Goed en vriendelijk en meedenkend

Zeer goed en vriendelijk geholpen

• Medewerkers

Top, goede service, vriendelijk, aktueel, uitgebreid assortiment

Prima service.

Met het uitzoeken van de fiets was het wel jammer dat de fiets die we besteld hebben niet in de winkel was. Wel veel cortina fietsen, maar niet de gazelle. Onze verkoper was in het begin wat afwachtend, maar heeft ons wel goed geholpen met de keuze van de fiets. Ook zeer snelle levering. Bij aflevering ook alles prima gegaan.

zeer tevreden

we zijn goed geholpen door enthousiaste medewerkers. de aflevering was zeer gezellig

mijnervaringen zijn goed

• Medewerkers

Luisteren en dan wordt er een goede aanvieding gemaakt

Indien er een probleem is, wordt dit opgelost.

top

goed geholpen

Chapeau!!!!!

Heel klantvriendelijk,al meteen bij binnenkomst voel je een warme sfeer, dit door toedoen van alle medewerkers. We zijn uiterst deskundig geholpen door Paul Nabben. Hij heeft ons op een prettige manier bijgestaan met advies toen onze twee e-bikes recent gestolen zijn. Paul hiervoor onze dank! We gaan nu genieten van onze nieuwe e-bikes. Vanavond proosten we [met door jullie gegeven wijn] op jullie mooie zaak. Groet Ton en Annie.

tevreden

onze ervaring met Dekkers Tweewielers, is een geweldige positieve ervaring geweest, wij waren uiterst tevreden, over de wijze zoals we werden ontvangen en werden geholpen. en dat op alle afdelingen.

Minder prettige ervaring

Heb een travel bike in juli 2021 gekocht. Ik vond de fiets te zwaar fietsen, nadat ik er 2 tochten op heb gemaakt. Dit aangegeven, teleurgesteld in de oplossing. Advies nieuwe/andere banden, maar dat zou geen garantie geven dat het zwaar fietsen zou zijn opgelost. Ik wil met de travel bike fietstochten met bagage op de fiets gaan maken. Bewust gekozen om geen elektrische fiets te kopen. Dan is het van belang dat de fiets niet zwaar fietst. M'n huis, tuin en keukenfiets fietst lichter. Tevens heb ik een mail gestuurd, waar ik geen antwoord op heb gekregen. Ook vind ik het jammer dat de zaak geen 1e servicebeurt inplant of bericht krijg dat een 1e servicebeurt er aan zit te komen. Overall ben ik niet blij met m'n aankoop. Gevraagd of ze 'm retour willen nemen. Daar werd niet enthousiast op gereageerd. Antwoord was dat een nieuwe fiets levertijd kost (daar heb ik begrip voor in de tijd waar we in leven).

• Medewerkers

Goede uitleg Fiets in gewenste kleur werd elders gezocht en geleverd

Prima sevice

Gemotiveerde mensen klantvriendelijk prins service

zeer goede ervaring

Een fijne en vriendelijke behandeling zowel bij de koop als bij de onderhoud buurt van onze fietsen. Zeer aan te bevelen

• Medewerkers

Mooie gazelle speed pedelec gekocht.

Via internet mooie gazelle ultimate speed gekocht voor een mooie prijs. Fiets werd keurig thuis geleverd. Ben erg tevreden met dit model met beld. Kees bedankt voor je advies.

• Showroom N.v.t.
  • Medewerkers

Prima en deskundig advies bij aankoop nieuwe fiets.

• Medewerkers

Super goed geholpen, de gekste vragen worden tonog goed uitgelegd.

Alles super geregeld

Erg klantvriendelijk

Goede uitleg over de fiets gekregen, netjes ontvangen en alles naar behoren afgehandeld .

Heel goed geholpen

We zijn heel goed en duidelijk geadviseerd door Toon. Zowel bij de aankoop als bij de aflevering.

Geweldige winkel

Klantvriendelijk, snel, behulpzaam. Duidelijke uitleg Biedt totaalpakket aan!

Top geregeld alles

Super geholpen, blij met m’n fiets

Topbedrijf

Vriendelijk personeel zowel in de mooie zaak als aan de telefoon. Denken mee met verschillende opties/oplossingen qua fiets en aflevering.

• Medewerkers

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Een goede plek om naar toe te gaan voor het aanschaffen van een fiets!

• Medewerkers

Prima geholpen, goede service en uitleg

• Medewerkers

super goeie en vriendelijke winkel

Prettige winkel en goeie service.

Zeer prettige ervaring.

Prettig gesprek gehad met verkoper Toon, en heel handig dat ik de mtb meteen in de achtertuin kon uit testen.

De Gagel 12

5861CZ Wanssum

Over Dekkers Tweewielers

In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.