Goed en vakkundig geholpen.
Goed ontvangen en de fietsen stonden klaar, zorgvuldig wordt alles doorgenomen en afgesteld. Ze hebben alle tijd voor je.
goed Toon
Weten waarover ze praten en geven open en eerlijk advies
Prima geholpen en nette afhandeling.
Het bezoek en advies heb ik als prettig en kundig ervaren. De Fietsen hebben we pas in gebruik maar we zijn zeer tevreden over onze keuze.
goede vakkundig kennis , nam de tijd
Voor aankoop van e-bikes bij Dekkers Rijwielen Wanssum gaan kijken. Begeleiding en goede uitleg door Huub gekregen over diverse fietsen . Ook de winkel ziet er netjes en overzichtelijk uit. Alles ademt professionaliteit uit en hart voor fietsen. De aanschaf uiteindelijk ook bij deze fietsenwinkel gedaan. Levering fietsen duurde enkele weken. Bij het ophalen werd door Huub alles keurig uitgelegd als ook de fiets nog wat afgesteld. Kortom een fijne ervaring en een vertrouwd gevoel bij deze aankoop en winkel.
Goed - vakkundig - behulpzaam - meedenkend.
Omdat we ergens anders een fiets hadden gezien. En ze deze niet hadden op de zaak hebben ze deze toch voor ons vrijblijvend besteld. We hebben deze eerst kunnen testen aan daarna pas een keuze gemaakt. De fiets beviel en daarna een afleverbeurt ingepland en tijdens het ophaal moment nog een hele goede uitleg gekregen over de fiets. Top bedrijf en fijne mensen die daar werken en altijd vriendelijk zijn. Dekkers tweewielers we hopen op vele fijne kilometers met de fiets en mocht er toch iets zijn dan weten we dat er altijd iemand zal zijn die ons snel weer op weg zal helpen.
voor herhaling vatbaar.
Goede uitleg en vriendelijk geholpen!!
Klant vriendelijk, prettige sfeer in de winkel. Als de klant happy is is hun doel bereikt, daar gaan ze voor.
Naast het tijdig leveren van de fietsen stellen wij het aanbieden van het totaalpakket (verzekering, onderhoudsprogramma, service gericht) in een vriendelijke omgeving zeer op prijs.Bravo!!
Van het begin tot het einde de verwachtingen overtroffen.
Vriendelijk personeel en ze maken tijd voor je. Leggen alles goed uit en luisteren naar je wensen.
Goede uitleg, vriendelijk en doortastend.
Deze ervaring heb ik verder bij een fietsenwinkel nog nooit zo ervaren!
Fiets van mij is gestolen,ik had met spoed een nieuwe fiets nodig i.v.m. vakantieplannen. Ik zou ook een leenfiets kunnen krijgen,maar er werd snel naar mijn type fiets gezocht in de winkel en gevonden,binnen 2 dagen rijklaar voor mij gemaakt. Fantastische service. Nogmaals bedankt en bazuin het rond in Venlo. Groet Erna Donselaar.
zou iemand anders ook adviseren om naar dekkers tweewielers te gaan
Ben door twee medewerkers (Luuk en Toon) prima geadvizeerd. Ik kreeg alle tijd en tips om mijn keuze weloverwogen te bepalen. De sfeer in de winkel is prettig. De instructies en adviezen zorgvuldig. Als garantie, verzekering en onderhoudsservice enz van dezelfde kwaliteit zijn, ben ik dik tevreden.
Hij heeft ons goed advies gegeven, was geduldig en attent, kortom; prettig in contact.
Mooie, nette fietsenzaak met zeer goede service. Bij binnenkomst netjes verwelkomd met een kop koffie. Deskundige uitleg over de diversiteit aan fietsen. De perfecte zaak om de fiets te kopen!
Dit is mijn tweede fiets bij jullie. Er zijn ,bij jullie is een warm bad. Er wordt geluisterd, wat jij wil! Je kunt altijd terecht, ook zijn ze duidelijk, als je twijfelt dan geven ze toch een goed advies. Je kunt op alle fietsen gaan oefenen maar dat brengt niks. Verder kundigheid en sociaal contact staat bij jullie hoog. Een een woord geweldig! Graag kom ik bij jullie in de zaak en ik hoop dat ik net zo geniet van deze fiets als mijn oude. Bedankt vooral Huub!
We voelden ons direct welkom en waren blij met het deskundig en eerlijk advies. We waren om en besloten gelijk te gaan voor de Riese & Muller E-bike. Het hele traject van advies tot leveren hebben wij als zeer juist ervaren.
De Gagel 12
5861CZ Wanssum
In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.