heel goed geholpen en een mooie aankoop gedaan voor ons budget
Mijn geduld werd wel een beetje op de proef gesteld, maar aan de lange levertijd van mijn fiets kon Dekkers natuurlijk ook niet veel veranderen. De levertijd bleef maar opschuiven, zou wel fijn zijn geweest als ik daar van op de hoogte was gebracht, nu heb ik hier een aantal maal zelf achteraan moeten bellen. Maar verder niks dan lof voor Dekkers! Mooie zaak, met vriendelijk en bekwaam personeel. Complimenten voor Tibor, zeer vriendelijk geholpen en te woord gestaan door hem bij het afleveren van mijn mountainbike!.
Vriendelijk personeel goed advies Hopenlijk voor de toekomst ook zo Ga zo verder.
Wij zijn al jaren trouwe klant. Vakkundig Goed advies. Klantvriendelijk Goede service. Deze tweewielerwinkel is aan te bevelen
Na een aankoop van een racefiets waarover ik niet volledig tevreden was is door Dekkers gezocht naar een passende oplossing en ik als nog geslaagd ben in een goede aankoop.
Wij hebben voor de 3e keer een fiets bij Dekkers gekocht. De zaak is licht en ruim met veel keuze aan fietsen en accessoires. De ontvangst is altijd zeer gastvrij en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Er wordt ruim de tijd genomen voor het deskundige advies.
tot een goede oplossing na leverprobleem met gazelle zeer goed geholpen
Vriendelijke werknemers die goede hulp bieden!
Met heel goed gevoel onze 2 elektrische fietsen gekocht. Goede uitleg en doen bijna alles om ons een tevreden klant te maken.
We zijn blij dat we door Huub zijn geholpen in het proces om nieuwe e-bike,s te kopen. Door zijn kennis,vriendelijkheid,geduld, in verschilende afspraken zijn we nu de trotse bezitters van twee R&M,s.
Goede service - hoog kennisniveau waarbij tijd wordt genomen voor de klant
Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis en op je gemak. Ze nemen echt de tijd voor je! Ze zijn erg behulpzaam, vriendelijk en beschikken over veel kennis. Het is een prachtig grote winkel met veel keuze. Wij zijn geslaagd voor twee elektrische fietsen en blij met onze aankoop.
Mooie zaak waar wij in alle rust goed- en eerlijk advies hebben gehad! Prima service. Mooie fiets aangeschaft. Wat ons betreft een aanrader!
twee riese muller e bike gekocht geholpen door corne zeer tevreden over personeel altijd koffie nu al een geweldige service niets is hun teveel corne bedankt nol en marietje manders 4-3-2022 deurne
Heel fijn ontvangen, afspraak via de mail gemaakt, werden persoonlijk aangesproken, er stond een bord klaar met daarop onze afspraak en met wie, alle tijd, fietsen uitgeprobeerd, niet opdringerig, heel fijn gesprek gehad met paul, en alles is op een hele fijne manier afgehandeld.
Goede begeleiding bij de zoektocht naar de ideale fiets. Ruime gelegenheid voor het testen van de fietsen.
Ik ben zeer tevreden hoe wij geholpen zijn door Yoshi, hij is rustig, duidelijk en probeert overal n oplossing voor te zoeken. Ik heb n kleine maat fiets nodig, wij hadden nog niet besloten welke fiets we zouden kopen, maar Yoshi kon toen al goed inschatten welke het zou worden, en liet mijn fiets al komen, omdat er nog maar weinig van die maat waren. Dat betekende dat wij, toen wij besloten hadden welke fiets mijn man ik wilde, wij maar n week moesten wachten dat wij onze fietsen konden ophalen, helemaal top. Ook wij zitten met n glimlach op onze fietsen, zoals het streven van Dekkers tweewielers is.
Vriendelijk en gespecialiseerd personeel, in een prachtige winkel/werkplaats. Ze nemen de tijd en hebben aandacht voor een gepersonaliseerde aankoop. We zijn zeer tevreden over het aanbod van fietsen en accessoires, de deskundigheid en service.
Goed en snel geholpen en van de juiste info en instructies gezien
Goede voorbereiding via vragenlijst. Kundig personeel.(en veel)
Alle tijd voor de klant. Duidelijke uitleg en doen er alles aan om het beste uit jouw fiets te halen. Fijne service.
Verkoper Cornee heeft mij heel goed geholpen. Veel verstand van zaken, luisterde heel goed naar mijn wensen en heeft daarbij de meest geschikte fiets voor mij geadviseerd. Dekkers mag blij zijn met deze verkoper!, Verkoper Toon heeft uiteindelijk de fiets afgeleverd en ook dit is met de grootse deskundigheid gebeurt. Kortom een zeer tevreden klant en dat al jaren!
Bij de aankoop van een elektrische fiets wordt echt de tijd genomen. Er was ruim de gelegenheid om diverse fietsen te testen. Uiteindelijk kwamen we toch wat duurder uit dan bij het eerste model, maar daar zijn we dan ook tevreden mee. Maar ook bij eerdere aankopen van een paar fietsschoenen was ik al zeer tevreden.
Goed geholpen, duidelijke uitlg
Deskundige mensen, service hoog in het vaandel, communicatie in orde, doen wat je beloofd
De Gagel 12
5861CZ Wanssum
In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.