Goed geholpen in de winkel, goed ingelicht voor aankoop.

Alle keren dat ik iets heb gekocht goed en netjes geholpen. Als het besteld moest worden netjes een mail of belletje als het binnen was. Jammer dat jullie uit het centrum van Etten Leur weg gaan. Vandaar de 4 1/2 ster. De bezorg service is zeer goed. Werken goed op afspraak. Na smsje dag van te voren, waarin bezorgtijd van 1 uur en een belletje kwartier voor dat ze er aan komen.

Zeer goed ingespeeld op de juiste wensen en behoefte van de klant!

Wij zijn uitstekend geholpen, wensen en behoefte zijn meegenomen en uiteindelijk ook waargemaakt!

uitstekend op tijd en gemonteerd door vaklui

op tijd geleverd en keurig afgeleverd

Topservice

Prima service, weten waar ze over praten, top!!!

Goede begeleiding bij de aankoop van matrassen. Je voelt je serieus genomen.

Zie hierboven

We zijn prima door jullie geholpen met het uitkiezen van nieuwe matrassen. Goede uitleg gekregen. Ook was het prettig dat we van te voren een afspraak konden maken , zodoende werd er ook alle tijd genomen. Ook zijn we zeer tevreden over de bezorging, Matrassen werden naar de zolder gebracht. Kregen ook uitleg over het demonteren van ons bed wat van de zolder naar de beneden verdieping moest. Nu al een paar dagen op ons nieuwe M-Line matras gelegen wat uitstekend bevalt. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij Familie en vrienden.

Goed advies , prettige communicatie

Na een behoorlijke miskoop bij een boxpringwinkel bij Jack Suykerbuyk binnengestapt voor een nieuw en goed bed. Eerste indruk was al een wereld van verschil. Er wordt goed naar de klant geluisterd en probeert ook niet te sturen naar een "duurder" alternatief. Nemen de tijd om diverse combinaties te testen. Duidelijke communicatie betreft de levering. Nette jongens die de boxspring combinatie komen leveren. Al met als zeer tevreden.

Goede service. Prima geholpen

Een goede keuze kunnen maken voor matrassen, omdat ik goed ben voorgelicht. Ze namen echt de tijd voor me. .

gewoon goed

gevonden wat we zochten, snel geleverd en van goede kwaliteit

Prettig en ontspannen geholpen zonder druk om gelijk te kopen.

Duidelijke uitleg hoe we een DNA test kregen en daarna uitgebreid kunnen testen bij verschillende matrassen en bodems. Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en zijn nu zeer tevreden!

Geweldig goed geholpen

Dankzij de goede uitleg, Slapen wij fantastisch

Goede service, kwaliteit spullen, en komen afspraken prima na.

Goede service, goede kwaliteit van de spullen en afspraken worden prima nagekomen.

Goede informatie, duidelijke offerte en levering, prettig in communicati

Ik heb een prachtig bed besteld met een goed matras, na een aantal weken mocht ik dit kosteloos omruilen naar een iets zachter matras.

perfect

perfect netjes op tijd geleverd

Goede service top advies

Leuke winkel kundig personeel met goede service verlening Echt een aanrader

Goed geholpen, goede keuze.

Uitermate deskundig advies

Na uitvoerig en professioneel advies, blij met aankoop van nieuw bed. Voldoet ruimschoots aan mijn persoonlijke eisen.

Heel goed

Goede uitleg en als er iets niet naar je zin is Word het zo snel en goed mogelijk opgelost

Uitstekende service, er werd de tijd genomen om tot een juiste beslissing te komen. Ook het testkussen mag ik op een later moment terugbrengen ivm fulltime werk en niet eerder kunnen omwisselen.

Eerlijk duurt het langst

We hebben nu een paar weken op de nieuwe matras geslapen en niets dan lof hierover..Het slaapt heerlijk.

Goed advies en uitleg!

Vriendelijk personeel en goed advies.

Goed en deskundig advies gekregen.

Afspraak maken in Coronatijd ging prima. De dame die ons hielp adviseerde ons op basis van onze behoefte. Het is overigens een 9 geworden omdat de levering een week later was dan de vermoedelijk tijdstip dat de verkoopster aangaf, Voor de rest prima service.

Zeer goed.

Prettige verkoopster met kennis van zaken. Ervaring opgedaan door op diverse matrassen te liggen.

uitmuntende service en betrokenheid

IK ben al jaren een trouw klant en vertrouw mijn nachtrust geheel toe aan de vakmensen van slaapcomfort Jack Suykerbuyk En dit doe ik al ruim 25 jaar. Een goed nachtrust advies is zoveel meer dan even langs de winkel een winkel gaan of online shoppen IK hoop dat ik er nog lang gebruik van mag maken

Snel en accuraat werk

Een 15min van tevoren word je gebeld. Ik had alles al klaar staan. Buiten de matras uit de doos en mee naar binnen gedragen. In de slaapkamer uit het plastic gehaald en op zijn plaats gelegd. Betaald en de terugneemmatras was al ingeladen. Vriendelijk, correct, snel en goed. Wat wil je nog meer?

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!