Super geholpen en kennis aanwezig

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Eerder matrassen, kussens gekocht nu hoog laag zorgbed

Vakbekwame duidelijke uitleg

Aangenaam geholpen geen moeite was teveel Prettige ervaring Een foto meesturen is niet mogelijk de bedbodem en matras liggen nu in een opgemaakt bed

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Heel klantvriendelijk en goede begeleiding

Begeleiding naar een voor ons een juiste keuze

Ongelooflijk goed!

Wij waren op zoek naar een relax fauteuil, na heel veel slechte ervaringen bij andere zeer bekende zaken, was dit onze laatste hoop. Tot onze verbazing werden we Fantastisch geholpen, Rebecca de dochter, tevens verkoopster, neemt heel erg veel tijd voor je. Alles is mogelijk niets is teveel. Enorm veel keus in stoelen maar ook in stoffen echt gigantisch. Vandaag terug geweest voor een bank, ook 1001 mogelijkheden en ook relaxbanken. Wederom grote sortering en stoffen. Natuurlijk weer goed geslaagd. Jammer dat er zo weinig reclame voor deze zaak gemaakt wordt want het is superrrrrr superrrrrr fantastisch.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Zeer goede klanten service.

Ruim aan bod van woon meubelen met een bijzondere kwaliteit formaat. Alle tijd, tijdens het bekijken van de meubels. Geen verkopers dwang of opdringen zo als bij bekende meubel zaken. Gewoon een perfect en solide familie bedrijf waar de klant nog centraal staat. Op tijd op de afgesproken leverdatum, en keurig afgeleverd. Wij zijn Zeer te vrede.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Professionele verkoop en prima na service.

Na vele meubelwinkels te hebben bezocht, kregen we bij suykerbuyk gepast en degelijk advies over de koinor zetel. Na de aankoop kregen we ook een prima na-service.

Goed en grondig advies

Ruim de tijd genomen voor advies en goed geholpen.

eerlijk en meedenkend familiebedrijf

Door een goed advies een heerlijk bed gekocht.

Perfect!!!!!

Aangezien ik mijn bed in de woonkamer niet meer gebruik, wilde ik graag een goede stoel. Dus weer inde auto en naar Suykerbuyk Wonen en Slapen. Als altijd weer goed geholpen door Rebecca en zij had voor mij een stoel met een kern van een boxspring. Nier verwarming ingebouwd, een usb-kabeltje en de stoel kan bijna zo plat als een bed. 3 februari werd de stoel gebracht, gemonteerd, uitleg gekregen en steun in mijn rug aan alle kanten, heb ik het koud even de verwarming aanzetten met een druk op een knopje en ik geniet weer van goed kunnen zitten. Rebecca, weer een geweldige dikke 10 voor jouw kunde en ervaring met wat klanten willen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Uitgebreide keuze, wel wat prijzig

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om te helpen de juiste keuze te maken. Wel krijg je pas helemaal aan het eind te horen wat de totaalprijs gaat zijn. En er wordt dan amper korting verrekend, bij andere zaken is dat vaak meer terwijl de basisprijzen redelijk vergelijkbaar zijn. Aflevering en montage door Montrieurs was in orde.

Goede uitleg!!

Goede uitleg over het verschil in matrassen en er wordt geluisterd wat we nu hadden en wat we wilde!!

super service!

Uitstekend advies en goeie service. Heel behulpzaam personeel en ze voelen precies aan waar je naar op zoek bent, of juist niet. Ondertussen slaapt onze hele gezin al op "een Suykerbuykje".

In 1 woord geweldig!

Het was een hele zoektocht naar het juiste matras. Suykerbuyk heeft letterlijk alles de kast gehaald om tot een oplossing te komen. Super bedankt voor jullie hulp, geduld en het meedenken. Jullie zijn toppers en eigenlijk 10 sterren waardig! Nogmaals bedankt . Barry Rood

Niks op aan te merken!

Fraaie bureaustoel besteld op Showroommodellen.nl. De levering van Suykerbuyk was perfect: spoedig, vooral heel netjes ingepakt en vriendelijk benaderd door de bezorgers. Ga vooral zo door!

uitstekend

Heel goed geholpen en zijn allemaal heel vriendelijk en hebben veel geduld voor hun klanten. Nieuwe matrassen gekocht en de eerste avond weer heel lekker geslapen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Alles verliep volgens afspraak en het is een geweldig fijn bed . Nergens meer last van , wat we in ons vorige bed wel hadden !

Hele fijne winkel

Vinden het een hele fijne winkel om te komen. Ontzettende leuke mensen Altijd vriendelijk en behulpzaam. Belangrijk om te vermelden………. Bezorging en plaatsing geschied door een andere firma Bij ons bleek iets niet goed te zijn gegaan Wij zijn dit gaan melden en het is dezelfde dag opgelost door Suykerbuyk zelf. Dus ook de service nadien is top!!!

Slaapt heerlijk.

Ben zeer tevreden bed netjes geplaatst door vriendelijke mannen. Het bed slaapt heerlijk.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Mooie collctie en keus in bedden, matrassen en bedden goed. Prima service !

Na al meerdere keren aankopen te hebben gedaan bij Suykerbuyk net weer nieuwe matrassen bij hun aangeschaft. Goede voorlichting en ruime keus. En weer lekker slapen !

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goede service en vriendelijke verkopers

Vriendelijke en goede service en voor herhaling vatbaar.

Zeer goede service.

Alles werd volgens afspraak gedaan.

Aankoop top verlopen!

Goed advies door verkoper, niet opdringerig, snelle levering door keurige heren.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goede service snelle levering en betaalbare kwaliteit

Een set eetkamer stoelen gekocht met prima zitcomfort

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Goed advies en vlotte keurige levering.

Goed advies gekregen bij de keuze voor een nieuw bed. Ook de bezorging was snel en goed geregeld.

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!