Super vriendelijk en zeer professioneel

Erg behulpzaam, snel netjes werken en duidelijke uitleg.

Kwaliteit en klantgericht!

Super fijne communicatie, en afspraken op korte termijn. Niet via allerlei wegen, nee direct en persoonlijk. Na het plaatsen moesten wij toch vragen om 1 paneel te verplaatsen i.v.m. het plaatsen van een rookkanaal. Zonder enkel probleem werd deze verplaatst. Wat zeer prettig is, is de laagdrempelige contactmogelijkheden via WhatsApp. Even een berichtje of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Top!! Wij raden SB Solar aan iedereen aan.

Komt afspraken na. Werken netjes. Goed geregeld En zaak op orde

Vakkundig, enthousiast personeel

Ik ben van begin tot eind geholpen. Ontzettend aardig personeel die vol enthousiasme hun werk doen.

Top bedrijf

Via een goede vriend in contact met Heiko gekomen, na een goed gesprek een nette offerte ontvangen. Pro actieve handeling om na te bellen, wat we ervan vonden. Opdracht gegund en binnen 3 weken werd het werk gepland. Alles is volgens afspraak geinstalleerd, ze werken nauwkeurig, goede uitleg en echte vaklui. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Laat de zon maar komen.

Zeer professioneel

Klantvriendelijk Duidelijk en transparant Uitstekende kwaliteit

SB Solar mannen met kennis.

Offerte is snel binnen! De mannen leveren vakwerk! Zeker aan te raden.

Punctueel, snelwerkend en aardige mannen.

Geweldige service van de mannen van SB solar. Heel erg vriendelijk en keurig op de afgesproken tijd aanwezig! Ook waren ze zelfs 2 uur eerder klaar dan gepland. Ik ben erg blij met mijn nieuwe LG zonnepanelen met SolarEdge omvormer + optimizers. De mannen zijn beloond met een heerlijk stuk gebak met koffie, wat bijzonder gewaardeerd werd! Een dikke 10!

Uitstekende service en nette vakmensen

Uitstekende ervaring met de vaklieden van SB solar. Allereerst heel erg vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Bij ons viel de klus best wel tegen aangezien er geen loze leiding lag vanaf de zolder. In overleg hebben ze een prima oplossing geboden door uiteindelijk via bestaande rioleringsruimtes en de kruipruimte de kabel in de meterkast aan te bieden. Doorzettingsvermogen was een vereiste en de mannen zijn rustig gebleven en hebben daarin een prima oplossing geboden. Na alles aangesloten te hebben leveren ze ook service op afstand toen er nog wat kleine aanloopproblemen waren. Dat is een geruststellende gedachte. Kortom een aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt.

Heel prettig zaken gedaan.

De heren van SBsolar zijn goed geïnformeerd in hun vakgebied. Ze zijn snel en goed. Binnen notime lag ons dak vol met mooie zwarte panelen. De installatie in de meterkast werd door een elektricien gedaan, die dezelfde dag nog kwam installeren. Binnen een dag was het klaar en ben ik ‘energieproducent’. Echt een aanrader.

SB solar komt daadwerkelijk langs om de situatie te beoordelen, dit in tegenstelling tot andere bedrijven. Ze hebben de tijd voor je om alles uit te leggen en komen vlot hun afspraken na.

Eerlijk advies, snelle vakkundige montage en nette prijs

Na een duidelijk en eerlijk advies gekozen voor de panelen van SB Solar. Direct een passende en scherpe offerte mogen ontvangen waarna de keuze snel gemaakt was. Korte levertijd en snel een afspraak kunnen inplannen voor montage. Vakkundige montage! Zeker een aanrader

SB solar is een top bedrijf.

Bij SB solar kan ik alles krijgen wat ik zou willen als installateur voor wat betreft zonnepanelen. Ook is de levering altijd netjes en optijd. Als laatste het belangrijkste, de prijs, deze is zeer scherp en interessant als installateur. Kortom, het is een hartstikke leuk bedrijf om mee samen te werken!

Super service en zeer klantvriendelijk

De ervaring van SB Solar is in alles en overal terug te vinden qua professionaliteit. De mannen van SB Solar leveren echt vakwerk af. Alles is in een zeer goed overleg gegaan, qua plaatsing, aantal zonnepanelen en datum van plaatsing. De plaatsing van de panelen is zeer zorgvuldig gedaan en ziet er super strak uit! Ook de aansluiting in de meterkast en omvormer is netjes weg gewerkt.

Netjes snel vriendelijk en proffesioneel

Zeer professioneel, vriendelijk en snel. Mooie producten en een goede prijs.

Perfecte installatie, prettige communicatie, snelle levering.

SB solar wist zeer snel na contact zoeken een offerte op te maken en onderhield op een heel prettige manier contact met ons. De montage van de panelen vond vervolgens zeer snel plaats. Aan alles is gedacht; brandveiligheid, kwalitatieve onderdelen en beste positionering op het dak. Kortom: Een tien met een griffel.

Top service!

Scherpe prijzen, snelle levering en zeer prettig contact.

Top service en kwaliteit

‘s ochtends de dakcheck gedaan via de website en niet veel later direct gebeld en in de middag al aanwezig om de situatie te bekijken voor een offerte. Installatie verliep goed en voor de middag waren ze klaar. Had meerdere offertes opgevraagd maar de meesten namen niet de moeite contact op te nemen of pas weken later , wat dat betreft kunnen die nog een hoop leren van SB Solar.

Geweldig team wat super werk levert!

De mannen van SB Solar zijn erg vakkundig en komen hun afspraken na. Er wordt ruim tijd genomen vanaf het begin bij het overleg tot aan de plaatsing van de panelen. Ik ben heel erg tevreden over dit hardwerkend-vriendelijke team!

Zeer goede service en kwaliteit

Van begin tot eind duidelijke afspraken en zeer netjes geïnstalleerd.

Goeie service

Goeie service. Snel klaar, goed product Top!

Zoals gewenst afspraak = afspraak perfect!

Na een te lange wacht/reactie periode bij een andere leverancier, waar de acties uitbleven. Contact met SB solar opgenomen. Nog dezelfde dag werd de opname gedaan en mocht ik de offerte van SB solar ontvangen. Plaatsing kon nog dezelfde week! Op de dag van montage alles volgens afspraak en netjes! Uiteindelijk is een goed draaiend pv systeem afgeleverd met prima service. Kortom; prima leverancier waar afspraak = afspraak.

Ongeëvenaarde expertise

Zelden jongens aan het werk gezien met zoveel passie en expertise als deze twee. De grote glimlach die deze jongens veroorzaken bij het bestellen, plaatsen en tevens betalen zorgt er voor dat je het liefst elk jaar nieuwe zonnepanelen koopt. Van het overleg met de klant tot de afwerking op ambachtelijk niveau geeft een goed gevoel.

SB Solar met oog voor detail

Ze komen de afspraken na en geven duidelijk uitleg over de gehele installatie. Geven de mogelijkheden en de onmogelijkheden goed aan. Er wordt secuur gewerkt en het geheel netjes afgewerkt. Oog voor details zoals zwarte eindkapjes die de buren niet hebben. Te lange kabels worden netjes vastgezet met Tie-ribs. Niet bij de buren die horen bijgeluiden bij harde wind en irriteren zich aan het getik. Ook een deskundige elektricien die de juiste oplossing biedt. Wat ook opviel.... we hebben geen spoor van afval gevonden, alles werd netjes opgeruimd. En natuurlijk pas vertrekken als alles werkt. Ik zou zeggen dit zijn de experts en niet een bedrijf die zonnepanelen als bijproduct heeft. Zoals ..........

Uitstekende installatie

Van begin tot eind uitstekend geholpen.

Hoofdweg 69

9939PC Tjuchem

Over SB solar

Al ruim 12 jaar ervaring en 100% tevreden klanten in het Noorden van Nederland. Met een nuchtere aanpak en uitmuntende kwaliteit plukt u de vruchten van zonnepanelen.