Goed geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben heel goed geholpen en geadviseerd door vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Kundig advies en ze nemen alle tijd

De medewerker kwam op ons verzoek aan huis voor advies en om de situatie te bekijken. In de winkel was alle tijd en ruimte om de passende matrassen te testen. Ook levering netjes en correct.

Vriendelijk en goed

Wij zijn vriendelijk en goed geadviseerd, er werd ruimschoots tijd aan ons besteed. De aankoop en levering van het bed verliep conform afspraak. De matras met bedbodem voldoen prima.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Ervaren, grote keuze, oplossingsgericht.......

Een fijne ruime winkel met veel keuze en behulpzame eigenaren die luisteren naar ervaringen en meedenken in oplossingen.

Fijne stoel!

Heerlijk zitten en positieve reacties

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Zitcomfort

Fijne mensen komen afspraken na en leveren kwaliteit

Is een fijne ruime winkel nemen de tijd voor je ( wel even afspraak maken) en zorgen dat alles netjes geïnstalleerd wordt en schoon achter blijft

gewoon Top!!

jullie zijn echt vertrouwelijk goed, het is voor mij de eerste keus om naar jullie te komen voor de goede service en klantvriendelijk al jaren voor mij!!!!

goede matras

lekker slapen.

Een heerlijke relaxstoel

Na ruim 20 jaar weer een nieuwe Stressless fauteuil gekocht welke weer heerlijk zit en hopelijk weer vele jaren zitplezier hiervan.

Tijd en kwaliteit

Ze nemen de tijd voor je en leveren kwaliteitsproducten

Goed geholpen

In de winkel zijn we goed geholpen. De levering was op tijd.

Zeer positief

Kleine “vergissing” met bestelling. Wij gingen ervan uit dat onderstel /poten bij lattenbodem inbegrepen was. Met een telefoontje opgelost en bed en matrassen dus meteen in orde.

zeer goed

De stoelen zitten heerlijk!

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Zitcomfort

Goed geïnformeerd door Ruben,een boxspring of ledikant.

Wij zijn zeer tevreden met alle informatie die wij kregen. Ook werd er voldoende tijd genomen zodat wij een juiste keuze hebben genomen. Perfect slaap genot.

Goed.

De matrassen, dekbed en kussen zijn prima.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Super geholpen,zeer vriendelijk en behulpzaam echt n top bedrijf!!

Uitstekende service!

Er was een probleem met ons hoog-laag bed. Na ons telefoontje is het nog dezelfde week opgelost.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Supergoed geholpen, en...wat 'n service!!

Uit ervaring wisten we dat we goed geholpen zouden worden. Maar ook de service die geboden werd , was geweldig. Een speciaalzaak om aan te bevelen!!!

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Goede service voor een mooie prijs

Een schitterende relaxstoel voor een scherpe prijs. Zonder allerlei foefjes als korting zus, korting zo. Conform afspraak geleverd en oude netjes meegenomen. Helaas liep het bij het betalen niet zoals afgesproken bij de vervoerder. Dit is door Suykerbuyk Zitcomfort correct opgelost.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Zitcomfort

Fantastische service en een topproduct

De keuze voor Stressless was snel gemaakt toen we de stoel probeerden. De verkoper heeft veel kennis en heeft ons langs alle soorten geloodst maar uiteindelijk won de Stressless stoel met massage en verwarming. Hij zit heerlijk en staat goed in de woonkamer.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Zitcomfort

Mooie winkel en uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen om mijn ideale bank samen te stellen. Goede aflevering van de bank, alles weer netjes achtergelaten en de oude bank weer meegenomen

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Zitcomfort

Veel keuze mogendheden en goede informatie bij keuze maken.

Er is voldoende keuze uit matrassen en hierbij krijg je voldoende informatie om een keuze te maken. Er word tijd voor je genomen zodat je jouw keuze kunt maken.

hele goede service

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Ik heb een super koop gedaan!!

Hele mooie winkel met een grote keuze s, zodra je binnen komt voel je eigen ook op je gemak, Fijn personeel die veel kunnen uitleggen voor het geen je komt kijken of kopen. Ik kom voor mijn volgende aankoop graag terug!!

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slaapcomfort

Goed advies snelle levering en vriendelijk personeel

We kregen goed advies waar de tijd voor werd genomen en de levering was super snel De levering ging ook naar wens ( rustig en niet overhaast om zeker geen beschadigingen te veroorzaken) En de betaling achteraf sprak van veel vertrouwen Zeker een zaak om bij anderen aan te bevelen Bedankt Fam. Heeren

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

Zitcomfort Jack Suykerbuyk & Suykerbuyk Wonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!