Aller eerst een mooie ruime winkel met een groot assortiment bedden etc. Na een goed gesprek en gerichte vragen wist de verkoper eigenlijk gelijk al wat voor bed er bij ons zou passen (qua comfort) Levering van het bed was top, afspraak gemaakt op een dag na keuze. 20 min. voor aanvang werd er nog gebeld. Binnen no time stond het bed volledig geïnstalleerd boven. Eigenlijk geen - punten te benoemen, alleen maar + punten. blijf zo door gaan!

goede voorlichting en op het aangegeven moment bezorgd.

1 minpuntje, ik had de link in de mail geopend om te betalen, en op dat nummer betaald. Later zag ik dat er een ander rekeningnummer werd genoemd. Nadat ik contact heb opgenomen met Montrieurs zeiden ze dat het goed zou komen en dat ze het bedrag zouden doorstorten aan jullie.

Goede informatie, service bij het bezorgen en alles volgens afspraak.

Prettige benadering, en alles volgens afspraak

Geweldige service en advies! Blij met ons nieuwe bed

Wij werden hartelijk ontvangen en kregen goed advies, ze namen alle tijd voor ons. Nu slapen wij heerlijk op ons nieuwe bed! Zeker aan te raden!

uitgeslapen

Een probleempje met de motor van ons nieuwe bed is snel, zorgvuldig en correct opgelost. Alleen de motor moest vervangen worden en niet het hele onderstel.

Snelle en deskundige service

Aankoop tijdens de volledige lockdown. We hadden wat informatie gevraagd en we kregen een mail of we konden bellen. Dit hebben we gedaan, uitgelegd wat de problemen waren met onze toenmalige matrassen. Verkoper stond binnen een uur voor de deur met een aantal matrassen. Deze getest en besloten tot aankoop. Had om een leenmatras gevraagd ivm mijn versleten rug. Na een kwartier kregen we een belletje dat mijn matras op voorraad was en na een half uur later lag het al mijn bed. Verkoper dacht heel goed met ons mee.

Goed geholpen

Zijn in de winkel prima geholpen. Er werd de tijd genomen en we kregen goed advies. De levering was veel sneller dan verwacht. Dit werd gedaan door een net bedrijf. We zijn er blij mee.

Sympathiek,verstand van zaken en ook de afwerking van de bestelling top.

Ik raad mensen aan die twijfelen bij het kopen van bed of matras, ga naar Suykerbuyk. Uitstekend advies en trots op het product wat verkocht.wordt.

Goed advies

Ondanks deze moeilijke tijd . Heel vriendelijke ontvangst. De aangekochte goederen vlug en op de afgesproken tijd geleverd. Het filiaal in St Willebrord is een fijne en makkelijk te bereiken locatie.

Goed advies

Er wordt in de winkel met alle rust en zeeën van tijd, onder het genot van een lekker bakkie koffie, besproken wat je wilt en wat de mogelijkheden daarin zijn en wat beter kan. We zijn er zeer blij mee.

Heerlijk slaapcomfort

Wij waren een waterbed gewend maar dat missen we helemaal niet.

zeer goed

vriendelijk, behulpzaam komt afspraak na.

Solide bedrijf met technisch en vriendelijk personeel. Alles is mogelijk.

Persoonlijk & geduldig advies

Vanaf het eerste moment vriendelijk geholpen. Er werd uitgebreid de tijd genomen en zeer persoonlijk advies gegeven. Klasse!

deskundig en klantgericht

Bij de aankoop werden we uitermate goed en deskundig voorgelicht. er was gevoel voor wat wij belangrijk vonden en daar werd goed op geanticipeerd. er werd tijd voor je gemaakt en niks wordt opgedrongen. prima hostmanship

Heb net als voorheen de snelle service ervaren

Iedere keer weer wordt je snel op een vriendelijke en correcte wijze geholpen En alleen topkwaliteit tegen een betaalbare prijs Dat is 1 van de redenen om weer te kiezen voor deze

goede service

Een winkel die met je mee denkt ondanks de lockdown toch een nieuwe matras kunnen kopen. We konden gewoon thuis proberen en zo het juiste matras kiezen. Geweldig

Prima product goede service

Prima product maar wel erge lange levertijd

Vakbekwaam

Professioneel en correct uitgevoerd

geweldig

hele goeie ervaring, ondanks de corona, geweldige service aan huis gehad. levering perfect,afspraken helemaal TOP. Bedankt voor alles

fijne winkel met service en kwaliteit

advies,levering en kwaliteit prima; aan te bevelen aan anderen,indien ons dat wordt gevraagd.

kan beter

levering: prima verkoopster: netjes levertijd/communicatie: waardeloos, klant-onvriendelijk product: niet wat ervan verwacht werd. conclusie: frustratie, pijn en zonde van het geld.

Zeer goed geholpen en we hebben heerlijk geslapen op ons nieuwe matras

Eindelijk stukken minder rugklachten

Eerlijk en betrouwbaar advies waardoor mijn rugklachten eindelijk stukken minder zijn. Ik had jaren eerder langs moeten gaan.

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!