Uitvoering en service zijn top!

Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles zonder problemen en volgens planning en afspraken. Alles was ook duidelijk van in het begin.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? correct, eerlijk en snel

Fantastisch!

Snelle service! Had nooit gedacht dat alle werken gedaan gingen zijn voor 1 september. Men had het namelijk zeer druk bij Floorcure. Goedkoper dan een nieuwe vloer leggen.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Mooi werk, het verschil is groot voor en na de behandeling.

Vakwerk

We hebben een travertin vloer in de keuken. Verre van ideaal met kinderen en honden. Van de restauratie die we in 2020 lieten uitvoeren was niets meer te zien. Van Floorcure kregen we het advies om niet te kristaliseren maar de vloer te behandelen met vlekstop. Resultaat is een mooie blinkende travertin.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Advies en nakomen van afspraken

zeer goed

"Floorcure" heeft de vloer van onze hal opgezuiverd. De vloer dateert uit de jaren '65 - '70; we wisten dat er geen wonderen kunnen verricht worden maar toch ziet onze vloer er na de bewerking zeer goed uit; er is terug een glans op gekomen die we niet voor mogelijk geacht hadden. De man die bij ons aan het werk was is een zeer correcte man. De firma kwam ook op de afgesproken dag en is blijkbaar zeer punctueel in verband met afspraken.

Professioneel over de hele lijn.

Zeer correct in administratie, communicatie en uitvoering. Service met een "+" Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? professionaliteit

Goede service, mooie resultaten

Vlotte communicatie en helderheid in wat de service inhoudt, resultaten waren ook wat we verwacht hadden. Het werk nam niet meer dan een aantal uur in beslag en heeft zo weinig van de normale gang van zaken op kantoor verstoord. De mensen die het werk zelf uitvoerden waren ook correct en vriendelijk.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? snelheid

Een bedrijf dat doet wat ze beloven

De schade aan onze natuurstenen badkamervloer is door Floorcure zeer snel en zeer goed hersteld. Vloer is terug als nieuw en dit binnen de week nadat ik hen gecontacteerd had. 100% tevreden

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Snel en vakkundig

Top service ! !

Zeer mooi resultaat

De offerteaanvraag heeft wat op zich laten wachten maar de planning en de uitvoering verliepen uitstekend. De dieptereiniging van het tapijt heeft ervoor gezorgd dat het tapijt er als nieuw uitziet.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? resultaat reiniging

correcte afspraken gecombineerd met prima uitvoering

De uitgeleefde linoleumvloer in ons renovatie project heeft een nieuw leven gekregen door de behandeling van Floorcure! De prijs was duidelijk afgesproken, de uitvoering gebeurde op de afgesproken datum en het eindresultaat was zoals op voorhand voorspelt. Wij hebben een nieuw betrouwbaar aanspreekpunt!

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? begleiding naar een haalbaar eindresultaat

Vlot, volgens afspraak en de gevraagde verwachtingen correct ingevuld..

Communicatie ging vlot en de aanbieding was correct ingevuld en ruim voldoende toegelicht. De werken werden zelfs voor de afgesproken termijn uitgevoerd . Dit werd ook correct uitgevoerd en netjes achtergelaten. Het resultaat was conform de verwachtingen en met de tips die we gekregen hebben zullen we de vloer nu verder op de juiste manier onderhouden. Er waren ook geen verassingen mbt verdoken kosten of meerprijs wat uiteindelijk toch resulteert in een fatsoenlijke en eerlijke uitvoerder.

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Totaalpakket

Steeds van hun woord

Positief

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Oprechtheid

Heeft ons snel uit de nood geholpen. Top resultaat. Heel tevreden.

We zaten met de handen in het haar. Want onze polybeton was helemaal niet wat we er van verwacht hadden. Na 1 gesprek met de zaakvoerder waren we er van overtuigd dat het goed ging komen. En of het goed gekomen is. We zijn zeer tevreden met het resultaat en hebben nu eindelijk de vloer waar we van gedroomd hadden. Zeer professioneel en snel gehandeld...

• Wat is voor jou de grootste meerwaarde van onze service? Kennis van zaken. Direct en snel handelen met het gewenste resultaat