Fantastisch geholpen

Ton Bastianen en zijn collega's hebben ons geweldig geholpen. Als je een huis hebt met onverwachts meer en grotere gebreken dan verwacht en je weet helemaal niks van verbouwingen is het heel fijn om mensen als Ton te ontmoeten. Niet alleen wees hij ons de weg in het traject van sloop naar vergunning naar wederopbouw, hij leverde samen met zijn collega's ook kwaliteit en loste de problemen die we onderweg tegenkwamen op. Ze hebben keihard gewerkt en er echt iets moois van gemaakt. We zijn weer blij met ons huis. Ton, Ton Sr , Dave, Edgar, Bart en de anderen: bedankt!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbare Aannemer

Meedenken, komt de afspraken na, goed en prettige mensen die samen een vakkundig team zijn.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Badkamer, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Professioneel, klantvriendelijk en geduldig

Betrouwbare mannen die 'echt' vakwerk afleveren. Erg prettig dat de aannemer en zijn team met je meedenkt, ze zijn zeer flexibel en gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Meibeek 13

5032RJ Tilburg