De verhuizing verliep volgens plan en keurig afgerond!
Het contact via de telefoon was professioneel en daarnaast ook vriendelijk en invoelend wat in mijn situatie erg prettig was. Dat waardeer ik zeer. De uitvoering is ook netjes en vriendelijk verlopen. Groot compliment voor dit bedrijf. Oprechte klantvriendelijkheid, goed werk en een goed prijs.
Driesen heeft gezorgd dat de verhuizing van mijn oude ouders naar het verpleeghuis heel goed verlopen is. Een Perfecte combinatie van een Persoonlijke en een professionele aanpak.
De kracht van Driesen Verhuizingen vind ik dat ze heel flexibel zijn en een prettige, persoonlijke benadering hebben. Met de professionaliteit en ervaring werd mijn verhuizing uitgevoerd en zeer netjes verzorgd. Op deze manier werd er veel zorg uit handen genomen, wat in zo'n hectische periode voor veel rust zorgde.
De verhuizing is snel en vakkundig uitgevoerd voor een eerlijke prijs. Alle afspraken zijn nagekomen. Als ik ooit weer zou verhuizen dan zou ik weer voor dit bedrijf kiezen.
De intake werd gedaan door Harco Driesen en dit gebeurde op een professionele, gedegen en rustige informatieve wijze. Dit gaf ons het vertrouwen om de opdracht te verstrekken aan dit verhuisbedrijf. Tijdens de verhuizing werd hetgeen was toegezegd volledig waargemaakt en zijn al onze spullen op een degelijke professionele wijze zonder schade overgebracht (verhuist) en op de plek gezet waar wij het wilde hebben. Dit alles gebeurde allemaal in goed overleg en altijd op zeer ontspannen en rustige manier.
Zie hierboven
Vriendelijke, rustige en goed georganiseerde verhuizers die zorgzaam met de ingepakte spullen omgaan. Gemakkelijk kon geregeld worden dat er meer dozen nodig waren. Verhuizing naar de opslag en uit de opslag verliep soepel en snel. Op een onverziene omstandigheid werd zeer coulant gereageerd zonder kosten. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Het verzorgen van de verhuizing verliep goed en zonder problemen. Vriendelijke mensen die het verhuizen van onze spullen netjes en zonder schade hebben uitgevoerd. Bedankt voor de goede service!!
Deze organisatie weet waar ze aan beginnen bij een verhuizing. Dat blijkt wel uit de grondige voorbereiding die vooraf plaatsvindt. Naast het verzorgen van de verhuizing levert Driesen ook een goeie service. Je wordt goed geïnformeerd én je weet waar je aan toe bent. Een ding is zeker: laat de verhuizing maar aan Driesen over, want alles komt hier gewoon goed.
De handelswijze van Driesen bevalt mij goed, daarom behouden ze mij als klant.
Een prima ervaring met Driesen.
Het team was netjes volgens afspraak op de locatie en heeft hard gewerkt. De spullen zijn keurig vervoerd. Dingen waar ik zelf nog niet aan toe was gekomen, hebben ze mee geholpen. Kortom: zeer tevreden. Bij de volgende verhuizing wil ik het team van Driesen Verhuizingen weer inschakelen!
Driesen Verhuizingen heeft onze meubels i.v.m. interne verbouwing opgeslagen. Dit was een dienst waarmee wij niet bekend waren. Het ophalen en terugbrengen van het meubilair verliep soepel en probleemloos. Vervoer en opslag zonder schade en conform gemaakte afspraken. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. In overleg was alles mogelijk. Vriendelijk personeel. Dit bedrijf durf ik zonder schroom bij anderen aanbevelen. Ze hebben ons uitstekend geholpen.
Driesen verhuizingen heeft onze verhuizing van Oldemarkt naar Utrecht prima verzorgd. Op de afgesproken tijd stonden de verhuizers voor ons oude huis. In 3,5 uur tijd werden kasten en bedden gedemonteerd en stond de hele inboedel in de verhuiswagen. Na aan komst in Utrecht werd alles vlot ons nieuwe appartement op de 1e etage binnen gebracht en om 17.00 uur stonden alle meubels op hun nieuwe plek. Alles uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke medewerkers. Driesen Verhuizingen maakt waar wat het belooft voor een zeer redelijke prijs. Een aanrader.
In deze hectische verhuistijd was dit een fijne houvast. We belden voor vragen en konden gelijk afspraak maken dat hij even kwam om te overleggen, had goede tips voor ons :-)