Er wordt ruim de tijd genomen om een inventarisatie te maken wat de wensen van de klant zijn. Als hier duidelijkheid in is gaan ze de demofietsen selecteren om de verschillen aan te geven van de diverse merken. Na bijna 2 uur een goede keuze kunnen maken. "Tekenen van offerte en aanbetalen is niet nodig, we bellen als jullie nieuwe fietsen klaar staan". Geluk met de levertijd, 1 1/2 maand later krijgen we een telefoontje met de vraag wanneer wij tijd hebben om onze fietsen af te halen. Bij aflevering weer alle tijd genomen door de verkoper, beginnen met een kopje koffie en even de dagelijkse dingen te bespreken. De aflevering is zeer uitgebreid en we krijgen ruim de tijd om vragen te kunnen stellen en een lange proefrit te maken. Na nog een kop koffie krijgen we nog een afleveringspakket met een lekker fles wijn en gaan we met een goed gevoel en veel plezier naar huis. Dik tevreden over Dekkers Tweewielers, aanrader!
Behulpzaam en vriendelijk.
Goede begeleiding, echter lang op fiets moeten wachten en dan nog extra kosten erbij. Jammer ☹️
Altijd vriendelijke en professionele mensen die je helpen . Altijd koffie .
Duidelijke uitleg,werd echt de tijd genomen om eea goed uit te leggen,erg vriendelijke medewerker,
zeer positief
fijne zaak om terug te komen
We werden deskundig voorgelicht en het afleveren was super klantvriendelijk. Zelf geholpen met nieuwe fietsendrager
Prima behandeling met ervaren en deskundig personeel
Het bedrijf straalt vertrouwen uit. Dat voelt goed.
Toon heeft snel gehandeld en meegedacht in de aankoop van onze mountainbike.
naar alle tevredenheid zijn we klant bij Dekkers!!!
Super vriendelijk en wordt goed geholpen.
We zijn erg goed geholpen bij de aanschaf van onze Cortina E-foss fiets. Mieke was duidelijk over de verschillende aspecten van de fietsen die we hebben uitgeprobeerd en bleef met haar aanbelevingen rekening houden met onze wensen. Bedankt!
Bij binnenkomst gelijk aangesproken door een medewerker dat er zsm iemand komt helpen. Vervolgens gelijk n kopje koffie aangeboden! Personeel was zeer bekwaam, en vakkennis was uitmuntend! Zou deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden, familie en collega's.
Je word altijd goed en vriendelijk geholpen.
Prima, professioneel en vriendelijk
Geweldige product info.
Zeer vakkundige en vriendelijke bediening van zowel de verkoop alsook het werkplaats medewerkers. Zeer vriendelijk en behulpzaam met goede vakkennis van fietsen. Heel veel keuze in alle vele merken en type fietsen.
Vriendelijke en deskundige medewerkers, goed advies. Luisteren goed naar wat je wilt en laten je pas gaan als je 100% tevreden bent. Bovendien ook nog eens een snelle levering. Ik ben helemaal tevreden.
Je wordt vriendelijk welkom geheten. Meteen een lekker bekske koffie Ze weten je naam iedere keer weer Goed advies. Ze nemen de tijd voor je. In één woord SUPER!!!
Tijd en aandacht voor ons genomen, ook tijdens het afhalen van d fiets deskundig en vriendelijk te woord gestaan Zeer tevreden
Goede service en goed klantencontact.
Ik ben heel goed geholpen. Echt tijd voor de klant. Een weekend een fiets meegekregen om uit te proberen. Ook bij afleveren goed geholpen
Geduldige verkopers die luisteren en weten waar ze over praten. Denken in oplossingen en kosten nog moeite besparen om je een fiets te laten testen zodat je met een fiets wegfietst die aan jou wensen voldoet.
De Gagel 12
5861CZ Wanssum
In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.