Vriendelijke en deskundige heren, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Alle te verhuizen spullen werden razendsnel ingeladen en uitgeladen en wanneer het via de trap niet ging, werd daar snel een oplossing door het raam voor bedacht. De verhuizing van onze moeder was soepel, snel, op een prettige manier verzorgd en voor een goede prijs. Hartelijk dank!
De mannen hebben mijn spullen in een dag ingepakt, waar nodig zaken gedemonteerd en alles uit mijn appartement gehaald. De volgende ochtend lossen in mijn nieuwe huis ging super snel. Heel aardige mannen die meedenken en netjes werken.
De verhuisdag is zorgeloos, vlot en helemaal volgens afspraak verlopen.
De afspraken zijn nauwgezet nagekomen. Ondanks dat wij op het laatste moment een wijziging aanvroegen werd er niet moeilijk over gedaan.
Zeer vakkundig, correct, vriendelijk en volgens afspraak
De verhuizers van Driesen zijn mij met persoonlijke aandacht en professionele betrokkenheid van dienst geweest
Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering merk je dat Driesen meedenkt en zorgt voor een verhuizing op maakt. Alles gaat in goed overleg, met vriendelijkheid en de hele verhuizing verliep vlot en ontspannen.
De 3 verhuizers kwamen op afgesproken tijd. Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Geen moeite te veel. De verhuizing is dankzij jullie bijzonder geslaagd. Veel dank!
Nette manier van inpakken. Vriendelijke mensen. Komen afspraak en tijd na. Toch zijn ze niet heel duur.. je betaald per inhoud van de auto.. en daar kan heel veel in .
Prima geregeld met vriendelijke mensen.
Gewoon dik in orde, spullen worden goed in de gaten gehouden met open auto voor de deur en laden gaat vakkundig en voorzichtig. Geen schades.
Wat een fantastisch team. Het ging in rap tempo. Alles netjes verhuisd.
Verhuizen geeft altijd stress. Gelukkig niet op de dag zelf door de relaxte opstelling van 4 mensen van driesen verhuizingen Netjes werden de spullen ingeladen in de ochtend. In de middag werd alles weer netjes op zijn plek gezet. Door gebruik te maken van kennis en ervaring werd gebruik gemaakt van verhuizen via het slaapkamer raam waardoor kasten en bedden niet volledig gedemonteerd moesten worden. Dit voorkwam tijd. Alles werd goed ingepakt zodat schades tijdens transport en met verplaatsen niet zijn voorgekomen Dit alles voor een nette prijs
Deskundige verhuizers. Prima overleg en afstemming. Verhuizing liep op rolletjes. Ik beveel verhuisbedrijf Driesen van harte aan!!
Alle afspraken zijn naar tevredenheid nagekomen.
Geheel prima verlopen, van opname tot en met de verhuizing. Verhuizing vakkundig, snel en adequaat.
Zeer vlot, netjes en behulpzaam.
Prima bedrijf met vriendelijk personeel. Paar puntjes van kritiek: een aantal dozen was helemaal gaar (al vaak gebruikt natuurlijk), of zelfs stuk! Ook zaten er verhuisdozen van andere verhuisbedrijven tussen.
Correct, alles zoals afgesproken.
Kundige en vriendelijke verhuizers. Alles zonder een krasje overgebracht. Onze zware eiken eettafel kregen we zelf niet omgekeerd om de poten eraf te schroeven. Ook dit werd voor ons geregeld. Wij zijn zeer tevreden!
Plezierig en informeel verhuisteam. Eigenlijk helemaal niets te klagen. Ook de prijs was fors lager dan ik had gecalculeerd
Vriendelijke en ervaren verhuizers, die pro-actief acteren Door hun ging de verhuizing zeer goed
zeer vriendelijk en hulpzaam
uitstekend
Dit is de 3e keer dat wij met behulp van Driesen zijn verhuisd. Ela keer is vanaf de 1e afspraak alles duidelijk en de "beloften" worden ook waargemaakt. Ook de lastige dingen worden op een meer dan bevredigende manier uitgevoerd. Niets dan lof en waardering!