Zeer kundig en vertrouwen gekregen

Kwam met nekhernia bij Barbara en ondanks de helse pijnen die ik had en na gesprek en behandeling weer hoopvol dat het beter zou worden . Ben nog in behandeling maar kan weer functioneren en veel minder pijn , zelfs af en toe pijn vrij Ben er nog niet maar weet zeker dat het goed komt . Heb veel vertrouwen in de kundigheid van Barbara . Toppertje

Beste medische keuze ooit om hier heen te gaan!

Barbara is zeer professioneel, aardig en het belangrijkste: heel goed in wat ze doet. Ik ben met zeurende pijnklachten - die heel lang onbehandelbaar leken - bij haar terecht gekomen en binnen no-time was er sprake van verbetering en inmiddels zijn al mijn klachten verholpen. Uitstekende ervaring dus!

Bijzonder goede ervaring en snel klachtenvrij

Zeer professionele behandeling van mijn rugklachten. Goede diagnose en behandeling. Vertrouwen in behandelaar die mij gerust stelt en snel van mijn klachten af helpt.

Nuchter kundig en vriendelijk.

Mevrouw vd Sande heeft mij door een zware periode heen geholpen waar stress en emotionele ballast een heftige combinatie bleek met een whiplash. Dankzij de behandelingen bleef de pijn dragelijk en ben ik inmiddels weer zo goed als pijnvrij! Als ze haar werkzaamheden niet had verhuisd naar Brabant was ik nooit over gestapt!

De fijnste chiropractor die ik heb gehad.

Mijn behandelaar (mw. Barbara van de Sande) is echt de beste chiropractor die ik heb meegemaakt. Ze werkt nauwkeurig, forceert niets en pakt de klacht grondig, maar wel met passende voorzichtigheid aan. Ik doe het niet graag (want dan zit haar agenda sneller vol) maar ik raad haar behandelingen ten zeerste aan.

Professionele Kennis, ervaring en uitleg

Na een aantal jaren en vele verschillende therapieën bij Chiropractie/Barbara terecht gekomen. Bijzonder goede aandacht, uitleg en behandeling ! Eindelijk voel ik mij beter , helaas heeft Barbara de praktijk in Hilversum verlaten. Wij zullen haar enorm missen !

Warme plek

De ontvangst en de hulp met fijne begeleiding heb ik als een warme plek/behandeling ervaren.

Heel goed

Vriendelijk een luister oor heel goed in haar werk

Kundigheid en kwaliteit is lastig in een zin te omschrijven

Hoe omschrijf je een specialist zoals Barbara in een recensie? Bij een restaurant zou je zeggen “ga het zelf ervaren”. En hoe raar het ook klinkt, zo ook hier. Barbara is kundig, ervaren, bedreven, maar ze weet bovenal hoe ze de klachten kan verminderen. Zelfs de kunst van dry needling weet ze toe te passen, iets wat bij mij goed hielp. Ik “baal” er dan ook best van dat ze Hilversum gaat verlaten. Maar wens haar meer dan succes in haar eigen praktijk

Deskundig advies

Tijdje bij de fysio gelopen met rugklachten. Kwam maar niet van mijn klachten af totdat ik bij Barbara terecht kwam en Chiropractie ontdekte. Fijn dat ze ruim de tijd neemt en weet waar ze over praat. Zeker een aanrader om bij Chiropractie Aalst—Waalre langs te gaan!

Raadhuisstraat 6

5582JD Waalre