Alles keurig en snel in de verhuiswagen, zeer professioneel, aardige verhuizers, denken mee.
Prettige mannen, netjes, vlot en zuinig op onze spullen.
Alles netjes verhuisd, goede verhuizers
Het is goed verlopen volgens afspraak. Ik heb geen klachten. Een tip: Schrijf de tekst in zwart voor een betere leesbaarheid.
Prettig, snel en keurig
21 maart heeft Driesen een verhuizing gedaan waarbij de afstand vrij groot was. Tijden het maken van een offerte hebben wij afspraken gemaakt en dat hebben ze perfect gedaan, goed en snel. Het was kwaliteit en prijs die perfect in balans was. Chapeau voor Driesen, verhuizingen en transport, en zijn medewerkers.
Ik heb de verhuizing van mijn inboedel als zeer prettig ervaren. Deskundige mensen en gezellig in de omgang. Een fijne oplossing dat alles in de opslag kan. Tot 22 april in Almen. Ik zal de buren vragen rekening te houden met de grote verhuiswagen. De wagen kan naast het huis op rijplaten geparkeerd worden. We hopen op mooi weer bij het lossen ! Met mijn hartelijke groet Alma de Boer- van den Dool
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Zuinig met de spullen omgaan, verder ook een goede service vanuit kantoor.
Van offerte, tot levering van de dozen en inpakmateriaal, herinneringstelefoontje van bedrijf, verhuizing zelf en ophalen van de dozen, alles verliep perfect.
Als zeer prettig ervaren
Goede afspraken, duidelijke uitleg, nette en snelle afhandeling.
alles geweldig, zoals verwacht op basis van de ervaringen met anderen uit het verleden
Fijne groep mensen, behulpzaam en meedenkend. Wij voelen ons erg geholpen!
Het hele verhuisproces is goed verlopen. Goede telefonische bereikbaarheid van kantoor en erg vriendelijke mensen. Gaan zorgvuldig met de spullen om en maken eerst samen een rondje door de woning. Kortom, een aanrader!
Wij zijn zeer tevreden ,alles is zeer goed verlopen.
Harco Driessen kwam eerst langs om te bekijken wat er verhuisd moest worden. Hierdoor kregen we een duidelijke offerte, welke niet later tot verrassingen leidde. Een paar dagen voor de verhuizing werden we nog gebeld of er nog vragen waren en of we voldoende verhuisdozen hadden. Op de dag van de verhuizing waren ze precies op de afgesproken tijd aanwezig en hadden ze nog speciale hangkleding dozen bij zich. De verhuizers werkten hard en hadden ook nog tijd voor humor. Omdat we verhuisden naar een andere woonplaats werden de spullen de volgende dag weer keurig op tijd afgeleverd. Weer werd er heel hard en zorgvuldig gewerkt, waarbij het fijne contact met de verhuizers wederom heel prettig was. We zijn nog niet eerder op zo’n ontspannen manier verhuisd. Het heeft ons echt ontzorgd en daarom vonden we het de investering echt wel waard!
De verhuizers hebben ons vriendelijk geholpen met de verhuizing. Waar wij ons wat zorgde maakte over hoe bepaalde kasten en voorwerpen op de eerste veridieping zouden komen, was dit voor de verhuizers van Driesen geen probleem. Binnen een halve dag stond alles op z'n plek!
Zeer positief
Onze verhuizing ging heel goed en snel. Super fijne service door ervaren verhuizers!
Voor de 4e maal Driesen ingeschakeld om te verhuizen en evenals de vorige keren was het ook nu weer een plezier om hen bezig te zien. De flexibiliteit, het meedenken en de uitvoering zijn in één woord geweldig. Het heeft er alle schijn van dat er komend jaar nog een verhuizing zal plaatsvinden en onze keuze zal dan niet zo moeilijk zijn!
Van begin tot einde een fantastische ervaring! Bijzonder vriendelijke en hulpvaardige mensen. De verhuizing is voor mij zorgeloos en soepel verlopen dankzij de enorme inzet en betrokkenheid van de medewerkers van Driessen. Het werk werd door deze mensen verzet als een geoliede machine. Zelfs twee dagen later kwam Edwin Driesen opnieuw langs om de droger aan te sluiten. Dik tevreden dus, ook over de service.
Nette fijne mensen, werken hard en denken mee om het allemaal zomakkelijk mogelijk te maken.
Verhuizing is ons enorm meegevallen door de klantvriendelijke en vakkundige rol van de verhuizers. Zal ze zeker aanbevelen bij derden,
Volgens afspraak op tijd begonnen en op deskundige wijze de goederen vervoerd. Ook was er voldoende materiaal beschikbaar om de goederen in te pakken. Goed verzorgt.
Prima bedrijf met goede communicatie