweg 13 A
4882 KA Zundert
De Snep Autogroep biedt u een complete service voor uw auto. Een echte alles onder één dak formule; one-stop-shopping met complete ontzorging! De Snep Autoverkoop & Lease De Snep Carwellness De Snep Garage De Snep Bandenservice Zie www.desnep.nl Graag tot ziens