Onze opslag staat veiling en warm in de mooie opslagloods van Driesen,ff een belletje en je kan zo bij je spullen gewoon super goed geregeld,als we in de toekomst weer opslag nodig zijn weten we driesen te vinden. Gr fam hulleman
Onze verhuizing naar Zuidwolde is heel goed verlopen. De jongens werkten efficiënt maar wel voorzichtig en in heel goed overleg met ons. Ook onze vleugel is vakkundig door Driessen verhuisd. Al met al zeer goed verlopen!! Echt een aanrader dit bedrijf!!
Vond het best spannend om mijn hele huisraad uit handen te geven ivm een noeuwe vloer in mijn huis. Maar alles was heel goed geregeld en blij met hun hulp en ook fijn dat ze met respect omgingen met mijn spullen.
Ik heb het verhuizen door Driessen als prettig ervaren: vlot en professioneel
Keurige verhuizing
Vanaf het begin prima communicatie. Dag van verhuizing verliep heel vlot en netjes. Prettige verhuizers die goed op elkaar afgestemd waren qua werkzaamheden.
Ging super snel.
Beste mannen weten wat ze doen zijn voorzichtig met eenander zijn spullen
Keurig op tijd, alles binnen afgesproken tijd, geen beschadigingen, vriendelijke en deskundige medewerkers. Kortom: een prima bedrijf.
Zeer rustig maar wel efficiënt
Een fijn, flexibel, en secuur verhuisteam
op korte termijn geregeld en goed verlopen verhuizing, bedankt
Vriendelijke vakmensen met respect voor klant en boedel. Ze hebben de klus zeer goed geklaard.
Stipt op tijd aanwezig. Werkzaamheden verliepen vlot en ontspannen.
Alles liep als een geoliede machine Van afspraak opname tot maken offerte Verhuizen liep heel goed Zeer tevreden en zeker aan te raden
Goede prijs kwaliteit verhouding en bovenal een heel plezierig, deskundig en hardwerkend verhuisteam met veel humor. Voor ons was de verhuizing daardoor alles behalve stressvol maar juist erg leuk.
Een echt familiebedrijf. Niks is teveel en zelfs de nieuwe meubels werden opgehaald. Al met al zeer tevreden en vrolijke en harde werkers. Zeker een aanrader voor iedereen. Ga zo door .
Beheerst
Aan te raden om je verhuizing te regelen brengt rust .
Fijne ervaring, echt ideaal voor de spullen die je langere tijd niet nodig hebt. Alles goed en soepel verlopen!
Een super ontspannende verhuisdag hebben we gehad. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, dik tevreden top
Goede ervaring correcte afhandeling
Plezierig en relaxed
Goede ervaring met deze verhuizer. Onze spullen gingen in opslag in VOLLE kisten. Zelf onze tweede auto ging uit de opslag op auto ambulance mee naar het nieuwe adres. Wat niet in de offerte stond. Voor een prijs waar je niet voor kon rijden.
Prettige sfeer en zelfs even ontzorgt.