Service is top!

Goed advies gehad, geholpen en wie ook helpt allemaal even vriendelijk. Tot nu toe heel erg tevreden..

Heel erg goed.

Ik vind de mensen erg betrokken. Ze geven je het gevoel dat je al jaren klant bent ook al is het de eerste keer dat je er een fiets koopt. Iedereen is erg vriendelijk.

was goed

• Service N.v.t.

Perfect!

• Medewerkers

Ik ben goed geholpen was heel vriendelijk

Hoef niet te klachten.

Aanrader. Uitstekende service!

Groot aanbod. Snelle, correcte en vriendelijke service met een glimlach.

• Medewerkers

Prettige winkel en fijn geholpen.

Afgelopen dinsdag mijn nieuwe racefiets opgehaald. Tijdens een ritje donderdag merkte ik een tweetal (kleine) mankementjes die zaterdag naar tevredenheid werden opgelost, top!!

• Medewerkers

Super, meedenken met de klant. En een rustige uitleg alsof je de enigste klanten.

Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald. Wat een welkom. Komt een van de vele vriendelijke medewerkers naar ons toen met de vraag of we iets willen drinken of misschien een ijsje willen. Met de medewerker waar wij een afspraak mee hadden was nog even bezig met een klant ( wij waren ook ruim voor onze afspraak). Daarna kwam de medewerker naar ons toe en nam ons mee naar de fiets. Stukje fietsen. Daarna ruime uitleg zodat alles duidelijk was. Daar we hadden aangegeven ook voor een helm te willen gaan ook hier weer ruime uitleg, zonder ons iets aan te smeren. Het was onze keus. Al met al een positieve ervaring die wij nog nooit zo hebben ervaren. Wanneer we in de toekomst nog een keer een fiets of fiets materialen nodig hebben gaan we zeker weer naar Dekkers. Alleen maar positief vanaf het eerste moment. Een grote dank je wel.

Fantastich

Wederom weer een super service.

• Medewerkers

Netjes geholpen en super fiets

Netjes voor elkaar en super geregeld

• Medewerkers

Kwam voor onderhoudsbeurt, ging met een geweldige nieuwe fiets naar huis.

Gewoon geweldig. Deskundige medewerkers. Zelf de keuze gemaakt, niks opgedrongen, maar wel deskundig advies.

Zeer goed geholpen

Men neemt de tijd om alles uit te leggen,en goed advies.

Een hele fijne ervaring

Geen wachttijden, prima uitleg, geen verkooppraatjes, ruim de tijd om fietsen te testen. Pluim voor Toon! Wel jammer dat ik bij deze aankoop geen korting heb gekregen op fietstas en slot, maar misschien had ik daarom moeten vragen.

Top service

heel goed geholpen door Huub

rustige medewerker, niet opdringerig en laat je geheel vrij in je eigen keuze wat ik erg belangrijk vind.

• Medewerkers

Goede service en heel vriendelijk personeel!

Vriendelijk ontvangen met een kopje koffie waarna we een proefrit hebben gemaakt. De fietsen stonden al klaar dus dat was heel fijn. Vervolgens alle wensen besproken zodat de fiets besteld kon worden. Helemaal top!

• Medewerkers

Dekkers tweewielers is ondanks leveringsproblemen toch tot een voor ons passende oplossing gekomen.

Tevreden over de gekozen fietsen.

Top zaak

Goede deskundige uitleg Snelle levering en ze nemen de tijd voor je

• Medewerkers

Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen

Altijd vriendelijk en professioneel geholpen, personeel heeft echt plezier in hun werk bij Dekkers

• Medewerkers

Goede service, behulpzaam, professioneel advies, en heel klantvriendelijk

Heel mooie en uitgebreide showroom. Twee Koga E Nova PT Automatic gekocht. Goede advisering en zeer correcte en vriendelijke behandeling.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

• Medewerkers

Uitstekend geholpen, mooie winkel.

• Medewerkers

Vriendelijke én persoonlijke service!

Super vriendelijke en persoonlijke service. Oog voor de persoon en zijn/haar situatie. Mijn fiets werd zelfs thuisgebracht!

Brede kennis

Netjes en bekwaam geholpen! Goede afspraken kunnen maken mbt aflevering etc

Super geholpen

Door Toon goed geholpen en geadviseerd met het kopen van een nieuwe mtb

De Gagel 12

5861CZ Wanssum

Over Dekkers Tweewielers

In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.