Goede communicatie en geen dwang Gewoon gestimuleerd op goed herstel
Veel medeleven en begripvol
Eenvoudig AOV en ongevallen verzekering afgesloten.
Ik ben net lid geworden, dus voor nu een heldere communicatie en goed uitgelegde materie op de site. Verder zal de toekomst uitwijzen wanneer ik een beroep op jullie moet doen en hoe daar mee om wordt gegaan.
Alles prima uitgelegd en prettig in de omgang.
Ik ben goed te woord gestaan en ben heel duidelijk geholpen in de mogelijkheden die er geboden kunnen worden. Zeer goede uitleg en raad.
Zeer slecht Als je je wil verzekeren tegen ziekte. Ja als je ooit een scan heb gehad en je moet daar aan geopereerd worden. Krijg je geen uitbetaling want dat was er al.ben 51 heb ondertussen van alles wel een scan gehad dus zo 'n verzekering heb ik niks aan.dat is leuk als je 23 jaar bent en nooit een scan heb gehad. Dus ik dacht binnen 14 dagen annuleren. Niet dus kon niet was zakelijk. 225 euro kwijt en nog een keer 25 euro. Niks schappelijk zijn.nijs voor zzp ers. Anders zeg je nou we zijn coulant en je krijg een groot gedeelte terug of zelfs alles want je maak er toch geen gebruik van. Maar nee hoor. En hoe snel ze zijn om iets af te sluiten zo langzaam zijn ze als ze moeten reageren op mails as je wil annuleren. Ik zal ook elke zzp er die ik tegenkom op t werk en dat zijn er echt veel. Vertellen ver weg te blijven. Die t zogenaamd zo goed en t beste voor hebben met zzp ers Ja zolang ze er zelf beter van worden wel ja. Anders ben je je hard verdiende centen kwijt.
Jammer dat jij zo negatief oordeelt over onze voorziening. Iedereen kan aan onze voorziening meedoen – ook degenen met een medisch verleden - en maakt aanspraak op een schenking als hij onverwacht arbeidsongeschikt raakt. Ook jij. Wij keren echter niet uit als je op het moment van meedoen al weet dat je arbeidsongeschikt gaat worden. Omdat in onze voorziening de deelnemers elkaar financieel ondersteunen bij ziekte zou dat ook niet netjes zijn richting de andere deelnemers. Charles Verhoef
tot nu toe cc alles oke
Heldere en duidelijk site waar ik veel informatie vanaf kon halen. Daarnaast is er telefonisch ruim de tijd genomen om vragen te beantwoorden.
Heb na mijn aanmelding 22-10-2022 binnen een week een mail gestuurd, die is tot op heden nog niet verwerkt! Zeer slecht dusss! Graag reaktie terug!
Beste heer Brak, we begrijpen helemaal dat u geirriteerd bent, want er is iets mis gegaan met uw annulering. Onze excuses hiervoor. Onze ledenadministratie heeft immiddels contact met u gezocht om dit recht te zetten. Zij zijn dit aan het uitzoeken en gaan er zeker voor zorgen dat het in orde wordt gemaakt. Met vriendelijke groet, Irma Hoogenboom
Geruststelling dat wij goede hulp kregen
Ze hadden te veel geld van mijn rekening afgehaald. Niks meer van gehoord
Beste heer Timmers, we begrijpen helemaal dat u geirriteerd bent, want er is iets misgegaan met de incasso. Onze excuses hiervoor. Onze ledenadministratie zal contact met u opnemen om dit recht te zetten en gaat ervoor zorgen dat het bedrag z.s.m. weer op uw rekening teruggestort wordt.
Goede ervaring
goede ervaring
Aanmelden en alles gaat prima.
Ben net lid dus moet eerst meer ervaren om daar een oordeel over te geven de toekomst maak dat uit
Geen gedoe, snel rond duidelijk en betaalbaar !!
word telefonisch netjes te woord gestaan
Goed maar een keer nodig gehad
topclub. goed geregeld
goede ondersteuning zzp
Mijn ervaring is prima verlopen met jullie na de ziekmelding
Goed ontvangen was super geregeld leuke entertainment vriendelijke mensen ontmoet,een geweldige dag gehad.
s-Gravelandseweg 51
1217 EH Hilversum
Zelfstandigen Bouw is al ruim 20 jaar dé organisatie van en voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Als zelfstandig ondernemer komt er van alles op je af. Wij ondersteunen je en helpen je verder. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar en altijd in jouw belang. Zodat jij je met je vak kunt bezig houden. Onze diensten: • Rechtsbijstand • Inkomen bij arbeidsongeschiktheid • Pensioen • Verzekeringen • Belangenbehartiging