Vanaf eerste bezoek tot aan de aflevering van de fiets zijn we op een zeer prettige en kundige manier geholpen. We zijn zeer tevreden over Dekkers.
Mijn ervaring met Dekkers Tweelwielers is echt super! We werden door Yoshi super goed geadviseerd en ik mocht alle fietsen uitproberen om tot een goede keuze te komen. Yoshi was heel behulpzaam en gaf adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Echt een aanrader als je een (elektrische) fiets/bakfiets nodig hebt.
Goede en prettige samenwerking met verkoop en service
Opgewekt vriendelijk personeel. Ben heel tevreden!
Jammer dat door tijdverlies het laatste onderdeel werd uitbesteed aan collega. Deze wist aanmerkelijk minder te vertellen van de helmen en ook zijn stijl was redelijk direct; hij zat meer op voorraadbeheer en invoeren van nummers dan op de beleving voor ons de klant die voor het eerst een fietshelm op hun hoofden krijgen. (leerpuntje Siebe)
Fijne zaak met vriendelijke medewerkers. Er wordt duidelijk naar de klant gecommuniceerd. Ik ben blij dat er zo'n zaak bij ons in de buurt is.
Super netjes geholpen en geadviseerd. Nemen alle tijd voor je. Klein misverstandje met een van de fietsen, maar dat is super netjes opgelost. Dekkers tweewielers is echt een aanrader!!
Bij aankoop en levering duidelijke uitleg. Goed aankoopadvies. Geen haastwerk. Gewoon goed …. zoals de klant dit ook verwacht. Aanbevolen dus!
Er wordt ruim de tijd voor je gomen om alles door te spreken. Wij zijn door Yoshi geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus al met al een super ervaring bij Dekkers.
Uitermate vriendelijke verkoper die,zonder opdringerig te zijn, op keurige en deskundige wijze mij te woord stond. Ook de mooie en ruime winkel alsmede het ruime aanbod maakte het voor mij gemakkelijk om een keuze te maken.chapeau!!
Ben zeer goed geholpen
Alles Perfect
We zijn bij het kopen en het ophalen perfect geholpen door Huub en Paul. We zouden iedereen aanraden om hier zeker eens te gaan kijken mocht je overwegen een e bike te kopen. Alle ruimte om te proeffietsen en goede uitleg over verschillende types.
Bij de aankoop van mijn nieuwe fiets kreeg ik goede adviezen die uiteindelijk een e-bike hebben opgeleverd die goed bij mij past. Vriendelijke ontvangst.
Klant vriendelijk
Geweldige / top service
Zeer goed behandeld en geadviseerd door Paul Nabben
Zie vorige zin.
Er was een misverstand in dag maar ze lossen het meteen op om de uitleg te geven over een nieuwe duofiets. Top service groot applaus.
Zijn goed geholpen met hele goede en fijne uitleg, heel blij met mijn bakfiets
Echt een heel fijne winkel, de medewerkers zijn allemaal super vriendelijk en servicegericht. Ik ben héél blij met mijn aankoop en kom graag terug voor de onderhoudsbeurten.
Mountainbike gekocht als beginner en hierover goed advies ontvangen. Fiets was snel leverbaar.
Uitstekend advies waarbij er goed wordt geluisterd naar je wensen. Omdat de 1e proefrit de E-bike die goed beviel niet in de juiste framemaat aanwezig was, ben ik een 2e keer komen test fietsen. Ze zorgen gewoon dat beide fietsen klaar staan voor een goed vergelijk en nemen de tijd voor je. De service bij afhalen is ook uitstekend, prima uitleg en afstelling E-bike. Als verrassing bij aflevering een flesje wijn, erg attent. Kortom uitstekend geholpen, echte vakmensen die van fietsen een plezier maken! En dat bèkske koffie staat inderdaad elk bezoek klaar ;) Luuk bedankt voor je deskundig advies en Corné voor de service bij afhaling.
Zeer kundig medewerkers
Uitstekend geholpen, deskundig advies, luisteren naar je wensen, nemen de tijd om alles uit te leggen. Het was geen probleem om 2x te komen test fietsen, er werd gewoon gezorgd dat de 2e keer de fietsen in juiste maat en afstelling beschikbaar waren voor goed vergelijk. Vanaf 1e moment goed gevoel bij. Zelf toen er bij aflevering van fiets een foutmelding op display verscheen en kabel stuk bleek, werd dit direct vakkundig verholpen. Goede service en zeer attent met flesje wijn bij aflevering fiets.
De Gagel 12
5861CZ Wanssum
In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.