Toegankelijk en persoonlijk

Laagdrempelige vriendelijk ontvangst, Wilma neemt de tijd en deelt kennis op een persoonlijke manier. Door het gebruik van Herbalife Formula 1 als ontbijtshake heb ik de hele dag meer stabiliteit en energie!

Fijn

Wilma is altijd positief en luistert goed naar je wensen, als de weegschaal voor jezelf even een domper aan geeft ziet Wilma er alsnog de goeie kanten van in. Ik vind het erg motiverend en super fijn om een stok achter de deur te hebben tijdens mijn afval proces.

Luisterend oor en goed advies

Wilma biedt een luisterend oor voor al je “problemen”/vragen. Niet alleen m.b.t. gewichtsverlies, maar ook over belangrijke vitamines, mineralen en het op peil houden van je energielevel. Erg fijn!

Interresant met veel informatie.

Vriendelijk verwelkomt. Veel informatie gekregen over Herbalife. Goede en fijne werkwijze. Uitleggen over hoe je het het best kunt gebruiken. Een nieuwe afpraak gemaakt om feedback wat je er van vind. fijn om mee in contact te zijn gekomen.

Goede begeleiding

Ze neemt de tijd voor een goed gesprek

Goede uitleg

Ik kwam samen met mijn moeder. Mijn moeder was al bekend en gaf aan het altijd er leuk te vinden. Ik was nieuwsgierig en heb een keer mee gedaan. Het was een klein maar fijn groepje. Er was een goede uitleg en er werd hulp geboden als je een oefening niet helemaal goed deed. Top!

Geweldig!!

Sinds ik hier sport Voel ik me top !! Ze geeft super leuk les!!

Geduld, rust, straalt vertrouwen uit

Luistert goed naar wat ik wil bereiken. Geeft veel tips waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Ze geeft me veel zelfvertrouwen.

Goed gevoel

De informatie en het gesprek heb ik als zeer prettig en kundig ervaren. Dit geeft me een goed gevoel en een goede start met Herbalife. Ik verwacht dan ook dat ik het gewenste resultaat zal halen.

Zie hier onder

Mijn ervaring met Wilma is dat ze gelijk klaar staat en dat ze gek is met haar klanten je kunt met alle vragen bij haar terecht

Altijd persoonlijke hulp op maat

Het is altijd fijn, ze leest precies hoe ze me moet aanpakken. Ze kan zowel streng zijn, als een maatje waar ik even alles mee kan delen. Ze helpt me met het begrijpen van mijn lichaam, wat helpt bij het creeeren van een gezonde leefstijl.

Veel informatie in een keer

Wel veel tips gekregen enthousiast weet waar ze over praat Iets meer bij de basis blijven zou fijn zijn

Fantastisch!!!

Belangrijk vind ik dat er naar je geluisterd wordt En super bruikbare tips!!!

Zeer ervaren

Wilma probeert je met haar enthousiasme er wel doorheen te slepen. Ze heeft veel tips en neemt uitgebreid de tijd tijdens de afspraken. Een luisterend oor. Naast de reguliere producten biedt Wilma ook online sessies aan en heeft ze wekelijks een fit club uurtje. Lekker buiten sporten, laagdrempelig op eigen tempo.

Duidelijk en enthousiaste vrouw.

Enthousiaste vrouw die een duidelijk verhaal heeft. Goed overleg tussen haar en haar mensen die ze persoonlijk begeleid.

Heel erg leuk en gezellig

Het is erg gezellig met de dames je kan leuk lachen en ondertussen sporten. Wilma doet het ook heel goed ze motiveert en laat je lekker op je eigen tempo sporten.

De chips geproeft super lekker

De chips geproefd en deze overtroffen mijn verwachting ze zijn super lekker

Uitstekend!

Heeft altijd tijd, niets is teveel en mijn smaak altijd op voorraad.

Enthousiast

Heel prettig, ongedwongen, enthousiast. Goed voorbeeld omdat Wilma al zo lang met Herbalife werkt. Inspirerend, aanstekelijk, ook mede vanwege de fitclub, wekelijks sportuurtje in de buitenlucht. Lekker no nonsens, daar houd ik van!

Goed en duidelijk

Ze luisterd goed naar je wensen wat je wil bereiken,en geeft daarin goed advies.

Actief en gezellig

Heerlijk om buiten tezamen met anderen spotief/actief bezig te zijn op je eigen niveau.

Lekker bewegen onder begeleiding van een enthousiaste en positief ingestelde sportleidster

Het is sporten voor elk wat wils

Fijne en enthousiaste begeleiding van Wilma!

Sinds een aantal maanden zit ik bij de Fitclub van Wilma. Met een groep gezellige en enthousiaste dames, twee keer per week sporten. Ik had al heel lang niet meer gesport, maar was gelijk enthousiast. De lessen zijn goed te volgen en mee te doen voor ieder niveau. Dus ik ben zeer tevreden en ga er met veel plezier heen.

Bewustwording en een enthousiaste coach

Wilma helpt met passie om een “ cultuuromslag” te creëren in de opname en werking van voedingsproducten, erg zinvol

Wilma:betrokken, rechtdoor zee en goede adviezen

Wilma is deskundig en weet precies de valkuilen van haar klanten. Zou haar bij iedereen aanraden.

Antwerpenstraat 38

7559 NH Hengelo

(074) 2783457

Over Herbalife Wilma de Ruijter

Ons bedrijf is dynamisch, gedreven en ambitieus. Wij durven te stellen dat onze organisatie uniek is. Ons business model zorgt ervoor dat wij dagelijks met veel enthousiasme ons inzetten om onze klanten te ondersteunen. Samen zijn wij in staat om fantastische resultaten neer te zetten. Daarnaast bevorderen we een gezonde levensstijl met hulp van onze producten en een aantal activiteiten die gezond leven stimuleren.