Geweldige service!

In 2009 een bed gekocht bij Jack Suykeruyk. Nu bleek er iets stuk te zijn aan de elektrische lattenbodem. Jack is komen kijken en heeft hiervoor een nieuw onderdeel besteld. Kosten? Nee hoor......dat is service! Wij slapen voorlopig weer prinsheerlijk!

Aanrader

Mooie showroom, veel keus, goede uitleg over de producten en heel goed advies. Service zeer goed en klantgericht, dit geconstateerd toen er bij ons iets niet goed was gegaan en hoe dit zonder discussie is opgelost. Ook de monteurs waarmee gewerkt wordt, kundig en zeer beleefd. Aanrader om hier uw aankoop te doen.

Op een nette en vriendelijke manier geholpen.

Netjes, vriendelijk en kundig geholpen. Wij bevelen Suykerbuyk dan ook aan, om daar je aankopen te doen.

Grote klasse wijk kunnen iedereen Suykerbuyk aanraden

Zeer vakkundige plaatsing van het nieuwe bed. Mijn vrouw en ik hebben er al zalig in geslapen. Kortom: een dik verdiende negen. Wij hebben ook al telefonisch van onze dank blijk gegeven.

Een fijne ervaring

Leuk geholpen, vriendelijk en professioneel Ze hebben de ervaring en meer dan genoeg matrassen en hoofdkussens om uit te proberen.

Betrouwbaar en correct

Komen hun afspraken helemaal na

Klantvriendelijk

Duidelijke uitleg en advies en snelle levering van aankoop.

Supergoed geholpen!

Levering en retour oude matrassen ook top geregeld!

Perfect uitgevoerd

Correcte levering van product, vooral goede communicatie over het levermoment

Jullie zijn goed bereikbaar en prima service

We hebben met jullie verkoopster door de leuk ingerichte winkel gewandeld en prima advies gehad. De levering was volgens afspraak met goede monteurs , alles opgeruimd en gestofzuigd. En inmiddels hebben we heerlijk geslapen.

Ik kwam in eerste instantie voor een topper kijken omdat ik een boxspring bed had die na een jaar helemaal doorgelegen was ( deze had ik niet bij suykerbuyk gekocht) Ik dacht dit met topper op te lossen. Ze wilde mij dit niet verkopen omdat als de basis/matras niet goed is de topper ook niet voldoende zal zijn om dit op te lossen. Uiteindelijk heb ik 2 M line matrassen gekozen , en hier al erg tevreden mee ( zolang op onderstel van boxspring gelegd) . Omdat ik toch van het hele boxspring principe afwilde ben ik teruggegaan om advies in te winnen over een bedframe en lattenbodems). Weer het beste advies gekregen en uiteindelijk een heel mooi bed gekozen met nachtkastjes. Deze is ook netjes op tijd geleverd ( hadden datum indicatie gegeven) en in elkaar gezet bij aflevering.

Prima service en kwaliteit

top bedrijf

de uitleg over onze matrassen was perfect we hebben de juiste keuze kunnen maken over onze m line matrassen ook de levering was perfect verzorgd nogmaals dank voor de fijne samenwerking .

Nemen de tijd bij het zoeken van een juist bed en matras!

Ik was op zoek naar een nieuw bed met matras. Ik werd stap voor stap meegenomen.

Uitgebreide presentatie van de diverse mogelijkheden. Profielschets met drukpunten Aflevering volgens afspraak

heel goed

Ruime keuze, goede begeleiding in die keuze!!

Mooie zaak met zeer ruime keuze.

Heel leuk en proffesioneel geholpen door Rebecca, bedankt

Zie hierboven. Levering ook fantastisch. Op uur en tijd. Vriendelijke monteurs. Top. Vriendelijke groet Ron van Burik.

Klasse

Goed georganiseerd, en snel gewerkt .

Goede service en heeeel goed mee gedacht. De eerste nacht heerlijk geslapen.

zeer klantvriendelijk

goede uitleg en service

Super service en klantvriendelijk

Zeer positief. Er werd echt de tijd voor je genomen en goede uitleg van bepaalde producten tijdens het aankoopgesprek. Ook de levering zeer soepel en netjes verlopen. Zijn erg blij met onze aankoop!

Een hinderlijk minpuntje

Wat betreft informatie, levering en afspraken was het prima in orde. Wat wel even tegenviel was, dat de top matras, die ik had willen doorgeven aan een liefhebber aan de onderkant een soort roestplekken vertoont, waardoor die niet meer door te geven De Suggestie,om de hoes er af te halen en uit te wassen kon niet uitgevoerd worden, omdat de hoes vast zat aan het binnenwerk. De bezorgers waren al weg en zo blijf ik zitten met een rol in de top matras , die alleen maar plaats inneemt in mijn interesse kleinere woning. Dat moet dus nog opgelost worden. Een minpunt dus bij een verder prettig verloop van een levering.

Overtreft mijn verwachting

Wij kenden de zaak niet maar door een probleem met ons Pullman bed zijn we in contact gekomen. Het eerste telefonisch contact was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Vervolgens werd op korte termijn door de heer Suykerbuyk heel vlot en correct afgehandeld CHAPEAU voor de snelle afwikkeling. Zeker aan te bevelen Willem Zijerveld

Heel deskundig en de tijd voor goede uitleg

Een fijne zaak,veel keuze. Aanrader voor anderen

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!