De verhuizing verliep erg goed en vooral vlotjes. Kan het iedereen aanraden!
Verhuizers waren op tijd, goed teamwerk
Correct en prettig geholpen te verhuizen.
Verhuizing op 80 plus leeftijd is eigenlijk niet te doen. 1 dag na de verhuizing ben ik totaal ingestort. Mijn echtgenoot 85 is vandaag opgenomen vanwege dementie. Desalniettemin vind ik U een geweldig bedrijf. Deskundig en met gevoel.
Het was een gezellige dag
Wij zitten een aantal maanden tussen twee huizen in. Daarom hebben wij gekozen onze meubelen en huisraad op te slaan bij Driesen. Twee vrachtauto's met ieder een kist van 9 kuub bleek voldoende. De spullen werden kundig, vlot en met voorzichtigheid degelijk ingeladen. En binnen twee uur was ons huis leeg. Over een tijdje komen de kisten uit de stalling en zal het team van Driesen de spullen in de juiste ruimte uitladen. Onze ervaring is positief.
Professioneel, snel en volgens afspraak
De mannen hebben netjes en snel gewerkt. Alles stond goed op de plek. Super vriendelijk.
Goed bereikbaar, snel al een taxateur om een offerte te kunnen opmaken voor wat de kosten zijn. Verhuismedewerkers werken vlot door en een genot dat de spullen door hen worden gedemonteerd en weer gemonteerd en ik dit niet zelf hoefde te doen. Samengevat een keurige verzorging voor overbrengen meubels ed.
Het was een goede leuke gezellige dag en alles liep perfect conform planning. Alles heel netjes ingepakt en weer uitgepakt. Veel dank. Groet Carolien
We zijn prima tevreden over geleverde dienst, vriendelijke team en goede deskundigheid
Alles vakkundig verhuisd, Jongens rustig en netjes, niets teveel Volgende verhuizing, weer driesen
In één ochtend verhuisd! Ideaal, alles wordt voor je neergezet in de betreffende ruimte. En de mannen werken snel.
In één woord fantastisch, ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
De box kost veel meer dan andere opslagboxen, en er dingen in of uit halen kost meer moeite, maar hij is groot en veilig en ik kan er dingen meer dan een jaar in laten liggen zonder zorgen of duizenden emails over nieuwe aanbiedingen etc. die ik niet nodig heb. Dus ik voel dat ik extra betaal voor de rust en simpelheid, maar niet zóveel meer dat ik er een probleem mee heb.
Een verhuizing zorgt voor veel stress en zeker wanneer deze op zeer korte termijn zal plaatsvinden. De firma Driesen heeft onze spullen volledig ingepakt op maandagochtend en maandagmiddag zijn de eerste spullen in overleg al verhuisd naar de nieuwe woning. Doordat er in 2 dagen verhuisd is, konden we prima het overzicht behouden. Hulde aan deze firma!
Nog nooit eerder verhuisd met een verhuisbedrijf maar dit is wel erg fijn zeg! Hard werkende aardige mannen. Wij zijn erg blij. Nu uitpakken en dozen retour doen. Er is helaas wel een kast kapt gegaan. Erg fijn dat dit eerlijk gemeld wordt. Groet van Pieter en Yvonne
Deze verhuizing was ad hoc. Driesen kon gelukkig snel schakelen en ons "uit de brand helpen". Keurig op tijd en bijzonder vriendelijke en hardwerkende medewerkers. Daar mogen ze trots op zijn wat ons betreft! We hebben zeer veel respect voor het zware werk, dat de medewerkers zonder mopperen hebben moeten doen!
De mannen hebben ervaring, het loopt gesmeerd met respect voor onze spullen.
Harde werkers, netjes, verantwoordelijk, vriendelijke boys. Perfecte leiding Rudy. Ondanks het slechte weer, was het ook een een gezellige dag.
Denkt mee in mogelijkheden.
Zeer plezierig en deskundig verhuisbedrijf
Vriendelijje mensen, hulpzaam, duidelijk over werkzaamheden. Bij ophalen spullen, snelle en profesionele team. Heb verschillende verhuizingen meegemaakt, dit was een heel stressloze ervaring
Onze opslag staat veiling en warm in de mooie opslagloods van Driesen,ff een belletje en je kan zo bij je spullen gewoon super goed geregeld,als we in de toekomst weer opslag nodig zijn weten we driesen te vinden. Gr fam hulleman
Onze verhuizing naar Zuidwolde is heel goed verlopen. De jongens werkten efficiënt maar wel voorzichtig en in heel goed overleg met ons. Ook onze vleugel is vakkundig door Driessen verhuisd. Al met al zeer goed verlopen!! Echt een aanrader dit bedrijf!!