Goed geholpen goed advies, alles geleverd volgens afspraak.

Prettig geholpen.

Tijd goede uitleg betrokken

Bij eerdere aankopen was ik ook tevreden vandaar dat ik weer bij jullie ben uitgekomen de bazin had bij mij thuis de tijd van belang zeker ook door mijn handicap blind zijn ook mijn mantelzorger werd erbij betrokken bezorging ging ook goed

Goed geregeld

Aankoop en levering zonder problemen.

gewoon en heerlijk geholpen

vriendelijk en duidelijk

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Prima hulp in de showroom en uitstekende levering

Toen wij bij Suykerbuyk langs gingen om wat zitmeubels te bekijken wad het personeel uiterst behulpzaam. Zo mochten we bijvoorbeeld even wat kleurstalen van het leder mee naar huis nemen om te zien welke het beste bij onze inrichting paste. Eenmaal gekozen werden wij op de hoogte gehouden van de verwachtte leverdatum. Ook de levering verliep prima. Het bankstel en de fauteuil werden door de twee mannen feilloos in elkaar gezet en het overgebleven verpakkingsmateriaal werd door hen netjes meegenomen. In een woord perfecte service in zowel voor als after-sales.

Heel goed geholpen

Eerst een bed gekocht Later een tafel Ik ben er heel blij mee het was een goede keuze Ook goede service

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Prinses op de erwt gevoel

We gingen voor een topper maar gingen met een bed weg. Want alleen een topper zou mijn probleem (bekkenpijn) niet oplossen. Mijn vorige bed was te zacht. Uit de Ergo Sleep scan kwam dat ik een medium matras nodig had. En warempel de bekkenpijn is niet meer. Wij kijken er overdag al naar uit om 's-avonds ons te nestelen in ons Ergo Sleep bed. Wat een verademing. We hebben wel gekozen voor een M-Line topper van traagschuim in plaats van Latex. Wij lopen tegen de 70 dus is comfort wel fijn op onze leeftijd.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Correct in afspraken en verzorging

Zeer tevreden, top

Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Goede service en uitstekende kwaliteit.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Bestelling en levering heel goed verzorgd.

Niets dan lof voor dit bedrijf.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Mooie meubels en vriendelijke personeel, een winkel met goede service

Personeel nemen de tijd voor je een geef een uitstekend goed advies. Zijn niet opdringerig. Service is ook uitstekend goed. Bij levering was 1 stoelpoot verkeerd, contact opgenomen met winkel en binnen 2 weken opgelost!

Geweldig!

Rebecca heeft me heel prettig geholpen, met me meegedacht met heel veel kennis van zaken op een vertrouwelijke manier. Van mooie en goede materialen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Zeer goede service en deskundigheid. Je voelt je hier echt nog klant.

Op zoek naar een nieuw bed zijn we hier heel erg goed en professioneel geholpen. Heel klantvriendelijk en service gericht. Levering netjes uitgevoerd al liep de communicatie wat stroever ivm de derde partij die voor de levering werd ingeschakeld.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Deskundig advies gekregen, wij zijn daar blij mee en ook met ons nieuw bed.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goed advies en snelle levering

We kregen een goed en eerlijk advies en alle rust om alle matrassen (desnoods 4x opnieuw) in de winkel te testen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Top bedrijf liggen zelf niet te slapen !!!!

Super geregeld alles op tijd volgens afspraak , Geen enkel probleem

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Suykerbuyk Wonen en Slapen: Passie en kwaliteit onder één dak!

Al een aantal jaren klant bij Suykerbuyk Wonen en Slapen. Eerst was het alleen slapen, later kwam het wonen hierbij. Je krijgt persoonlijke aandacht, zij hebben verstand van een goed bed, matras, kussens en sinds een aantal jaar ook goede (relax)stoelen, banken en tafelstoelen. Wij komen hier graag en aangezien ik een rugproblemen heb, deden we de DNA-Slaaptest. We kwamen uit op een geweldige lighouding in bed. We hebben het bed nu 1 week in huis en ik ga weer met plezier naar bed, slaap weer. Er wordt niets opgedrongen, zij adviseren en de keus ligt bij de klant. Toch zijn we nu overgegaan op een Ergosleep Boxspring. We hadden het eerder moeten doen. Ook onze huidige bank, eetkamerstoelen en Relax fauteuils komen bij hen vandaan. Wij zijn tevreden klanten en ook hun beddengoed is van uitstekende kwaliteit. Hun service is perfect en is er een probleem, ze lossen het voor je op!

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

goede service voor een correcte prijs

Zetel besteld en geleverd binnen de week. perfecte staat zoals het hoort maar de stof was extra behandeld inclusief in de prijs. TOP

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Zeer vriendelijk en kennis van zaken

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Netjes en vakkundig geholpen.

Duidelijke uitleg.

We hebben een duidelijke uitleg gekregen in de mogelijkheden, er werd goed meegedacht. Service is goed, de levering ging prima met een goede communicatie over datum en tijdstip.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Zeer goed geholpen, we slapen nu weer goed!

Wij wilden graag nieuwe lattenbodems en matrassen, omdat we slecht sliepen, maar wel onze huidige ombouw behouden, omdat we die gewoon nog heel mooi en praktisch vinden. Er werd alle tijd genomen om ons te helpen, eerst werd gecontroleerd wat voor soort matras we beiden nodig zouden hebben, daarna was het "proef-liggen" op diverse matrassen, waar al vrij snel duidelijk werd, wat we prettig vonden en wat niet. We hebben uiteindelijk 2 verschillende matrassen uitgezocht qua merk en dikte, en bij de montage hebben ze de lattenbodems zo afgesteld, dat de bovenzijde even hoog ligt. We slapen nu veel beter, dus het effect is er! Ook complimenten voor de monteurs die ze kwamen plaatsen, vriendelijk, vakkundig en voorzichtig met naar de slaapkamer brengen van de spullen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Keurig advies met een mooi resultaat.

In de showroom werden we netjes ontvangen en werden onze wensen goed op een rij gezet. Welk matras precies bij ons paste mochten we proefondervindelijk ervaren. Dat we op basis van dit onderzoek de juiste keuze hebben kunnen maken, blijkt uit het feit dat we niet hebben hoeven te wennen aan het nieuwe matras.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Professioneel geïnformeerd met adequaat advies

Fijn en prettig geholpen, problemen met hardheid van het matras opgelost. Tevens nieuw beddengoed gekocht

hoge kwaliteit en service

Na een goede ervaring met het advies bij aanschaf van een nieuw bed een set salontafels gekocht. De vakkundigheid en kennis van het assortiment maakten het wel makkelijk om een mooie set te vinden.

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!