Door bijzondere inspanning van de firma Suykerbuyk hebben wij heerlijke nachten.
Mijn vriendin en ik waren nadat wij zijn gaan samenwonen op zoek naar een nieuw bed. Dit was geen makkelijke opgave omdat mijn vriendin en ik beide een nogal afwijkende slaapbehoefte hebben. Waar mijn vriendin het ’s nachts bijvoorbeeld heel warm heeft heb ik het koud. Ook beweegt de een erg veel en ligt de ander erg stil, waardoor het noodzaak was e.e.a. goed op elkaar af te stemmen. Het was na een paar bezoekjes aan verschillende showrooms in ieder geval duidelijk dat we echt maatwerk nodig hadden, het gaat immers om je slaap en dan moet het gewoon goed zijn.
Bij Suykerbuyk hangt een familiaire sfeer en werden we gelijk goed geholpen. Er was veel aandacht voor onze vragen en wensen, dit was een opluchting. Het belangrijkste was dat we konden kiezen uit verschillende opties, merken en formaten. Nadat er was bepaald welke ondersteuning onze lichamen nodig had kon hier een bedbodem en matras op worden uitgezocht. We hebben uiteindelijk gekozen voor een verstelbare bedbodem, dit is wel echt een aanrader voor iedereen die wel eens een boek leest in bed.
Met nadruk wil ik een compliment maken voor de manier waarop we uiteindelijk behandeld zijn na de levering van de matrassen. Vervelend genoeg reageerde mijn rug verkeerd op het geleverde matras. De door Suykerbuyk geleverde inspanning om mij daarna van een matras te voorzien dat wel de juiste ondersteuning bood zijn ongekend. Er is meegedacht over aanpassing aan de lattenbodem, de afstelling ervan en verschillende alternatieven voor het matras zijn aangereikt. De heer Suykerbuyk heeft alle prioriteit gelegd bij het verzorgen van een goede bed combinatie. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.
Een goede nachtrust tot gevolg, hadden we dit maar wat jaren eerder gedaan...
Slaapcomfort Suykerbuyk, oprecht een aanrader dus!
J. Boekhold